Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam serdecznie
Pies ma ok 5 lat, kundelek wazy ok 6 kg, mam z nim problem od 3 tyg przyjmowal rozne leki problem polegał na tym ze mial juz 3 antybiotyki - problem byl taki wymiotowal nie wiem czy btez krwia ale cos czerwonego odrobinke bylo, rozwolnienie mial, juz jest 2 tyg spokoju ale pies w...
|
1 | 82111109074 | 1473 |
2012-10-24
Mieszko
|
Po jakim czasie od ukocenia suka dostaje cieczki?
|
1 | 69062908552 | 858 |
2012-10-24
Martyna
|
Witam! Ja chcialabym zapytac jak to jest z ta sterylizacja suczki w trakcie cieczki. Moja suczka byla sterylizowana i w tym samym dniu podczas zabiegu pokazaly sie objawy cieczki- krwawienie. Wczesniej nie widzialam, zeby krwawila(cieczka miala wystapic jakis tydzien pozniej). Pani doktor...
|
1 | kicia990 | 3214 |
2012-10-23
Martyna
|
Co może się stać? Mój psiak miał operację - czyszczone guzki czy tłuszczaki. ( to sznaucer miniatura ). Ma założone takie niebieskie szwy, rozpuszczalne w środku. Miała kołnierz, aby się nie lizała, lecz na chwilę jej zdjęłam i zobaczyłam, że się liże. Szwy zaczęły wyglądać...
|
1 | 123qwe | 4321 |
2012-10-23
Martyna
|
Otoz mam u siebie malutka tchorzofretke. Nie znam jej wieku ma okolo 15cm dlugosci. Jest bardzo chudziutka i wycienczona. Czesto ma drgawki. Nie wiem jak jej pomoc jak nakarmic czy napoic. Prosze o szybka pomoc.
|
1 | Seethar | 763 |
2012-10-23
Maciej
|
jak w temacie proszę o pomoc w znalezieniu dobrej karmy dla psa z problemami ostatnio się cuś popsuło, badania moczu wykazały kryształy trójfosforanu amonowomagnezowego i kryształy fosforanu wapnia. pies do teraz karmiony z powodzeniem dla jelit i sierści karmą Taste of the wild pacific...
|
1 | pauli | 1698 |
2012-10-23
Maciej
|
Witam,
mój 8,5 letni mieszaniec (mały kundelek, jamnikopodobny) od ok. 2 lat miał problemy z kręgosłupem. Objawiało się to tym, ze nie mógł wskoczyć na wersalkę i chodzić po schodach. Kiedy to następowało dostawał zastrzyk sterydowy i jego stan w ciągu 2 dni poprawiał się. 2...
|
3 | Sylwia84 | 955 |
2012-10-23
Mieszko
|
Mój pies ugryzl dziecko jest pod obserwacją weterynarza czy weterynarz powinien na ten czas zabrac psa ? bardzo prosze o odp to bardzo pilne
|
1 | jolkaxx | 773 |
2012-10-22
Mieszko
|
Witam, jak karmić osieroconego, kilkudniowego szczeniaka? Zasięgnełam porad dwóch lekarzy weterynarii, pierwszy zalecił preparat mlekozastępczy natomiast drugi pozwolił na mleko sojowe dla niemowląt, niestety wszystko działo się w weekend więc miałam ograniczone możliwości z kupnem...
|
1 | AnnaH. | 811 |
2012-10-22
Mieszko
|
kotek w wyniku silnego nacisku (niezauważony przez domownika został przyciśnięty w nagle i mocno w część lędźwiową)doznał urazu tylnej nóżki i dopiero następnego dnia zaczął chodzić utykając i nie rozprostowuje nóżki na zgięciu w górnej części nogi(jakby kolanowej)czy ten...
|
1 | rita | 851 |
2012-10-22
Mieszko
|
Powrót do kategorii |