Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
Byłam dzisiaj z psem u lekarza, ponieważ nie trawi jedzenia i ma długotrwałą biegunkę. Trwa to już prawie miesiąc. Wszystkie wyniki ma bardzo dobre. Nie jest odwodniona, wszystko w normie. Weterynarz powiedział, że pies może mieć uszkodzoną trzustkę przez wirusa parwowirozy....
|
9 | 1501 | 1775 |
2013-03-31
Mieszko
|
witam mam w domu chorego psiaka i nie wiemy jak mu pomoc a mianowicie chodzi oto iz dostal drgawek tak jak by to miala byc psia padaczka przytym bardzo piszczal przynieslismy go do domu polozylismy na miekkim podlozu niechce zabardzo jesc. tamte masakralne drgawki mu przeszly ale nie do konca nadal...
|
1 | siedla3 | 943 |
2013-03-15
Mieszko
|
Witam,
Moja kotka jest od dwóch dni osłabiona, całymi dniami śpi i nic nie je i nie pije. Dzisiaj rano próbowała napić się mleka i coz zjeść, ale zrezygnowała. Chyba ma jakies problemy z przełykaniem. Co to może być?
Pozdrawiam,
Małgorzata
|
1 | m.matusiak | 935 |
2013-03-15
Mieszko
|
Witam.
U mojego prawie 7 letniego mopsa rok temu zdiagnozowano spondylozę. Był wtedy w stanie b. złym więc dostawał jakieś leki w tabletkach, nie jestem w stanie stwierdzić co to było wiem tylko że był to lek przeciwzapalny a drugi przeciwbólowy ale jakoś specjalnie nie pomogły. Jak...
|
1 | ola | 918 |
2013-03-14
Mieszko
|
witam
swinka jest w 50 dniu ciazy od dwoch dni ma lewa konczyne jakby odkrecona od ciala , chodzi lekko kulejac , je normalnie , glownie lezy na drugim boku , nie wyglada cala zle aczkolwiek po oczach zwierzecia widac ze nie sa szeroko otwarte i ze to zwierze jest calkiem zdrowe ,
moje pytanie :...
|
1 | 070402509 | 872 |
2013-03-14
Mieszko
|
Witam serdecznie. Jestem właścicielką suczki buldoga francuskiego /w lipcu skończy 4 lata/. Od ok. 3 lat borykam się z problemem uczulenia /pokarmowe , kontaktowe, stany zapale na skórze, łzawienie oczu, lizanie łap aż do powstania ran i opuchlizny na błonach między palcami, stany zapalne...
|
1 | annaroza1 | 1695 |
2013-03-13
Maciej
|
Witam
dwa tygodnie temu przygarnęłam z ulicy potrąconego psa samca. Piesek ma ok. 12 lat jest niewidomy i ma cukrzycę ( tak stwierdził lek. Wet. Po wstępnym badaniu na miejscu wypadku ) dzień później zauważyłam na głowie psa i pod żuchwą dwa małe guzki , które są cały czas...
|
1 | quito | 933 |
2013-03-11
Martyna
|
Witam !
Mam 8 mies.chihuahua. Od małego karmiony był RC dla juniorów chihuahua. Zauważyłam, że na głowie po lewej stronie ma mocno przerzedzoną sierść. Skóra w tym miejscu nie jest zaczerwieniona i nie ma żadnych krostek. Od tygodnia zmieniłam karmę na acane puppy small breed ....
|
1 | doriando | 1414 |
2013-03-11
Mieszko
|
Moja bliska znajoma adoptowała szczeniaka w typie bordera, który jak dorośnie miał być psem do sportów. Ma predyspozycje, jest cudownym maluchem, pełnym życia. Nie chodzi po schodach, ze względu na to by nie nadwyrężał stawów, nie skacze i ogólnie pod tym względem bardzo się go...
|
1 | ola | 893 |
2013-03-08
Maciej
|
Witam,
Mam pytanie odnośnie tej szczepionki. Otóż mój pies za szczeniaka przechodził parwowirozę. Był szczepiony, ale nic to nie dało i pies zachorował. Było z nią bardzo źle. Począwszy od krwistej biegunki, nagłej, ale chwilowej ślepoty poprzez padaczkę i martwicę skóry na szyi...
|
1 | Amicitia | 849 |
2013-03-07
Mieszko
|
Powrót do kategorii |