Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
Mój pies, który ma około 9 lat rasy foxterrier ma od 6 dni problem z jedzeniem. Karmiony był suchą karmą dobrego producenta. Po zmianie karmy na mokrą (z puszuki na jedno karmienie) przestał jeść i stał się jakby otępiały co jest dziwne przy tej rasie. Po odwiedzinach u...
|
1 | szawar | 1081 |
2012-10-17
fiolkowet
|
Witam, mam suczkę około 11 lat, waży 6 kilo, mniej więcej raz na parę miesięcy zdarza jej się zwymiotować resztkę nieprzetrawionego jedzenia, z regułu jest to nad ranem mniej więcej około 6 - 7 godzin po ostatnim posiłku (ilość tego jedznia też jest bardzo niewielka), przy czym nie...
|
1 | Lustysia77 | 854 |
2012-10-15
Mieszko
|
Witam!
mam 14 letnia suczke która pare dni temu zaczęła mieć obiawy odpowiadajace zespołowi przedsionkowemu
(problemy z koordynacja ruchowa,czesto sie przewraca i ma problemy z podniesieniem sie,skręt głowy w lewą strone,zdarza jej sie nie trzymac moczu,nie może znalezć sobie miejsca w...
|
1 | edward84 | 1125 |
2012-10-14
Mieszko
|
Witam. Mam owczarka niemieckiego, psa, który ma 9 lat. Od około trzech dni nie może się wypróżnić a gdy oddaje mocz trwa to długo i nie jest ciągłe tylko kilka kropelek i przerwa i tak w kółko. Również jego odbyt wygląda dość dziwnie ponieważ wygląda jakby strasznie spuchł i...
|
1 | agnieszka91 | 909 |
2012-10-12
Mieszko
|
Mam szczeniaka 3 miesiące-mieszaniec.To mój drugi pies.Proszę mi poradzić co mam zrobić żeby nie zjadał swoich kup.szczeniak je suchą i mokrą karmę dla szczeniaków, warzywa gotowane, mięso z kurczaka-gotowane jednym słowem je wszystko. Czy brakuje mu jakiś witamin, czy co bo nie...
|
1 | drabina302 | 798 |
2012-10-12
Mieszko
|
Witam, mam 3,5 letnią sunie rasy York. Już rok temu zauważyłam, że ma problemy z kamieniem nazębnym. Udałam się po poradę do naszego lekarza weterynarii, który poinformował mnie iż moża pozbyć sie kamienia pod narkozą. Jednak sunia waży 1,20 kg mówił, że może być to ryzykowne...
|
1 | acholllek | 1985 |
2012-10-12
Mieszko
|
Witam,
Dwa tygodnie temu przygarnięty przeze mnie z ulicy 4-5 tygodniowy kotek zmarł na stole weterynaryjnym z podejrzeniem panleukopenii. Planuję przygarnąć kota z Domu Tymczasowego (6 miesięcy lub starszego). Koty te są odrobaczone i posiadają komplet szczepień (również na tę okropną...
|
1 | aorlik | 1034 |
2012-10-11
Mieszko
|
Witam. Mam bardzo powazny problem. Pies mojej babci przyszedl wczoraj bardzo pogryziony ma okolo 16lat. Widze ze nie jest z nim dobrze niechce jesc ani nawet sie polozyc. Krwawi z ran do tego doszedl krwotok z nosa.prosze o pilna pomoc.
|
1 | aga55 | 840 |
2012-10-11
Mieszko
|
Dzień dobry!
Proszę o poradę mój pies ma 12 lat wczoraj nad ranem nagle zaczął sie zataczac i przewracać do tego oczy mu dziwnie drgały nerwowo jakby nimi wywracał, również wymiotowal
Na ten moment jego oczy już rzadziej mają taki objaw, ale nadal nie może ustać "znosi" go jakby...
|
1 | joanna32 | 5236 |
2012-10-09
Mieszko
|
Witam.
Mamy 10 miesiecznego rasowego szczeniaka, jack'a russel'a. Mam w zwiazku z nim 2 pytania. Pierwsze dotyczy odzywiania. Ciezko mu dogodzic jesli chodzi o jedzenie dla psow, trudno bylo znalezc karme, ktora chcialby jesc. Natomiast bardzo chetnie je jedzenie dla ludzi, a najchetniej...
|
1 | Meggi | 833 |
2012-10-09
Mieszko
|
Powrót do kategorii |