Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mój 11-letni kastrat je wyłacznie karmy bezzbożowe (Orijen, Applaws, Acana, Ziwi Peak), ponieważ dodatek jakichkolwiek zbóż a nawet ryżu powoduję u niego problemy z trawieniem. Jednak karmy te zawierają dużo białka (ok. 40 %), jak również niemało fosforu i wapnia. Biorąc pod uwagę...
1 elatorbicka 919
2012-09-25
Martyna
Witam! Mam pytanie dotyczące podawania Immunodolu dla kotów.Moje koty mają w tej chwili skończone pół roku.Od momentu, gdy pojawiły sie u nas tj.od 15 czerwca dostawały immunodol przez trzy miesiące. Dodam, że koty były przeziębione w hodowli i póżniej na nowo rozchorowały się u...
1 awanti 2117
2012-09-23
Ulson
Moja suczka ma 4,5 roku .Jest teraz w czasie miesiaczkowania.Pare dni temu zjadla cala tubke masci witaminowaj dla kota.Potem zjadla jeszcze kawalki folii i papieru.Robi tak gdy czasami zostawiam ja sama w domu.Od poniedzialku ma rozwolnienie ,duzo pije daje jej tez jesc.Dzisiaj bedac z nia na...
1 EllaKida 782
2012-09-23
fiolkowet
Jeszcze jedno pytanie , czy Pan moglby polecic jakis konkretny antybiotyk , zeby sprobowac. Nie wiem oczywiscie czy lekarz weterynarji zgodzilby sie . ale gdybym podala konkretna nazwe , ze wyczytalam taka w internecie to moze. Oni tutaj naprawde nie maj chyba zadnego innego pomyslu jesli chodzi o...
1 dnuss 786
2012-09-22
Maciej
Pies ma 6.5 roku i jest spokojnym psem, również u weterynarza. Dotąd na nic poważnego nie chorował. Od czasu do czasu pojawiały się na jego ciele guzki. Za pierwszym razem zostały wycięte w SGGW w Warszawie - lekarz stwierdził, że w przyszłości mogą się pojawić nowe. Wczoraj...
1 60080100047 820
2012-09-21
Maciej
Witam , ciag dalszy tych klopotow. Kot dostawal jednak dalej floron , pani doktor powiedziala , ze floron jest tez tym fluorochinalonem.W niedziele byl ostatni zastrzyk a dzisiaj mial juz temp40,4. Dostal teraz jakis antybiotyk nowej generacji ,nie mialam ksiazeczki wiec nie wpisano mi nazwy cos na...
1 dnuss 928
2012-09-21
Sokal
Mój pies ma ok.11lat (dokładnie nie wiemy, bo ją przygarnęliśmy z dworu) bardzo wysoki cholesterol, wzdęty brzuch, dużo pije(ok.4litry wody/dobę)i bardzo często sika. Apetyt i stolce w normie. Ciężko oddycha. Było podejrzenie niedoczynności tarczycy.Początkowo brała 14dni 1raz...
3 ankasmietanka 2149
2012-09-21
Mieszko
Mam suczkę rasy Syberian Husky. Z książeczki zdrowia wynika, że ma 11 miesięcy, z czego weterynasz, do którego chodzę ocenił jej wiek na mniej więcej 9 miesięcy. Rodzice psa są wzorcowymi psami tej rasy. Ma przepisane witaminy MEGAVIT (fosforan wapnia) i dostaje je już od 2 miesiąca...
4 husky132 847
2012-09-23
Maciej
Witam! Jestem włascicielką 3- miesięcznej suni, kundelka. Z dnia na dzień przestała szczekać. Zawsze podczas zabawy czy proszenia o jedzenie szczekała, a teraz jedynie skomli. Czy to coś poważnego?
1 do_nia12 3727
2012-09-20
Maciej
Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy są medyczne przeciwwskazania do sterylizacji 8-śmio letniego labradora,który dostaje Metacam ze względu na problemy ze stawami(prawdopodobnie do końca życia),lek dostaje od tygodnia??
1 jasmine 769
2012-09-20
Mieszko

135    136    137    138    139        

Wyświetlam [ 1361 - 1370 ] z 3015

Powrót do kategorii