Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii 6 tygodniowy szczeniaczek york ma problem z utrzymaniem równowagi

Forum

6 tygodniowy szczeniaczek york ma problem z utrzymaniem równowagi

witam serdecznie mam powazny problem z 6 tygodniowym yorkiem ,wczoraj piesek został pierwszy raz wykąpany i po kąpieli było wszystko ok dzisiaj rano piesek nie mógl wstać na nogi,przewracał sie miał problem z utrzymaniem równowagi trzymał głowe ku dołowi i próbowal sie podnieść ale ciagle sie przewracał,dodam ze mimo tego ze szczeniaczek ma probemy z równowaga normalnie je i pije cały dzien go obserwuje ,są momenty ze sam wstaje i normalnie chodzi bawi sie piłeczka a za dwie godziny znowu ma problem z utrzymaniem równowagi ma problem szczególnie z tylnymi łapkami prosze mi powiedzieć co z nim jest co mam w tej sytuacji zrobić,był weterynarz i powiedzial ze niewie do końca co to jest powiedzial ze moze piesek dostał jakis uraz po kąpieli moze sie przestraszył ze mam go obserwowac a jak nie minie to przyjechac do lecznicy prosze pomózcie moze ktos mial taki przypadek ze swoim szczeniaczkiem.

Powrót do tematów | Powrót do kategorii
Autor Wiadomość
Lekarz weterynarii: Tomasz Kutrzuba
Data dodania: 2012-05-02
Niewykluczone, że dostał zapalenia ucha. Uszko mogło być zalane przy kąpieli i następnego dnia rozwinęło się tam zapalenie, obrzęk wpływa na pracę błędnika, stąd kłopot z utrzymaniem równowagi ciała. Po dokładnym zbadaniu lekarz weterynarii przepisze leki.

Powrót do tematów | Powrót do kategorii