Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Rodzice kupili psa, szczeniaka. Pies pochodzi z południa Polski. Teraz ma małe kilka lat.
Pies będąc szczeniakiem dużo chorował i podobno był zarobaczony, była wiosna, komary.
W okresie tym pod okiem, na dolnej powiece zrobił mi się niewielki guzek (około 0,5 cm).
We wrześniu w...
|
1 | szukam975 | 870 |
2013-02-18
Sokal
|
Witam serdecznie. Mój kot ma 10 lat, jest wykastrowany. Od około 2 miesięcy i od tego się zaczęło kot uciekał od jedzenia i głośno miałknął.. Miał zapalenie dziąseł, nieprzyjemny zapach z pyska, weterynarz podawał mu zastrzyki i zapalenie wyleczono lecz kot po krótkim czasie znów...
|
1 | marta1990 | 8033 |
2013-02-18
Sokal
|
Dzień dobry mam nietypowy problem może nie zgłaszam się do odpowiedniej osoby ale nie wiem gdzie mam szukać pomocy.Zmarł mój wujek mieszkający poza miastem,zostawił kochanego mądrego psa ale pies jest wychowany od małego na podwórku.Nie mam sumienia psa oddać bo to naprawdę cudowny...
|
1 | 720530 | 822 |
2013-02-18
Sokal
|
Dzień dobry!
Problem dotyczy ok 1,5 rocznej suczki, waga ok. 10kg, rasa - miks, wysterylizowanej w 9 miesiącu życia, miesiąc temu odrobaczonej na 1/2roku.
Od ok 2 tygodni nie ma apetytu, wymiotuje o różnych porach dnia i nocy, bez względu na to czy jadła, czy jedzenie odstawiłem. Mało...
|
1 | misia | 905 |
2013-02-14
Martyna
|
Witam! mam 3-letniego kotka, do tej pory nie miał zadnych problemów zdrowotnych, jak miał pół roku został wykastrowany, jest kotkiem wychodzącym, noce spędza poza domem.
Wczoraj zauważyłam po prawej stronie grzbietu, mniej więcej nad łapą sporą gulę, jest miękka, jakby wypełniona...
|
1 | Pokahontas | 1447 |
2013-02-14
Maciej
|
Dzien dobry , mam problem z moja suczka owczarkiem niemieckim 8 lat i gdy idzie pies lub suczka , odrazu idzie do niej / niego wacha a potem skacze i wydawa ruchy krycia co to znaczy , jest mi wstyd , czy gdy ja wysterylizuje przestanie tak robic ? Proszę o odpowiedź :)
|
1 | angela321 | 902 |
2013-02-14
Mieszko
|
Witam. Mój 4 letni kot ma problem z jedzeniem, chyba boli go język. Chce jeść ale nie może z powodu bólu. Z pyszczka wydobywa się brzydki zapach. Od października chodzę z nim do lekarz, dostaje antybiotyki, 2-3 dni je normalnie potem problem wraca. Na języku nic nie widać, dziąsła i...
|
1 | IeNN | 916 |
2013-02-13
Martyna
|
Dzień dobry , jestem wlascicielka owczarka niemieckiego jest to suczka ma 8 lat , niby jest w ciązy czy jak zostało 2 tygodnie do porodu to powinna mieć juz mleko , i jakie sa objawy ciąży . ? :)
|
3 | angela321 | 893 |
2013-02-17
Martyna
|
Dzień dobry mam problem z 3 miesięcznym pieskiem rasy bolończyk , jak nauczyć go siekać na dworze , mamy taka mate w domu i na nia sika i teraz nie idzie go nauczyc sikac na dworze ,gdy przychodzi do domu to zaraz jak wejdzie do mieszkania sika na matę . Jak go nauczyć sikać na zewnatrz...
|
1 | angela321 | 828 |
2013-02-12
Martyna
|
Witam mam pytanie mój pies 3letni od tygodnia ma biegunke z krwia.daje mu ostatnio sam makaron albo ryż i 3dni załatwia sie normalnie na 4 ma biegunke apetyt ma jest zywy i silny
|
1 | 83112319497 | 917 |
2013-02-11
Mieszko
|
Powrót do kategorii |