Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.
Mam problem z moją 2-letnią kotką.
Zwykle ruchliwa kotka w ciągu ostatnich kilku dni prawie wszystkie przesypiała. Wczoraj jej brzuch zrobił się nabrzmiały, bardzo twardy, jakby jakaś ogromna gula podłużna. Mam wrażenie, że w środku znajduje się jakiś gęsty płyn....
|
1 | AnnaMaria | 940 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Nie chodzi tutaj o jakieś problemy zdrowotne, ale raczej o zachowanie. Mój jamnik (9lat) od jakiegoś tygodnia strasznie biega za naszą kotką. Cały czas chce z nią przebywać więc piszczy a gdy zostanie do niej wypuszczony to obskakuje ją. Ona może mieć z 12 lat. Może to byś...
|
1 | oski333 | 1050 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Witam! Jestem właścicielką 1,5 rocznego goldeena. Pies miał szczękościsk i nie mógł jeść ,przez co bardzo schudł bo aż 10 kg. obecnie jest na lekach (ENCORTON). Jest znaczna poprawa,przybrał na wadze 5 kg. Jedyne co nie wraca do normy to jego głowa wystają mu kości , a po bokach jest...
|
1 | nasia213 | 1269 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Mam 8-letnią sukę owczarka szkockiego colli, od dłuższego czasu nie je, od półtora tygodnia ma obfitą cieczkę, nie była dopuszczana do psa, czasami nawet skomli jakby z bólu. Nie wiem co mam zrobić, proszę o jakąś poradę.
|
1 | moniczka_marczyk | 891 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Witam mam sunie 2,5 rasy shih tzu ktora po ciazy urojonej zrobila sie strasznie agresywna. Zadne zabiegi pielegnacyjne nie wchodza w gre. Chcialam ja spokojnie wykapac i wyczesac- kiedys dostalam tabletki sedalin-nigdy ich nie uzywalam i tak sie zastanawiam czy jej nie podac i spokojnie ja wykjapac...
|
2 | ankaw206 | 1074 |
2012-08-20
ankaw206
|
Witam,
moje pytanie dotyczy karmy Hills dla kota. Czy to dobra karma? A drugie pytanie:w sklepie zoologicznym pani powiedziala mi, ze kazda praktycznie karma firmy Hills Science Plan, z powodu specyficznego skladu nadaje sie dla kotow wysterylizowanych. Nie tylko ta specjalnie przeznaczona dla...
|
1 | oczekiwanie | 1059 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Witam. Jestem właścicielka 2,8-letnego psa sznaucera. Od 3 dni mojego psa męczy kaszel, jakby chciał coś odkrztusić. Czasami wydziela biała pianę z pyska. Normalnie je, nie męczy się szybko, wszystko inne jest w porządku. Co mogę zrobić żeby mu pomoc, pomijając na razie wizytę u...
|
1 | sloneczko6102 | 1255 |
2012-08-14
fiolkowet
|
Wtam
Mój kot po upatku z 5 piętra miał złamaną miednicę która się zrosła oczywiście był pod opieką weterynarza niestety kot kuleje na tylnią łapę i podkurcza łapkę tak jak byśmy podwinęli nasze palce u stup i tak chodzili nie wiem co może być tego przyczyną do tego tofik jest...
|
1 | ancyk | 840 |
2012-08-14
fiolkowet
|
witam mam psa reza -owczarka niemieckiego ma 2 lat miał 27.07 był szczepiony lecz teraz ide kolejny raz go zaszczepic 27.08 poniewaz długo nie był szczepiony przez byłych właścicieli i mam problem bo on ma 2 lat ,bawić się chce a nie je i z czego on ma mieć siły czy jest jakiś...
|
1 | anija12 | 822 |
2012-08-14
fiolkowet
|
Dzień dobry, chciałabym zapytać czy istnieje możliwość zarażenia się wścieklizną od drugiego człowieka? Miesiąc temu mojego chłopaka ugryzł pies, po tygodniu zgłosił się do lekarza, który podał mu cykl 5 szczepionek. Nie wiadomo czy pies był chory. Interesuje mnie czy ja jako...
|
3 | paula1dg | 1700 |
2012-08-14
paula1dg
|
Powrót do kategorii |