Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam serdecznie. Wczoraj dokonałam zakupu świnki morskiej w zoologicznym. Na pierwszy rzut oka wydawał się zdrowy (samczyk). Dodam, że jest to rozetka, a w sklepie nie wszystko jest zauważalne. Wieczorem zauważyłam, że ropieje mu oczko. Następnego dnia po wnikliwym przeglądzie sierści...
1 Puszek 1121
2012-08-14
fiolkowet
Dzień dobry, chciałabym uzyskać porady. Mój spaniel ostatnio dziwnie się zachowuje, ma 11 lat, chodzi często w kółko po domu, kiedy jesteśmy na podwórku też chodzi w tę i z powrotem, a na spacerach normalnie idzie przed siebie. Czasami zdarzają mu się "zawiechy", stoi w miejscu. Je i...
1 nata686 1562
2012-08-13
Mieszko
Ostatnio byłam u weterynarza z moim 5 letnim collie, ostatnio zaczął kuleć na jedna z przednich łap , lekarz weterynaryjny zalecił mi Scanodyl. Sadzac po dalszym kuleniu psa raczej ten lek nie pomaga, wiec moze zalecil/a mi Pan/i jakies tabletki tego typu tyle ze mozna je kupic nie tylko w...
1 queenofdogs 1213
2012-08-13
Mieszko
Witam! Mam dylemat dotyczący przeprowadzki wraz z kotami z domku jednorodzinnego do mieszkania w bloku. Mam trzyletniego, wykastrowanego kocura, który większość dnia woli spędzać na zewnątrz. Zdarza mu się nawet nie wracać na noc, mimo usilnych nawoływań. Pierwszy rok życia spędził w...
1 Ina52 2518
2012-08-13
Mieszko
Witam,mam problem z roczną suczką.Otóż,pies od jakiegoś czasu ma niezbyt przyjemny zapach sierści,zbliżony do zapachu ryb.Od czego to zależy? Dodam, że pies je karmę pedigree i jest kąpany raz w miesiącu.Mam jeszcze jedno pytanie a propo zębów.Skąd biorą się u psa podwójne zęby,co...
1 aduf 1097
2012-08-13
Mieszko
Rasa: kundelek Wiek: ok 18 lat Płeć: samiec Tydzień temu piesek miał temperaturę powyżej 40 stopni, nie chciał jeść, siusiał w domu (bardzo duża ilość moczu z kropelkami krwi), miał kłopoty z wypróżnieniem. Dostał u weterynarza zastrzyki: na zbicie temperatury oraz...
1 Meg 870
2012-08-10
fiolkowet
witam mam problem z kotką ma rany na szyi , zasychają jednak kot drapie się zadając sobie rany.Do tego ciągnie sobie paznokcie . Weterynarz podejrzewa alergie.jest to pół roczny kot , dolegliwości występują od maja , dostaje suchą karmę , puszkę mleko. Dostawała zastrzyki po których...
1 73080305992 1333
2012-08-10
fiolkowet
Witam, od tygodnia mam suczkę mix pekińczyka i spaniela, sunia ma prawie 2 lata. Wzięłam ją od kobiety która nie mogła się już nią dłużej zajmować. Sunia była karmiona wszystkim co jedli domownicy a jej właścicielka zapewniała że piesek nie ma żadnych związanych z tym problemów....
1 gosiakow 5507
2012-08-10
fiolkowet
Witam. Chciałabym dowiedzieć się czy na mojego 5 letniego owczarka szkockiego collie, który waży 38 kg czyli ma sporą nadwagę, mogłabym zastosować dietę BARF?
1 queenofdogs 979
2012-08-10
fiolkowet
Witam, mam ponad 3 letnią beagielkę. Odkąd pamiętam miała problem z oddychaniem. Często miewa tzw. ataki: dusi się, krztusi, charczy jakby próbowała odkaszlnąć jakąś flegmę. Zauważyłam, że inne beagle też tak robią, z tą różnicą, że moja sunia ma tak ciągle, bywa że kilka...
1 Toosiaa9 1718
2012-08-07
fiolkowet

143    144    145    146    147        

Wyświetlam [ 1441 - 1450 ] z 3015

Powrót do kategorii