Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
WITAM
MAM W DOMU 1.5 ROCZNA WYSTERYLIZOWANA KOTKE (JE ZWYKLE TANIE PUSZKI DLA KOTOW) ORAZ 2MIESIECZNEGO SZCZENIAKA MIESZANKE YORKA Z MALTANCZYKIEM (CHYBA) JE KARME PROPLAN SENSITIVE . CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEC CZY JET KARMA KTORA MOZE JESC I PIES I KOT ???
|
1 | mikdom1319 | 803 |
2012-09-07
Martyna
|
Witam mam 5 letniego owczarka podhalańskiego i od czerwca dostaje co jakis czas rozwolnienie byłam z nim u lekarza to dostał jakieś zaszczyki i przechodzi na drugi dzien ale w okresie od czerwca do wrzesnia ta biegunka sie powtarza i nie wiem co mam robic jak ide do lekarza to on daje to samo
|
1 | dzika30 | 823 |
2012-09-07
Martyna
|
JAK CZĘSTO WYPROWADZAĆ PSA NA SPACER ? CZY PRZERWA W WYPROWADZANIU MOŻE TRWAĆ 9 h?PIES MA 2,5 roku
|
1 | PATI | 837 |
2012-09-07
Martyna
|
Mam problem z moim psem, a mianowicie wczoraj był strasznie niespokojny ciągle szczekał. Kompletnie nie wiedziałam o co mu chodzi. Dziś od rana chodzi osowiały, wymiotuje i bardzo piszczy jak sie poruszy tak jakby go coś bolało, ale nie wiem co bo jak go dotykalam to był spokojny. Nos ma...
|
1 | aleksandra.w | 769 |
2012-09-06
fiolkowet
|
Witam.Mam pięknego psa rasy nowofunland .Dzisiaj nad ranem zjadł małą ilość trutki na myszy,co mogę zrobić żeby uratować psa.Proszę o pomoc :-((
|
1 | aga771033 | 944 |
2012-09-06
Mieszko
|
Suczka York 3 letnia 2,5 kg wagi w miesiącu sierpniu zauważyłam że piesek ma problemy ze wzrokiem. Wcześniej w miesiącu czerwcu miała cieczką, zaczęła być osowiała przestała wskakiwać na tapczan, jednak z tapczanu zeskakiwała samodzielnie, 1 raz zaczęła płakać i po 2,3 godzinach...
|
6 | 49030803261 | 3927 |
2012-09-07
Mieszko
|
Witam serdecznie, mam 3-letnią sukę, kundelka. Do tej pory wszystko było świetnie, do jedzenia dostawała karmę z wyższych półek, nie chorowała, jest wykastrowana, odrobaczona i zaszczepiona (także przeciwko wszystkim wirusom). Jednakże w czerwcu tego roku (2012) pojechała z nami nad...
|
1 | hekatem | 8564 |
2012-09-05
Mieszko
|
Mój 10-letni york miał operacje na tylną łapę około 4 miesiące temu. Zaczęło się od tego, że w nocy rok temu obudził nas straszny jego skowyt, była trzecia nad ranem. Miał sztywną łapę i bardzo napięte mięśnie. Obudziliśmy weterynarza, który dał jakiś zastrzyk i kazał...
|
1 | Yorkfilip | 1073 |
2012-09-05
Mieszko
|
Witam. Piesek mojej siostry (6-letni white terrier) od 2-lat choruje na cukrzyce. Co dzien podawana mu jest insulina. Obecnie od kilku dni zauwazamy, ze piesek.........traci wzrok....Widac, ze nie trafia tam gdzie zmierza...Strasznie przykre....Czy taka utrata wzroku jest nieodwracalna? Czy nie da...
|
1 | 7575Q | 888 |
2012-09-03
fiolkowet
|
Moja roczna sunia York od 3 dni jest smutna,nie chce się bawić prawie cały czas śpi.
Kilka dni temu dostała zastrzyk na wysypkę,lekarz powiedział,że jest przebiałkowana.
Czy to może mieć coś wspólnego z jej apatią.
Pozdrawiam Marta.
|
1 | Martusia218 | 1491 |
2012-09-03
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |