Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Dzien dobry.Moj piesio ma 14 lat,bardzo kaszle,bylismy u weterynarza,dostal zastrzyki ale niestety nie pomogly.Do tego ma juz lekka niewydolnosc serduszka.Chcielibysmy mu pomoc,bo to nasz przyjaciel.Co mozemy mu podac na zapalenie krtani?Nie stac nas kolejny raz isc do weterynarz
|
3 | goskae | 889 |
2012-08-22
Martyna
|
Witam.Mam problem z suka podhalanka.Ma juz 10 lat i nigdy jeszcze nie miała szczeniat.Jednak podczas ostatniej cieczki t.j.ok. miesiac temu uciekła na dwa dni do sasiedniego psa.teraz jest słaba,nie chetna,a ze sromu wyplywa ciagłe wiszacy sluz.Prosze o rade co mam robic.
|
1 | andzelikazapala4 | 772 |
2012-08-21
Martyna
|
Witam,owczarek szkocki collie średni wiek około 1,5 , pies kastrat w lipcu pojawiła się opuchlizna prawego łokcia. Podczas odciągania stwierdzono płyn żółtawy (zapalny). Badanie wydzieliny wykazało jedynie bakterie staphylococcus intermedicus. Zastosowano leczenie antybiotykiem marboxyl...
|
2 | kaa35 | 957 |
2012-08-23
kaa35
|
Dzien dobry, mam takie pytanie, dotyczace mojej swinki morskiej -( samczyk). Zaluwazylam, ze od kilku dni, mianowicie 2-3, moja swinka przestala wydawac odglosy.. kiedy probuje cos "powiedziec" nie piszczy, tylko wydaje z siebie gluchy dzwiek. Nie zauwazylam zeby mial katar, z jedzeniem nie ma...
|
1 | ALEJANDRA | 1629 |
2012-08-20
Maciej
|
Nie chodzi tutaj o jakieś problemy zdrowotne, ale raczej o zachowanie. Mój jamnik (9lat) od jakiegoś tygodnia strasznie biega za naszą kotką. Cały czas chce z nią przebywać więc piszczy a gdy zostanie do niej wypuszczony to obskakuje ją. Ona może mieć z 12 lat. Może to byś...
|
1 | oski333 | 825 |
2012-08-20
Maciej
|
Witam
Mam maltańczyka psa który jest po kastracji i ma 15miesięcy kastracje miał w maju i od tej pory jest na royal canin mini light wcześniej był na mini adult. Od niedawna czasami zjada odchody psie na podwórku nie jest to nagminne i nie każde je. Chciałam się dowiedzieć co mogę...
|
1 | paulina1804 | 1193 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Dzień dobry, kotka jest u nas od 10 dni, ma około 1,5-2 lata, jeszcze nie była sterylizowana. Była badana przez weterynarza i jest zupełnie zdrowa. Pierwsze 3 dni załatwiała się wzorowo do kuwety, teraz zdarza się, ze kupę robi obok. Co może być powodem? Kuweta jest wysprzątana,...
|
1 | tootsie13 | 776 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Witam dzisiaj zauważylam czrna wystającą narośl na dziąśle u mojego 6 letniego kocura kot ma też zapalenie dziąseł i nieprzyjemny zapach z pyska od dłuższego czasu.Martwię się czy ta wystająca czarna kropka nie jest nowotworem. Proszę o poradę
|
1 | bellunia | 1377 |
2012-08-20
fiolkowet
|
witam
jestem szczęśliwym posiadaczem królika miniatury. jest w wieku 7 tygodni i chciałabym się dowiedzieć o schemat szczepień malucha. Na co mam go zaszczepić, kiedy i w jakich odstępach czasu i co jaki czas powtarzać szczepienia? Czy szczepionki 2 w1 są lepsze czy może pojedyncze?
|
1 | gocha2p | 784 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Dzień dobry,
niedługo mamy wysterylizować naszą kotkę (1,5-2 lata). Czy powinna jeść karmę przeznaczoną dla kotów wysterylizowanych? Jesli tak, czym się kierować przy wyborze karmy? I w ogóle w żywieniu kotki po sterylizacji. Kotka jest zupełnie zdrowa.Dziękuję za odp.
|
1 | tootsie13 | 790 |
2012-08-20
fiolkowet
|
Powrót do kategorii |