Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Dzień dobry, Jestem właścicielką 9 letniego kota. W piątek kotek został wykastrowany. Od tego czasu tylko 2 razy oddał mocz ( pierwszy raz od razu po powrocie do domu, następnie w sobotę po antybiotyku) . Czy jest to powód do niepokoju? Kot zachowuje się w miarę normalnie, je sporo ...
1 iga 774
2012-05-14
Maciej
koza po okoceniu daje mniej mleka niż w poprzednim roku jest osowiała ostatnio sie slini i poleguje
1 stasiuswiton 803
2012-05-14
Maciej
moj owczarek niemiecki ma lupiez , na poczatku myslalam ze to ja poprzez niewlasciwe kapiele spowodowalam jego problemy , ale od kilku miesiecy korzystamy z uslug profesjonalnego salonu , i niestety problem powrocil moze sa jakies sposoby na pozbycie sie lupiezu ktory wystepuje na ...
1 agatawa 1156
2012-05-14
Maciej
Co jakis czas, moja suka rasy Labrador dostaje niepohamowanego slinienia. Jest tak silne, ze moczy wszystko. W tym samym czasie maniacko lize jedna lape. Nie potrafie ustalic co jest przyczyna. Jedzenie? Cos co z zabawka przynosi z dworu? Prosze o odpowiedz - halinaness
1 halinaness 826
2012-05-14
Maciej
Witam, czy kotce w ciąży mogę podać pastę na odkłaczanie? Kotka się krztusi i czasem wymiotuje.
1 Lila 885
2012-05-14
Maciej
Witam! Miesiąc temu urodziły mi się 2 kocięta. Gdy jeden z kociaków miał około pół miesiąca moja mama niechcący przygniotła go drzwiami, myśleliśmy że zdechnie gdyż zaczął się trząść i stracił panowanie nad ciałem nie mógł wstać. Jednak na drugi dzień było wszystko w...
1 ola1994 1495
2012-05-14
Maciej
Moj pies ma 6 lat, ok 2 miesiące temu miał cieczkę. Dziś rano zauważyłam dużą ilość wydzieliny koloru ciemno krwistego z dróg rodnych, oprócz tego suczka ma laktacje. Objawy ropomacicza się zgadzają oprócz koloru wydzieliny.. czy może być też taka barwa ?
1 Sandra9428 882
2012-05-14
Maciej
Moj kot plci meskiej, lat ponad 10, od dwoch tygodni ma krew kale. Po zakonczeniu oddawania stolca, na samym koncu wylatuje swieza, czerwona krew. Nie ma rozwolnienia, czuje sie dobrze, ma dobry apetyt i zachowuje sie normalnie. Co robic?
1 akuku07 980
2012-05-10
Maciej
dziendobry jestem wlascicielem 9-miesiecznego syberiana husky pies jest po operacji zwichniecia stawu biodrowego w czechoslowacji .ma jakies 3 sruby w srodku lecz nierozumie do czego sluzy ta gorna ktora widac na zdjeciu(link do zdjecia na dole)-pies ma miec je wyciagniete po 2-3 miesiacach prosze o...
1 robson2210 1021
2012-05-10
Maciej
witam, proszę o informację jak rehabilitować yorka (suczka 7 miesięcy) po resekcji kości udowej. Miała podobno perthesa. Jest 1.5 tygodnia po zabiegu. Niestety lekarz nie wyjaśnił mi jak mam ją rehabilitować. W chwili obecnej łapa jej "dynda" ale ma w niej czucie i jest jakby krótsza...
2 takikwiatek 1583
2012-05-10
takikwiatek

162    163    164    165    166        

Wyświetlam [ 1631 - 1640 ] z 3015

Powrót do kategorii