Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
Mam 4, tygodniowe kotki. Niepokoi mnie fakt, że kotki czasami psikają (z reguły rano i/lub wieczorem), a chwilę potem oddychają przez pyszczek przez kilka minut. Później im przechodzi i jest ok. Kotki jedzą i śpią na przemian - w tym zakresie nie ma jakiś niepokojących objawów....
|
1 | Monciak28 | 767 |
2012-09-12
Maciej
|
Dlaczego króliki hodowlane po odstawieniu od matki zdychają? jaka może być tego przyczyna? Chcę dodać iż odstawiane są po 8 tygodniach podawany mają owies zielone w postaci koniczyny oraz chleb.
|
1 | Agulla | 911 |
2012-09-12
Maciej
|
jak rozpoznać kota gdy jest w ciąży i ile trwa
|
1 | mogila1233 | 1016 |
2012-09-10
Martyna
|
Witam
mam bardzo duzy problem z moim kotkiem. Znalazlam go w grudniu ubieglego roku i ledwo go odratowano , potem troche kichal , potem jeszcze mial klopoty z uchem .Weterynarz pobral wymaz niestety nie mam tego wyniku , powiedzial mi , ze kot ma w uchu gronkowca, dodal, ze na szczescie nie...
|
1 | dnuss | 1435 |
2012-09-10
Marwet
|
Mój 9- cio miesięczny cavalier,od wczoraj jest jakby osowiały,i leżąc ma jakby dreszcze,nie ma chyba gorączki bo nosek ma zimny i mokry,jadł wczoraj i dzisiaj też rano się załatwił,bardzo się tym martwię
|
1 | bozena7777 | 1304 |
2012-09-09
Sokal
|
WITAM
CO JEST BEZPIECZNIEJSZE ZEBY KOT JADL PSIE JEDZENIE CZY PIES KOCIE ???
KTORA KARMA JEST LEPSZA SUCHA CZY MOKRA ???
|
1 | mikdom1319 | 849 |
2012-09-09
Sokal
|
Witam. Mam 5 letnią, wysterylizowaną kotkę. Regularnie szczepiona, większość czasu spędza na dworze, ale dom jest również dla niej otwarty. Dzisiaj zauważyłem w domu, że na 2 miejscach w których leżała zostawiła mokrą, lekko śmierdzącą plamę. Czy jest możliwe, że było to...
|
1 | rome93 | 893 |
2012-09-09
Sokal
|
witam ! mam problem z jednym okiem u mojego yorka a mianowicie ma suche oko .piesek był badany u profesora w lublinie ,który podał mu leki i pół roku było dobrze ,miał łzy a teraz znowu oko jest suche i wypływa galaretowaty śluz i lekko jest zaczerwieniona spojówka .piesek mruży oko...
|
1 | doberman | 802 |
2012-09-09
Sokal
|
Dobry wieczór. Mój półroczny chomik syryjski ma dziwną plamkę na oku. Podejrzewam, że jest to zaćma. Co mam robić? Czy to dla niego groźne? Czy konieczna jest wizyta u weterynarza?
|
1 | nikamo01 | 2040 |
2012-09-07
Martyna
|
Witam. Jak "przekonać" sunię, aby wyniosła swoje małe z kryjówki? Oszczeniła się pod stertą desek i gruzu. Miała naszykowane miejsce w komórce, ale wybrała ziemiankę. Sunia jest bardzo oswojona, wychodzi na jedzenie i odpoczynek, leży sobie w pudle przygotowanym dla szczeniaków, a...
|
1 | myrtha | 1706 |
2012-09-07
Martyna
|
Powrót do kategorii |