Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam mam ogromny problem . Mam psa 4 letni mieszaniec husky wzięty ze schroniska i ala podobny pies do labradora (3 lata). Zaczne od Husky . Od baaardzo długiego czas Nero jakby chrząkał , kaszlał , będzie to głupio brzmiało ale robi jak świnka , jakby próbował przełknąć coś co ma w...
6 ewelinamania 15364
2012-11-04
ewelinamania
Mam 3-letnia czarna kotke (dachowca).Ostanio coraz czesciej zdarzaja jej sie wymioty.Kotka jest po sterylizacji,jest pelna energii i domaga sie swoim miauczeniem jedzonka.Kotka jest karmiona mokrym pokarmem dla kotow Whiskas,Kitket.Jest kotem domowym (nie wychodzi na zewnatrz,ewen. n balkon)Co moze...
1 dziuniek 1301
2012-08-26
Mieszko
Dzień dobry.dziś u mojego psa zauważyłam niedużą,czerwoną narośl na źrenicy prawego oka. Pies rasy shar pei ,ma prawidłowo podwiązane powieki,wiek ok.4-5 lat ( jest adoptowany ze schroniska które nic o przeszłości psa nie wiedziało)W dniu adopcji pies był w fatalnym...
1 margot402 1294
2012-08-24
Mieszko
Mam małego yorka miniaturke,który na okrągło się drapie.Weterynarz mówił że nie ma pcheł.Więc może powodować to szampon,którym ją myjemy?
1 1999 841
2012-08-24
Mieszko
Witam, mam suczkę rasy WHWT ( z metryką) za tydzień będzie miała 6 m-cy ma alergię pokarmową (chyba pokarmowa bo tak mysli lekarz Badan nie robilam bo są za drogie ok. 500 zł)) lekarz zalecił karmę hillsa i tabletki encorton, clemastinum i hydroksyznę jest lepiej mniej się drapie.Ale...
1 marlenare 897
2012-08-24
Mieszko
Witam, mam problem z kotem. Mój zwierzak ma 8 miesięcy, a jest u mnie od 3 tygodni. Został znaleziony. Od razu po znalezieniu kota, wybraliśmy się z mężem do weterynarza. Kot został odrobaczony i odpchlony. Lekarz polecił jak najszybszą kastrację i stwierdził, że lepiej ją zrobić...
1 paulunia6 846
2012-08-24
Mieszko
Witam . Moja 8 letnią kotkę syjamską ma problem od 6 lat.Leczę ją na nawracające zmiany na języku . Jest sterylizowana , przeszła czyszczenie zębów i leczyłam stan zapalny dziąseł. Robiono jej badania z krwi cukier norma, białaczki nie ma morfologia prawidłowa podwyższone...
1 malgosia60 1001
2012-08-24
Mieszko
Witam, mam pytanie odnośnie sierści fretki a mianowicie czy uczula i czy przypomina ona sierść kota dlatego pytam gdyż mam alergie na sierść kota i nie wiem czy moge pozwolić sobie na zakup fretki. Byłabym ogromnie wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam.
1 aneczka1620 2465
2012-08-24
Mieszko
Witam. Mam 7 letnią kotkę, sterylizowana była dopiero w wieku 5 lat. Kotka ma ubarwienie trzykolorowe (biało-czarno-ruda). Niedawno zauważyłam w miejscu po sterylizacji niepokojące objawy: kotka ma jakby dwa grube czerwone gruczoły, jeden jest z białym czubkiem i ostatnio z nich coś...
1 catsy 878
2012-08-22
Martyna
Witam. Jestem właścicielką 12-letniego kundelka,samca, średniej wielkości (ok. 15 kg). Ostatnio zauważyłam u niego niewielkiego guza w okolicach odbytu. Byłam u weterynarza i zalecił jego usunięcie i przy tym wykonanie kastracji. Chciałabym wiedzieć czy jest to zabieg bezpieczny w tym...
1 katarzynka396 1609
2012-08-22
Martyna

140    141    142    143    144        

Wyświetlam [ 1411 - 1420 ] z 3015

Powrót do kategorii