Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, w pt zauważyłam że mój kotem z trudem oddaje mocz , który dodatkowo był zabarwiony krwią, oczywistą rzeczą było że natychmiast zabrałam go do weterynarza, założony został cewnik na trzy dni, miał chodzić w pampersie i dostał tego ,dnia od weterynarza antybiotyk i urinovet ,...
5 kasiunia8100 7380
2013-03-07
Mieszko
Witam, mam problem z moją 8 miesięczną kotką, która sika mi na pościel. Kotka jest mieszańcem, szylkretka, wysterylizowana w wieku 5 miesięcy. Załatwia się normalnie do kuwety, ma apetyt, chętnie pije wodę, nie wychodzi na dwór, nie mam innych zwierząt. Jak już pisałam kotka...
1 sweet.tiger720 880
2013-03-05
Maciej
Witam! Mieszkam w Anglii, mam 8miesiecznego szczeniaka rasy Yorkshire Terrier. 3tygodnie temu wydawalo mi sie ze ma zapalenie ucha, poniewaz spostrzeglam ze cos jej wycieka i uszko jest sine i napuchniete od srodka. Takze nad oczami zaczela jej wypadac siersc i puchly jej powieki. Zglosilam sie jak...
3 olga.miller 2392
2013-03-09
Maciej
Kot kastrat, ok. 3 lat. Od ok. 9 tygodni pojawiły się następujące zaburzenia : osowiałość ( kot cały czas śpi i nic go nie interesuje ), brak apetytu i kłopoty z poruszaniem się (utyka na przednią lewą łapę, ostatnio zaczął utykać na tylnie łapy). W dodatku przy wychodzeniu ( do...
1 madjerzy 984
2013-03-05
Maciej
Mam problem ze swoim 10-letnim Cocker Spanielem. Jest po operacji na tylną łapę, za szybko skakał po schodach i po kilku "ześlizgnięciach" zaczął utykać. Po operacji było ok, chodził 2 miesiące w kołnierzu, ale był bardzo niespokojny. Jednak gdy z łapką już wszystko było ok,...
3 oiumi 1187
2013-03-07
Sokal
Witam,moja suczka dziś oszalała na punkcie maskotki.Wylizuje ją jak swoje małe nie pozwala sobie odebrać i co najgorsze nie chce wychodzic na spacer.Czy powinnam iść z nią do poradni weterynaryjnej po leki,czy to urojenie samo przejdzie?Dodam,że cieczkę miała dwa miesiące temu,nie...
1 becia 822
2013-03-02
Sokal
Witam, jestem po traumatycznym przeżyciu jakim było nagłe odejście mojego psa - 9-letni mieszaniec, 23 kg. W trakcie spokojnego spaceru nagle osunął się na ziemię, targnął nim skurcz, po oczach widziałam że stracił świadomość. Próbowałam go masować w okolicy serca ale to nie...
1 kolka15 1582
2013-02-27
Mieszko
witam serdecznie, jestem właścicielką rocznej kocicy. Pięć dnie temu mój kot został potrącony przez samochód. Po zdarzeniu poszłam do weterynarza i została jej udzielona pierwsza pomoc. Od pięciu dni mój kot nie wydala kału. Codziennie sika do kuwety jednak nic więcej. Bardzo się...
3 yulii84 881
2013-02-27
Mieszko
Witam, Moja 13 letnia suczka od ok. 2 tyg ma straszną biegunkę. Dosłownie się z niej leje. Je normalnie, zachowuje się też tak jak zwykle, nie zachowuje się tak, jakby coś jej dolegało. 3 dni temu pojechałam z nią do weterynarza i powiedział, że pies zaraził się parwowirusem i...
3 Amicitia 1285
2013-02-26
Mieszko
Dzień dobry. Moja 9-cio miesięczna suczka rasy stratforshire bullterrier od niedawna ma cieczke po raz pierwszy. Na początku wszystko było w porządku jednak od około dwóch dni jej pochwa napuchla do niepokojących rozmiarów - wielkości pięści. W środku widoczne jest coś wygladajacego...
2 madeleine293011 986
2013-02-26
Martyna

110    111    112    113    114        

Wyświetlam [ 1111 - 1120 ] z 3015

Powrót do kategorii