Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Dzień dobry, mimo, ze rok temu otrzymałam odp na pytanie, moja fobia znów działą:( Proszę mi powiedziec, co sprawia,ze wscieklizna nie można zakazić sie bez bezposredniego kontaktu ze zwierzeciem ( tak jak napisał na tym forum Pan Doktor), np przez slinę pozostawioną na przedmiotach? A...
|
9 | galadier | 2812 |
2013-10-15
Martyna
|
Witam, niepokoję sie o zdrowie mojego psa. Jest to mieszaniec, wielkości owczarka niem., ma ok.12 lat, kastrat. Od kilku tygodni wykazuje zwiększone pragnienie, wręcz opija się wodą. Oczywiście w związku z tym także bardzo dużo sika. Często nie zdążę z nim wyjść i wtedy, stojąc ze...
|
1 | ewam | 904 |
2013-04-04
Martyna
|
Witam mam pytanie kiedy należy udać się pierwszy raz do weteryniarza ze szczeniakami
|
1 | zoska | 837 |
2013-04-03
Martyna
|
Mam psa owczarka niemieckiego,który wabi się Teiger. Ma 5 lat. Jest to owczarek długowłosy,
z dużym temperamentem. Lubi biegać (tzn.gonić koty) po podwórku.
Jest masywny ma duży apetyt.Dostaje karmę suchą ale też i surowe mięso (pierś z kurczaka, czasami wieprzowe mięso i kości...
|
1 | victoria | 889 |
2013-04-02
Martyna
|
Witam moj krulik od nidawna zaczol kichac bylam juz u weterynarza ale nie stwierdzil bo nic nie leci krulikowi z nosa jest to 5letni krolik,i ma trudnosci z oddychaniem to juz trwa od 2tygodni.
|
1 | kolinskaanna | 887 |
2013-04-02
Martyna
|
Witam , od jakiegos czasu borykamy sie z problemem naszego psa: Pies krwawi z odbytu albo koło odbytu, nie możemy tego sprawdzic ponieważ jest to owczarek niemiecki waży 45kg i po prostu nie daje, warczy, rzuca się, gryzie, nawet nie daje głaskać miejsc koło ogona.Próbowaliśmy siłą tam...
|
1 | anpamo | 33957 |
2013-04-02
Martyna
|
Witam. Mój koń ma juz 17 lat i pomału zauważam te wiekowe dolegliwosci w postaci strzykania przy chodzeniu i sztywności w ruchu. w internecie masa jest preparatów na stawy natomiast sa one kosmicznie drogie i przekraczają mój budżet. Chciałabym się spytac czy można koniowi podać leki...
|
1 | nortonka | 1029 |
2013-03-30
passo
|
Witam mam taki problem mam pieska rasy Labrador w maju skończy 4latka i chce wyprowadzić się do Szwecji, we wrześniu 2012r pytałam u weterynarza to powiedział,że musi piesek przejsc badania pobranie krwi i wysłania do labolatorium. Wczoraj byłam u znajomej i mówiła, że od 01.01.2013r...
|
1 | mychax3a | 823 |
2013-03-30
Mieszko
|
4 dni temu 7 letni kot-dachowiec, którym się opiekuję, wrócił z ropiejącą podłużną raną na prawej przedniej łapie. Prawdopodobnie wpadł we wnyki. Weterynarz sprawdzał czucie w łapie- w środkowej części go nie ma, a na brzegach łapy jest. Zasugerował amputację łapki, ale bardzo...
|
1 | Gaminna | 2244 |
2013-03-29
Mieszko
|
błagam niech mi ktoś pomoże mój chomik jest u mnie 9 miesiąc lub 10 i nagle wczoraj patrze sie na nią bo to ona Lili leżała nieruchomo ma zamkniete jedno oczko do połowy a drugie otwarte i chyba jej sie ropa wylała albo łzy bo ma zaschniete kolo oczka tak samo z pyszczka jest zimna...
|
1 | blachura12 | 1464 |
2013-03-29
Mieszko
|
Powrót do kategorii |