Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam. Mam młodego chomika syryjskiego. Zauważyłam u niego biegunkę oraz wystajace, czerwone pracie. Chomik jest bardzo osowialy, prawie wcale się nie rusza, futerko stracilo połysk i jest zmierzwione. Co mu dolega i jak mu pomoc?
1 Withorda 925
2012-11-05
Sokal
Witam, w niedzielę adoptowałam psa ze schroniska. Musiał bardzo dużo złego doświadczyć w swoim życiu ponieważ wszystkiego się boi, jest strachliwy. Jednak najwiekszym problemem jest to, że na spacerze nie może sie wysikać, wszystko go rozprasza. wczoraj robił siku dwa razy dzis tylko...
1 katarzyni 912
2012-11-05
Sokal
Witam, mój 6-letni labrador od pewnego czasu zachowuje się dość dziwnie - wydaje się być przygnębiony, nie umie sobie znaleźć miejsca piszcząc przy tym w niemal każdej sytuacji. Dodam, że je pełną dawkę suchej karmy dopiero od niedawna. Wcześniej wybrzydzał, kilkakrotnie...
1 dariusz.dylewicz 917
2012-10-30
fiolkowet
Witam, mam pytanie odnośnie mojej kotki, jest znajdą, ma około 2 lata i jest u mnie od 3 miesięcy. Jest odrobaczona, zdrowa, miała badania krwi i moczu. 1,5 miesiąca temu została wysterylizowana.Jest bardzo przyjazna, bardzo lubi kontakt z człowiekiem i wydaje mi się, że dobrze i szybko...
1 oczekiwanie 983
2012-10-29
fiolkowet
Witam. Mój króliczek (3 letni) od 4 tygodni ma katar oraz ropny wyciek z oczek. Weterynarz przepisał krople do oczu (gentamicin- vet) oraz antybiotyk który podawałam mu w zastrzykach dwa razy dziennie, niestety nie pamiętam jego nazwy było to coś na literę „e”. Niestety leki niewiele mu...
1 Laila 908
2012-10-29
fiolkowet
WITAM MAM PYTANIE O NASTEPUJACEJ TRESCI:MAM PSA KTORY ZOSTAL WYKASTROWANY 1 ROK 5 MIESIECY TEMU TEORETYCZNIE NIE POWINIEN ODCZUWAC POPEDU PLCIOWEGO NIESTETY OKOLO MIESIACA TEMU MOJA SUNIA MIALA CIECZKE I "SZCZEPILI" SIE CHCE ZAPYTAC CZY MOGE SPODZIEWAC SIE KONSEKWENCJI W POSTACI SZCZENIAT POMIMO...
1 88031200349 836
2012-10-29
Mieszko
Witam-nasz kot ma około 1 roku,pół roku temu przeszedł pomyślnie kastrację,problem pojawił się wczoraj-Feliks jest osowiały,ropieje mu jedno oko,ma czarny nosek,śmierdzi mu z pyszczka z którego wydostaje się przeżroczysta wydzielina,dziwnie mlaska(jakby miał problemy z przełknięciem...
1 71082302443 4793
2012-10-27
Martyna
Witam.od kilku dni zauważyłam,że moja maryś-kotka,dziwnie się zachowuje.chowa się ,jest osowiała,nie miauczy,schudła,dziąsła i język biały,nie siusiała do kuwety,przy jedzeniu coś chrupało jej w pyszczku...weterynarz po zbadaniu palpacyjnym stwierdził,że to nowotwór nerki..podał...
1 avon76 847
2012-10-25
Mieszko
Witam serdecznie, Mam małą Zuze, bulterier wiek dokładnie 14 tygodni, cały czas jak spi bardzo szybko oddycha nie tylko po zabawach ale cały czas czy to jest normalne, plus do tego chrapie bardzo jak spi, zastanawiam sie po prostu czy może to być czegos przyczyna? Jest bardzo aktywna w...
1 linka 996
2012-10-25
Mieszko
Witam, Uwielbiam zwierzęta, mam 3 psy i dwie kotki. Do teraz nigdy nie miałem większych problemów z kotami. Kiedyś był u mnie kocur i kotka, początkowo syczeli na siebie wzajemnie, później się przyzwyczaili. Gdy kocur zdechł (żył ponad 12 lat z nami), jeden z domowników...
1 pmmoskwa 2762
2012-10-25
Mieszko

127    128    129    130    131        

Wyświetlam [ 1281 - 1290 ] z 3015

Powrót do kategorii