Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Dwa tygodnie tamu wzięłam Kotka(ok.6-cio Tygodniowego) ze schroniska niestety po tygodniu okazało sie ze kociak ma Robaczyce i prawdo podobnie wirusowe jelitowe zapalenie jelit . Kotka nie udało sie uratować . Chciała bym by jakieś kocie znów zawitało pod moim dachem czy musze odczekać...
1 Domi18 1066
2012-10-09
Mieszko
Dzień dobry, Od czterech lat mam kotkę, która zaakceptowała tylko moją osobę. Kotka jest bardzo płochliwa, nieufna i dzika w stosunku do innych ( ludzi i zwierząt). Aktualnie do domu trafił mały kocurek. Problem u mnie jest nie co skomplikowany gdyż kocurek żył z innymi kotami i nie...
1 diorka 1042
2012-10-09
Mieszko
Witam, mam problem. Otóż mam małą kotkę która jest znajdą. Mała na oko weterynarza ma ok. 3 miesiące. Problem polega na tym, że mała będzie u nas kotem podwórkowym. Na podwórku jest już jeden kot, nie jest wykastrowany. Oczywiście możemy go wykastrować, ale to nie zniweluje...
2 Magdalena89 826
2012-10-10
Magdalena89
witam.mój kotek Lucjan od 3 dni nie chce nic jeść, często wymiotuje i jest bardzo chudy.nie wiem co mam zrobić bardo się martwię...czekam .
1 Lucjan.B 899
2012-10-08
Mieszko
Witam. Mój pies (wiek 7 lat Syberian Husky) od kilku dni utracił czucie w nogach , nie może ustać . Przewieźliśmy go do weterynarza gdzie zrobiono mu prześwietlenie RTG. Podano mu 3 zastrzyki w tym sterydy i 2 jakieś jeszcze inne. Lekarz stwierdził że jest to ucisk na rdzeń kręgowy....
1 jarek545 962
2012-10-08
Mieszko
Witam, od kilku dni mam problem z suczką. Zaczęło się to trudnościami z chodzeniem pies nie potrafił utrzymać równowagi, stał się senny i ogólnie cały czas leżał i nic go nie interesowało. Po wizycie u weterynarza stwierdzone zostały u niego problemy z nagromadzeniem w jelitach...
1 zajeta2907 813
2012-10-07
fiolkowet
Witam! Mój czteroletni pers jakiś czas temu zaczął drapać sobie uszy. Przez co za uszami ma rany, które nie mogą się zagoić przez to drapanie. Kot ma zdrowe uszy i są one czyszczone. Co zrobić, aby kot przestał je drapać? Może kupić mu specjalny kołnierz?
1 sara_12345 879
2012-10-07
Sokal
witam serdecznie mam 4 miesiecznego owczarka niemieckiego dlugowlosego prosze mi powiedziec jadl do tej pory zawsze kurczaka ale od po9czatku sie bardzo drapal dostal uczu7lenia co moge mu w takim przypadku podawac zeby sie niedrapal bo az siersc mu wyszla i co moge mu teraz podawac do jedzienia...
1 agnieszka33 857
2012-10-07
Sokal
Witam, jestem właścicielką 2, 5 letniej suczki boston terrier i mam problem z jej odrobaczywianiem gdyż po każdym podaniu jej tabletki wymiotuje. Martwię się bo piesek jest bardzo szczupły a je dużo. co powinnam zrobić? dziękuje
1 frodzi 803
2012-10-07
Sokal
zauważyłam dziś u mojego kota łyse placki pod brodą, ma 5 m-cy i poza tym jest w świetnej formie. Karmiony Royal Canin36, razem z bratem równolatkiem, któremu na szczęście nic nie jest. Oczywiście pojedziemy do weterynarza, ale martwię się...
1 karka30 1648
2012-10-09
Mieszko

131    132    133    134    135        

Wyświetlam [ 1321 - 1330 ] z 3015

Powrót do kategorii