Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, Wczoraj wieczorem zauważyłam na szyi u mojego psa białego kleszcza,krórego próbowałam sama usunąć,ale był tak mocno wbity,że nie mogłam sobie z nim poradzić i dlatego poszłam szukać pomocy u weterynarza.Lekarz go usunął i spytał się czy podać antybiotyk,nie miałam...
1 2623BESI 948
2012-05-09
fiolkowet
Witam, moja 9cio letnia suczka od jakiś 2 lat ma raka sutka, który zajął już 4 piersi. Z tego największego a zarazem pierwszego zaczął jej lecieć biały płyn, tak jakby mleko. Bardzo mnie to zaniepokoiło.. Czy jest już aż tak źle? ;( Wiem, że powinna zostać wykonana operacja, lecz...
1 Cleoola 2762
2012-05-08
Martyna
MOJE KURY PRZESTAŁY SIĘ NIEŚĆ TE KTÓRE ZNOSZĄ JAJA ZNOSZĄ JE W BŁONKACH NOSKI TAK JAK BY STRACIŁY APETYT Z 26 KUR NIE MAM JAJ LEKARZ ZAPISAŁ DOXYCYCLINUM 20 -PISZE ZE NIE DLA NIOSEK MOWI ZE TO SKUTECZNY LEK CO Z OKRESEM OCHRONNYM JAJ CZY BĘDĄ NADAWAĆ SIĘ DO SPOŻYCIA JAK POMÓC...
1 50051409358 1309
2012-05-07
Sokal
Witam, mam pytanie odnośnie mojego konia, klaczy małopolskiej 6 letniej. Ma na klatce piersiowej dużą narośl podobną do brodawki lub kurzajki, nie jestem pewna czy dostała to od much czy innych owadąw. Wypuszczam ją na pastwisko. Ma to już 2-3 lata, lekarz weterynari był u niej w tamtym...
1 Fryza 1227
2012-05-04
fiolkowet
Mamy gospodarstwo, po wycieleniu krowy okazało się że cielak ma mocny przykurcz przednich kończyn ( kopytka podwinięte są pod spód i cielak nie może chodzić) Czy można to leczyć? Proszę o pomoc bardzo martwię się o tego cielaka.
1 ALIGA 2218
2012-05-02
fiolkowet
witam serdecznie mam powazny problem z 6 tygodniowym yorkiem ,wczoraj piesek został pierwszy raz wykąpany i po kąpieli było wszystko ok dzisiaj rano piesek nie mógl wstać na nogi,przewracał sie miał problem z utrzymaniem równowagi trzymał głowe ku dołowi i próbowal sie podnieść ale...
1 delynah 1093
2012-05-02
fiolkowet
mam pewien problem tydzien temu moja kroliczka zostal ugryziona przez mojego psa w ucho.myslalam ze sie jej nic nie stalo ale po jakis 3 godzinach zauwarzylam ze ma oklapniete jedno ucho w kture zostala ugryziona.sprawdzilam je i okalalo sie ze ma tam 3 guzki dotknelam je i wydawaly sie miekkie...
1 joanna12532 832
2012-05-02
fiolkowet
Witam królik mi zachorował ma taką straszną biegunkę że sie z niego leje i poraziło jemu cały tył nóg co mam zrobić z nim? dzisiaj jest niedziela.To jest królik 8 letni.Jeszcze przed biegunką dałam jemu 2 listki sałaty.
1 klateczka1 847
2012-04-30
fiolkowet
Witam. Od kiedy zaczęła się wiosna mój kot nałapał tyle kleszczy, że aż trudno zliczyć. Ma 4lata i aż marnieje w oczach. Często nie ma apetytu, a na jego skórze co rusz pojawiają się nowe pasożyty. Nie wiem też jak je dobrze wyciągać, ponieważ ponoć robię to nieprawidłowo- po...
1 paulina12269 850
2012-04-30
fiolkowet
Witam w dniu wczorajszym mojego psa (czteroletni sznaucer)potrącil samochód.Weterynarz stwierdził lekki wylew podspojówkowy i na twardówce oka prawego,swiadczący o uderzeniu w głowe.DZISIAJ PIES MA NIEDOWŁAD PRAWEJ TYLNEJ KONCZYNY.Czy to normalne przy urazie głowy.Dostał wczoraj leki...
1 edy08 1481
2012-04-29
Mieszko

163    164    165    166    167        

Wyświetlam [ 1641 - 1650 ] z 3015

Powrót do kategorii