Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, moja suczka wczoraj urodziła. W miocie jest sześć szczeniaków, w tym jeden dwa razy mniejszy od reszty. Odratowałem go, byłem u weterynarza ale konkretów nie usłyszałem. kazała go dokarmiać kozim mlekiem pół na pół z wodą. Ma odruch ssania ale nie jest w stanie za długo...
1 Jacek2887 743
2013-03-29
Mieszko
Mam takie pytanko...coraz więcej gabinetów ogłasza zastosowanie takich lup...w czym to ewentualnie znajduje zastosowanie?
1 JOWKA 795
2013-03-27
Sokal
Moja kotka ma 3 lata, od 2 dni prawie się nie rusza, cały czas śpi.. Nie da sie dotknąć. Weterynarz po zrobieniu zdjęć stwierdził pęknięcie miednicy i złamanie odcinka kręgowego, o ile dobrze zrozumiałam mówił o odcinku zespołu końskiego ogona. Kotka ma zupełnie bezwładny ogon.....
1 aneta1995 2654
2013-03-26
Maciej
Witam, mój kot od jakiegoś czasu ma brudne, czarne w środku uszy i strupki wewnątrz ucha, lekkie łysienie w strone od ucha do oczek, ponadto widze na skórze w tym łysawym taki jakby szarawy osad, jak łupież.. inna rzecz to kot jest udomowiony raz dziennie wychodzi na dwór sam i syzbko...
1 Titek 1413
2013-03-25
Maciej
Witam serdecznie jakis tydzien temu uszkodzilem mojego szynszyla:( w trakcie łapania go podniosłem fotel ktory przyczasnaoł mu szyje i łepetynke na drugi dzien pojechalem do weterynarza i dostał dwa zastrzyki jeden na obrzęk mózgu a drugi witaminy pojawiła sie poprawa na kolejny dzien...
1 Worzonko 888
2013-03-25
Maciej
Witam ; Kot domowy, nie wychodzący , adoptowany ze schroniska rok temu (6 lat) , ma objawy zapalenia oskrzeli (charczy podczas oddychania (sporadycznie)] z nosa spływa rozrzedzona krew (czasem). Podobna sytuacja miała miejsce we wrześniu ub roku. Był leczony ...zastrzyki 4 dziennie...
2 zmartwiona 979
2013-03-24
zmartwiona
Mam 17-letnią suczkę (mieszaniec) u której stwierdzony został zespół cushinga. Od pół roku leczymy ją Vetorylem. Początkowo leczenie było skuteczne ( z widocznych objawów: łyse miejsca na grzbiecie porosły sierścią, opanowane zostało picie i moczenie się). Jednak od ponad miesiąca...
1 alpot 949
2013-03-24
Mieszko
Witam. Mój pies ma 4 lata. Ostatnio bawił się kawałkiem zamarzniętego śniegu (bardzo lubi je podgryzać). Kiedy podeszłam bliżej, zauważyłam żółte i czerwone plamy na śniegu. To na pewno była wydzielina z pyska. Próbowałam zajrzeć, ale bardzo tego nie lubi i nie zdołałam...
1 fiola 2409
2013-03-24
Mieszko
Witam, mam psa, ma 5 lat. Od kilku dni nie moze sie wypróżnić. Do tego dzisiaj rano pojawił sie niedowład tylnich łap . Jak tylko to zobaczyłam od razu pojechałam z nim do weterynarza. Dał mu dwa zastrzyki i i jakiś lek dostanie. Dostałam także 2 dawki tego leku, aby podać mu w domu...
1 Madzik52 995
2013-03-24
Mieszko
Witam serdecznie. Mam pytanie odnośnie kastracji. We wtorek nasz Leon (15 miesięcy) miał zabieg kastracji. Jest niedziela a on cały czas poleguje. Jest bardzo spokojny i wyciszony. Trochę radości sprawia mu spacer, ale nie na długo. Na wizycie kontrolnej po trzech dniach od naszego lekarza...
1 kasia2208-37 860
2013-03-18
Martyna

108    109    110    111    112        

Wyświetlam [ 1091 - 1100 ] z 3015

Powrót do kategorii