Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
dzień dobry
Mam 6 letnią kotkę, która cierpi na zmiany nastroju. W jednej chwili potrafi być słodkim zwierzakiem a sekundę później bestią z piekła rodem (syczenie, warczenie, drapanie, gryzienie itd. ). Takie zachowanie trwa już ponad miesiąc. Nie są to zwykłe zmiany nastroju jakie...
|
1 | Eve | 917 |
2012-11-07
Martyna
|
Witam, Nie wiem czy taki temat juz byl,ale nurtuje mnie przypadlosc u mojego psa. Mam 3 letniego labradora, od pewnego czasu moj pies sie dziwnie zachowuje mianowicie "saneczkuje" jezdzi pupa gdzie popadnie. myslelismy ze to poprostu z powodu jakiegos zanieczyszczenia w okolicach odbytu,wiec zostal...
|
1 | Paula2207 | 4451 |
2012-11-06
fiolkowet
|
Witam!
Mam 4 letniego kota 5,5 kg i ostatni zaczął często wchodzić do kuwety i posikiwać po kropelce. Potem zaczął posikiwać po domu w różnych miejscach. Udałam się do weterynarza a on stwierdził zapalenie pęcherza, dostał 3 zastrzyki to był o piątek. W sobotę poszłam znowu na...
|
1 | kucal | 4646 |
2012-11-06
fiolkowet
|
Witam , mam 5letniego beagle , w sobotę 3 listopada dostał pierwszego ataku w czasie snu , złapałam swojego czworonoga w ostatniej chwili gdyż spadłby z fotela , nastąpiły drgawki , ślinotok , oddawanie moczu... atak trwał ok 1 min , piesek szybko doszedł do siebie , obecnie jesteśmy na...
|
1 | marta1989 | 909 |
2012-11-06
Mieszko
|
Witam
Jestem właścicielką 12 letniego kundelka samca o masie 11kg, w kłębie ok.25cm. Od maja piesek często wymiotuje, ale nie bezpośrednio po jedzeniu, a dodatkowo zdarzyły się 3 epizody uporczywych wymiotów- po normalnym posiłku Ciapa wymiotował całą noc i spijał nieograniczone...
|
1 | ula118 | 1122 |
2012-11-06
Mieszko
|
Witam, Jakiś czas temu na pasterelozę po dwóch miesiącach walki zmarł mój ukochany króliczek. Obecnie zastanawiam się nad zakupem kolejnego królika, jednak słyszałam że nie powinno się tego robić przed upływem 6 miesięcy gdyż może złapać tą samą infekcję. Poidełko czy...
|
1 | KroliczaMama | 793 |
2012-11-05
Sokal
|
Witam ! Od 2 tygodni nasz kot zrobił się strasznie chudy, ale jadł za dwa koty rano i wieczorem. Bywało też tak że podjadał naszym psom. Kotek chodzi , znaczy do dziś chodził normalnie po podwórku, po tym co się z nim stało nie mamy zamiaru już go wypuszczać. Ale mówię co się...
|
1 | ewelinamania | 1384 |
2012-11-05
Sokal
|
Witam!!
Mój pies ma 11 lat,jest mieszańcem.Od ok.pół roku ma problemy z oddychaniem,szczególnie w nocy, w stanie spoczynku.Miał robione prześwietlenie,po którym jeden lekarz stwierdził,że serce i tchawica mają dziwny kształt.Wybrałam się do innego weterynarza i ten stwierdził,że jak...
|
1 | dino896 | 1550 |
2012-11-05
Sokal
|
Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Zauważyłam że od kilku dni pies ciężko oddycha, chwilami wstrzymuje oddech i wzdycha tak jakby chciał nabrać powietrza, dodatkowo cały czas leży, jest ospały. Zauważyłam również, że często kicha. Piesek ma około 3 lat i jest mieszańcem. Z...
|
1 | Magda123 | 3001 |
2012-11-05
Sokal
|
Witam
Moja kotka /10 lat dachowiec/ od znalezienia była chorowita. Wielokrotnie miała rany - wyskubana sierść w okolicy karku. Lekarz stwierdził alergię pokarmową. Kotka jest bardzo wrażliwa, bojażliwa - tylko do mnie ma zaufanie i okazuje pełne oddanie.Miała ogólne badania i z...
|
1 | mojekocie | 894 |
2012-11-05
Sokal
|
Powrót do kategorii |