Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
dzień dobry Mam 6 letnią kotkę, która cierpi na zmiany nastroju. W jednej chwili potrafi być słodkim zwierzakiem a sekundę później bestią z piekła rodem (syczenie, warczenie, drapanie, gryzienie itd. ). Takie zachowanie trwa już ponad miesiąc. Nie są to zwykłe zmiany nastroju jakie...
1 Eve 917
2012-11-07
Martyna
Witam, Nie wiem czy taki temat juz byl,ale nurtuje mnie przypadlosc u mojego psa. Mam 3 letniego labradora, od pewnego czasu moj pies sie dziwnie zachowuje mianowicie "saneczkuje" jezdzi pupa gdzie popadnie. myslelismy ze to poprostu z powodu jakiegos zanieczyszczenia w okolicach odbytu,wiec zostal...
1 Paula2207 4451
2012-11-06
fiolkowet
Witam! Mam 4 letniego kota 5,5 kg i ostatni zaczął często wchodzić do kuwety i posikiwać po kropelce. Potem zaczął posikiwać po domu w różnych miejscach. Udałam się do weterynarza a on stwierdził zapalenie pęcherza, dostał 3 zastrzyki to był o piątek. W sobotę poszłam znowu na...
1 kucal 4646
2012-11-06
fiolkowet
Witam , mam 5letniego beagle , w sobotę 3 listopada dostał pierwszego ataku w czasie snu , złapałam swojego czworonoga w ostatniej chwili gdyż spadłby z fotela , nastąpiły drgawki , ślinotok , oddawanie moczu... atak trwał ok 1 min , piesek szybko doszedł do siebie , obecnie jesteśmy na...
1 marta1989 909
2012-11-06
Mieszko
Witam Jestem właścicielką 12 letniego kundelka samca o masie 11kg, w kłębie ok.25cm. Od maja piesek często wymiotuje, ale nie bezpośrednio po jedzeniu, a dodatkowo zdarzyły się 3 epizody uporczywych wymiotów- po normalnym posiłku Ciapa wymiotował całą noc i spijał nieograniczone...
1 ula118 1122
2012-11-06
Mieszko
Witam, Jakiś czas temu na pasterelozę po dwóch miesiącach walki zmarł mój ukochany króliczek. Obecnie zastanawiam się nad zakupem kolejnego królika, jednak słyszałam że nie powinno się tego robić przed upływem 6 miesięcy gdyż może złapać tą samą infekcję. Poidełko czy...
1 KroliczaMama 793
2012-11-05
Sokal
Witam ! Od 2 tygodni nasz kot zrobił się strasznie chudy, ale jadł za dwa koty rano i wieczorem. Bywało też tak że podjadał naszym psom. Kotek chodzi , znaczy do dziś chodził normalnie po podwórku, po tym co się z nim stało nie mamy zamiaru już go wypuszczać. Ale mówię co się...
1 ewelinamania 1384
2012-11-05
Sokal
Witam!! Mój pies ma 11 lat,jest mieszańcem.Od ok.pół roku ma problemy z oddychaniem,szczególnie w nocy, w stanie spoczynku.Miał robione prześwietlenie,po którym jeden lekarz stwierdził,że serce i tchawica mają dziwny kształt.Wybrałam się do innego weterynarza i ten stwierdził,że jak...
1 dino896 1550
2012-11-05
Sokal
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Zauważyłam że od kilku dni pies ciężko oddycha, chwilami wstrzymuje oddech i wzdycha tak jakby chciał nabrać powietrza, dodatkowo cały czas leży, jest ospały. Zauważyłam również, że często kicha. Piesek ma około 3 lat i jest mieszańcem. Z...
1 Magda123 3001
2012-11-05
Sokal
Witam Moja kotka /10 lat dachowiec/ od znalezienia była chorowita. Wielokrotnie miała rany - wyskubana sierść w okolicy karku. Lekarz stwierdził alergię pokarmową. Kotka jest bardzo wrażliwa, bojażliwa - tylko do mnie ma zaufanie i okazuje pełne oddanie.Miała ogólne badania i z...
1 mojekocie 894
2012-11-05
Sokal

126    127    128    129    130        

Wyświetlam [ 1271 - 1280 ] z 3015

Powrót do kategorii