Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, Mój pies, który ma około 9 lat rasy foxterrier ma od 6 dni problem z jedzeniem. Karmiony był suchą karmą dobrego producenta. Po zmianie karmy na mokrą (z puszuki na jedno karmienie) przestał jeść i stał się jakby otępiały co jest dziwne przy tej rasie. Po odwiedzinach u...
1 szawar 1081
2012-10-17
fiolkowet
Witam, mam suczkę około 11 lat, waży 6 kilo, mniej więcej raz na parę miesięcy zdarza jej się zwymiotować resztkę nieprzetrawionego jedzenia, z regułu jest to nad ranem mniej więcej około 6 - 7 godzin po ostatnim posiłku (ilość tego jedznia też jest bardzo niewielka), przy czym nie...
1 Lustysia77 854
2012-10-15
Mieszko
Witam! mam 14 letnia suczke która pare dni temu zaczęła mieć obiawy odpowiadajace zespołowi przedsionkowemu (problemy z koordynacja ruchowa,czesto sie przewraca i ma problemy z podniesieniem sie,skręt głowy w lewą strone,zdarza jej sie nie trzymac moczu,nie może znalezć sobie miejsca w...
1 edward84 1125
2012-10-14
Mieszko
Witam. Mam owczarka niemieckiego, psa, który ma 9 lat. Od około trzech dni nie może się wypróżnić a gdy oddaje mocz trwa to długo i nie jest ciągłe tylko kilka kropelek i przerwa i tak w kółko. Również jego odbyt wygląda dość dziwnie ponieważ wygląda jakby strasznie spuchł i...
1 agnieszka91 909
2012-10-12
Mieszko
Mam szczeniaka 3 miesiące-mieszaniec.To mój drugi pies.Proszę mi poradzić co mam zrobić żeby nie zjadał swoich kup.szczeniak je suchą i mokrą karmę dla szczeniaków, warzywa gotowane, mięso z kurczaka-gotowane jednym słowem je wszystko. Czy brakuje mu jakiś witamin, czy co bo nie...
1 drabina302 798
2012-10-12
Mieszko
Witam, mam 3,5 letnią sunie rasy York. Już rok temu zauważyłam, że ma problemy z kamieniem nazębnym. Udałam się po poradę do naszego lekarza weterynarii, który poinformował mnie iż moża pozbyć sie kamienia pod narkozą. Jednak sunia waży 1,20 kg mówił, że może być to ryzykowne...
1 acholllek 1985
2012-10-12
Mieszko
Witam, Dwa tygodnie temu przygarnięty przeze mnie z ulicy 4-5 tygodniowy kotek zmarł na stole weterynaryjnym z podejrzeniem panleukopenii. Planuję przygarnąć kota z Domu Tymczasowego (6 miesięcy lub starszego). Koty te są odrobaczone i posiadają komplet szczepień (również na tę okropną...
1 aorlik 1034
2012-10-11
Mieszko
Witam. Mam bardzo powazny problem. Pies mojej babci przyszedl wczoraj bardzo pogryziony ma okolo 16lat. Widze ze nie jest z nim dobrze niechce jesc ani nawet sie polozyc. Krwawi z ran do tego doszedl krwotok z nosa.prosze o pilna pomoc.
1 aga55 840
2012-10-11
Mieszko
Dzień dobry! Proszę o poradę mój pies ma 12 lat wczoraj nad ranem nagle zaczął sie zataczac i przewracać do tego oczy mu dziwnie drgały nerwowo jakby nimi wywracał, również wymiotowal Na ten moment jego oczy już rzadziej mają taki objaw, ale nadal nie może ustać "znosi" go jakby...
1 joanna32 5236
2012-10-09
Mieszko
Witam. Mamy 10 miesiecznego rasowego szczeniaka, jack'a russel'a. Mam w zwiazku z nim 2 pytania. Pierwsze dotyczy odzywiania. Ciezko mu dogodzic jesli chodzi o jedzenie dla psow, trudno bylo znalezc karme, ktora chcialby jesc. Natomiast bardzo chetnie je jedzenie dla ludzi, a najchetniej...
1 Meggi 833
2012-10-09
Mieszko

130    131    132    133    134        

Wyświetlam [ 1311 - 1320 ] z 3015

Powrót do kategorii