Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.
Potrzebuje pomocy odnośnie szczeniaka z przypadkowej krzyżówki owczarka niemieckiego i bull- doga. Chodzi tu o dziwne poruszanie się psa i budowie. Pies jest praktycznie chudy z przodu widać żebra i kości, natomiast tył jest grób i tylne łapy są dłuższe od przednich. Widać po...
|
1 | kokodzilla | 881 |
2012-05-25
Maciej
|
U mojej 11-letniej suczki rok temu została stwierdzona przepuklina kroczowa. Weterynarz powiedział, że suczka jest za stara na operację. Ostatnio suczka dostała cieczki. Krwawienie trwa już 3 tydzień, przepuklina bardzo się powiększyła. Przy większych emocjach pieskowi ulatuje dużo krwi...
|
1 | majka1 | 1014 |
2012-05-25
Maciej
|
Witam
Mamy 6 miesiecznego szczeniaka plci meskiej, rasy jack russel. Ok 2-3 tyg temu wystapily u niego widoczne problemy z chodzeniem. Chociaz jakies lagodniejsze oznaki mogly wystapic takze wczesniej a my ich nie dostrzeglismy. Piesek czasami przewraca sie biegnac, wykrzywia nozki, ma problemy z...
|
1 | Meggi | 912 |
2012-05-25
Mieszko
|
Witam
Mam pytanko odnośnie wspólnego pożycia psa i kot. Od 12 lat mam małego psa kundelka a 2 lata temu mąż znalazł na mrozie malutkiego czarnego kotka dachowca. Niestety kot nie toleruje psa. Czasami jest obojętny podejdzie i tylko powącha a ma napady że skacze na psa zakleszcza...
|
1 | kasiaczeq | 837 |
2012-05-25
fiolkowet
|
mam pytanie w sprawie kroliczki zna pan juz ten temat bo wczesniej pisalam i chcialam sie upewnic jezeli moja kroliczka znowu zajdzie w ciaze i gdy bede dawala jej od 14dnia ciazy ziola kture sa zalecane na stronach dla krolikow miniaturek to czy bedzie miala mleko i ich nie odzuci jaka bede miala...
|
1 | joanna12532 | 766 |
2012-05-25
Mieszko
|
Mamy 2 miesięcznego jamnika. Był on odrobaczony 15 kwietnia i 2 maja i zaszczepiony 5 maja. Teraz powinien być znowu zaszczepiony po 21 dniach. Czy powinniśmy go odrobaczyć przed tym szczepieniem?
|
1 | lika4 | 734 |
2012-05-24
Sokal
|
Krowa zraniła ucho, przez wyrwanie kolczyka. po kilku dniach w okolicy ucha, oraz w innych częściach ciała pojawiają się rany. rana pojawia się bez jakichkolwiek przczyn (bez zadrpania, uderzenia itp), poprostu otwiera się rana - co to może być?
|
1 | b-log | 869 |
2012-05-25
fiolkowet
|
Mam roczną kotkę i 6 dni temu się okociła.Po tym jak odchowa małe nie chce żeby miała więcej,kiedy mogę ją wysterylizować?i czy koniecznie muszę czy jest jakaś inna skuteczna antykoncepcja?
|
1 | aneczkamiki | 1123 |
2012-05-22
fiolkowet
|
Mam owczarka który z powodu zaniedbania przez poprzedniego własciciela nie byl odrobaczany ani szczepiony.Gdy go przejełam miał 3 miesiace i wtedy po raz pierwszy był odrobaczany i szczepiony NOBIVAC DHPPi,weterynarz powiedzial mi ze wychodzic juz mozna z pieskiem po okresie 10 dniach od tego...
|
1 | Agusia1991165 | 831 |
2012-05-21
fiolkowet
|
Witam mam 3 i pół miesięćznego owczarka niemieckiego.Mam go od dwóch tygodni.Czesto ma biegunke.Najpierw podawalam mu ryz z parówkami na zmiane z Pedigree Junior z kurczakiem.po czym dostał biegunke,pomyslalam ze to moze przez parówki(konserwanty w niej zawarte).Przegłodziłam pieska i...
|
3 | Agusia1991165 | 10473 |
2012-05-21
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |