Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, Znalazłam dziś suczkę- westa. Sunia bardzo zapuszczona, brudna, zaniedbana... ale najbardziej niepokojącym jest to, że jej skóra na nogach, brzuszku, ryjku jest tak jakby słoniowata. Zrogowacona, czarna, bardzo twarda... Bardzo chciałabym jej pomóc i ulżyć w cierpieniu. Niestety,...
1 rybeczka87 856
2013-04-22
Mieszko
Witam mam wielki problem moja suczka Sisi west terier ma 3,5 roku i niewiem czy to normalne ,ale cieczke miała w październiku ,małe krwawienia, potem w styczniu i teraz jest kwiecień i znowu plami niewiem czy to normalne bardzo prosze o pomoc . Bawi się normalnie jest wesoła . prosze o pomoc...
1 kasia094 900
2013-04-17
Maciej
Witam mam wielki problem moja suczka Sisi west terier ma 3,5 roku i niewiem czy to normalne ,ale cieczke miała w październiku ,małe krwawienia, potem w styczniu i teraz jest kwiecień i znowu plami niewiem czy to normalne bardzo prosze o pomoc . Bawi się normalnie jest wesoła . prosze o pomoc...
1 kasia094 880
2013-04-17
Sokal
Mam 20letniego psa,kundla.Weterynarz odkrył u niego nowotwór jąder bez przerzutów,prostatę.Pies ma słabe serce,.Zaproponował operację usunięcia nowotworu przy z nieczuleniu.Intubacja.Czy przy sabym sercu powinnam się zdecydować?
1 agnieszka12200 869
2013-04-17
Sokal
Kocur rasy dachowiec ma około jednego roku. Od miesiąca pojawiają się małe sączące rany na jednej, przedniej łapie. Wypływa z nich co jakiś czas krew. Kot zrobił się leniwy, dużo śpi. Karmimy go suchą karmą. Nie byliśmy u weterynarza. Kot liże często tą ranę.
1 szoser 2186
2013-04-14
Maciej
Witam, stało się to dosłownie przed chwilą, Mój prawie 4 letni pies (mieszaniec, ma b. dużo z jamnika) rano był normalny, na spacerze też wszystko było ok. Jakieś 30 min. temu podszedł do mnie, cały się trząsł, ma zwinięty ogonek, szybko oddycha, wydaje z siebie czasami lekki...
1 maciek34142 1131
2013-04-14
Maciej
Mój kot ma 11 miesie cy i ma teraz cieczke chcemy go dopuscić, ale ktoś powiedział mi ze musi mieć z 1,5 roku ... czy to prawda ? Czy nie mozna wczesniej tego mojego kota BRYTYJSKIEGO dopuścić ?
1 agata8505 982
2013-04-14
Maciej
Witam. Tak jak w temacie. Byłbym wdzięczny za udostępnienie przykładowych badań krwi (morfologia oraz leukogram, ewentualnie również wyniki badań biochemicznych) wraz z diagnozami na podstawie tych wyników. Im więcej tym lepiej, mogą byś skany lub cokolwiek co posiadacie w formie...
4 Kerazd 939
2013-04-14
Kerazd
Mojej kotce pojawiła się we wtorek na oku błona, to oczko czasem ma całkiem zamknięte. Nie ma gorączki , ani innych poważnie niepokojących objawów. Nigdy nie była łakomczuchem, ale od jakichś trzech tygodni niemal na wszystko kręci nosem,choć w końcu zje; nie pije zbyt...
1 misty089 897
2013-04-12
Martyna
Witam mam pytanie odnośnie kamienia w pęcherzu u mojej suczki , ma ona 12 lat jest po sterylizacji, usunięcie pierwszego całego płata sutkowego plus guzy sutkowe(n w drugim płacie też widoczny guz), miesiąc temu przeszła ta operacje, jej problemy z pęcherzem zaczęły się jakiś czas...
1 mari1210 963
2013-04-10
Martyna

105    106    107    108    109        

Wyświetlam [ 1061 - 1070 ] z 3015

Powrót do kategorii