Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
WITAM ? MAM PYTANIE CZY U PÓŁ ROCZNEJ CHIŁALI NIE WYPADNĄ ZEBY TO CZEBA JE USUNĄĆ?
1 kasiunia 947
2013-02-11
Mieszko
Witam! Mam pieska o rasie West Terier. Od jakiegoś czasy pod brądą wyszła mu duża kulka i bardzo czerwona . Co mam ja zrobić .
1 kasiunia 935
2013-02-11
Mieszko
Witam, Mam maltańczyka prawie dwuletniego chce zmienić mu karmę teraz jest na royal canin ale słyszałam że karma ta się popsuła jakościowo. Myślałam o Acana albo Orjien na forum o maltańczykach wyczytałam że maja bardzo dużo protein co nie jest wskazane dla małych ras bo może...
1 paulina1804 891
2013-02-11
Mieszko
Mój kot brytyjski ma 11 miesięcy 8 marca rok, a nie miała jeszcze rujki. Słyszałam, ze koty dostaja ruje po nawet pół roku., a moja jescze nie miała ! Słyszałam ,ze kot dostaje ruje na wiosne nazywa sie to marcuwką ! Czy to prawda, czy może jest bezpłodna ?
1 agata8505 1106
2013-02-11
Mieszko
Witam. Pół roku temu mój 5 letni owczarek szkocki collie został potrącony przez samochód przez co miał skladaną łapkę( 2 kości złamane) na szczęscie nie w stawie, lecz nad nim. Złożono pieskowi łapkę i do tej pory było wszystko w porządku. Piesek jeszcze wczoraj chodził na...
1 Mantaj 846
2013-02-11
Mieszko
Mój kotek wczorajszej nocy zaczął podejrzanie ni to kasłać, ni to wypluwać kłaczki jednak tych drugich nigdzie nie znalazłam. Mimo, że jego próby odkrztuszania kłaków nie są niczym nadzwyczajnym (jest to kot najprawdopodobniej mieszany z persem i ma pół długą sierść w związku z...
1 Avien 1217
2013-02-11
Mieszko
Witam ,jestem wlascicielka 7 msc suczki maltanczyka od jakiegos czasu zaczela ona wymiotowac zolcia nie zdaza sie to codzien tylko od czasu do czasu przewaznie nad ranem kiedy jeszcze nie jadla karmie ja 4 razy dziennie ostatni posilek zjada o 21 dzis rowniez to sie powtorzylo i nie bardzo chce dzis...
1 agatka32 1351
2013-02-08
Ulson
Moja kotka tydzień temu miała wykonany zabieg czyszczenia kamienia oraz miała usunięte 4 zęby z powodu resorpcji. Wcześniej komplet badań, morfologia, biochemia, radiografia, nie budziła zastrzeżeń - wszystko w normie. Kotka jest jednak cukrzycowa, ale cukrzyca kontrolowana przeze mnie...
4 sheridan 1107
2013-02-11
Martyna
Moj piesek york biewier ma 9 tyg, w poprzednia niedziele bardzo drapal sie w uszko piszczac juz w sobote wieczorem przestal jesc i pic . Podlam mu krople do ucha dla psow ,po jednej kropelce do uszka, wtedy zaczal strasznie piszczec bez ustanku, myslelismy ze mu przejdzie ale po 2 godz piszczenia...
1 reksio13 1066
2013-02-08
Sokal
Witam, Dwa dni temu mój pies podczas spaceru zranił się w poduszkę przy nadgarstku.Rana w długości ma ok 1 cm a głębokość to kilka milimetrów może pół centymetra. Na początku mocno krwawiło,gdy tylko dotarłam do domu umyłam łapę w letniej wodzie a następnie oczyściłam z brudu...
1 xxxczarna90xx 964
2013-02-08
Sokal

113    114    115    116    117        

Wyświetlam [ 1141 - 1150 ] z 3015

Powrót do kategorii