Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam! Ostatnio bardzo dużo czytałam o żywieniu psów i strasznie mi się przez to pokręciło w głowie od tego. Już nie wiem, czym mam je karmić. Aha chciałabym powiedzieć na wstępie, że nie karmie moich psów karmą, nie wiem co w niej jest i nie mam zamiaru karmić ich papierem...
|
1 | ewelinamania | 943 |
2013-02-06
Mieszko
|
Dzień dobry.Mam owczarka który ma 9 lat od piątku wumiotuje , nic nie je, pije tylko wodę .Jest coraz słabszy ,dzisiaj nie może się podnieść .Niemam możliwości zawieść go do weterynarza ponieważ już nie wejdzie sam do auta , a gdy się chce mu pomóc warczy ,boję się by nie...
|
1 | 66111208148 | 948 |
2013-02-04
Martyna
|
Witam. Moja kochana mordeczka ( Golden lat 8 ) od jakiegoś czasu zmaga się z problemem. Weterynarz stwierdził że najprawdopodobniej powodem opadnięcia prawej dolnej powieki jest zapalenia nerwu trójdzielnego. Są dni że powieka delikatnie się podnosi ale z reguły psiak ma mocno opadniętą...
|
3 | sqn | 867 |
2013-02-05
Sokal
|
Co zrobic aby kot pozwolil sobie obciąc pazury. Zdecydowalismy się na przyjęcie kota ,ma 6 lat , minął miesiąc odkąd jest u nas. Pewnego razu leżal spokojnie na kanapie obok mnie, pozwolil się glaskac i bylzadowolony ale kiedy dotknęłam jedo lapy i chcialam zobaczyc jego pazury ,ugryzl...
|
1 | 64081406201 | 849 |
2013-02-02
Sokal
|
Witam serdecznie
opiekuję sie tymczasowo kotką rasy brytyjczyk,skończyła rok jest po zabiegu styrylizacji od dłuzszego czasu męczy ją koci tradzik . Weterynarz pocieszył,że to jest taka przypadłość,która będzie nawracała nawet po całkowitym zniknięciu objawów. stosuję się do...
|
1 | malagosia45 | 1261 |
2013-02-02
Sokal
|
Mam kota w wieku półtora roku, w 9 miesiącu został wykastrowany.Lekarz weterynarii zapewniał mnie że po kastracji mój kot całkowicie pozbędzie się popędu seksualnego.Od czasu kastracji minęło już 6 miesięcy a mój kocur po prostu szaleje...imituje wiadome ruchy na wszystkim co...
|
1 | ewab | 960 |
2013-02-01
Martyna
|
Martwię się o to, czy moja 12 letnia suczka przeżyje tą operację i czy nie będzie jakichś powazniejszych powikłań? Chodzi o operację usunięcia guzków w okolicy sutków... Miała robione badania krwi, rentgen i wszystko wyszło dobrze. Chodzi mi tylko o wiek psiaka, czy to dla niej dobre,...
|
1 | montus89 | 868 |
2013-01-29
Martyna
|
Martwie się o swojego 3miesięcznego kotka, który ma problemy ze świerzbowcem. W pierwszej fazie leczenia kotka dostawała lek w strzykawce wtłaczany w postaci maści do ucha i codziennie czyszczone uszy. Po dwóch tygodniach nieudanej kuracji dostała lek, który został wtarty przez weterynarz...
|
1 | kwasek09 | 805 |
2013-01-29
Maciej
|
Witam. Zwracam się z problemem, jaki wystąpił u mojej suczki. Mam psa rasy husky, ma 12 lat (rocznikowo 13lat). Pewnego razu przy głaskaniu po brzuchu wykryliśmy jej guzki pod skórą obok sutków. Okazało się, że są dwa. Są bardzo małe i nie rosną. Pojechaliśmy do weterynarza, no i jak...
|
1 | montus89 | 989 |
2013-01-29
Maciej
|
Witam. Potrzebuje pilnie porady specjalisty!
Mój pies, 6-cio letni siberian husky od kilku dni ma problem z wypróżnieniem. Wcześniej nigdy to się nie zdarzało, aż do tego dnia. Gdy chcę wyjść z nim na dłuższy spacer jest to utrudnione ponieważ pies co kilka metrów przyjmuje pozycję...
|
1 | WielbicielkaPsa | 2933 |
2013-01-29
Maciej
|
Powrót do kategorii |