Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
2 godziny temu odeszła od nas nasza suczka. Cały czas zadręczam się, że nie zrobiłam wszystkiego co w mojej mocy, by ją uratować. Proszę, powiedzcie mi co mogło być przyczyną jej śmierci.
Znaleźliśmy ją na ulicy ok 2 tyg temu, wychudzoną, zakatarzoną, z drgawkami. Od tego czasu...
|
1 | saricibi | 877 |
2013-04-24
Maciej
|
Witam!
Jestem właścicielką kotki rasy MaineCoon. Ma ona około roku, nia miała jeszcze rujki. Chciałam poddać ją zabiegowi sterylizacji...mam pytanie jakie są możliwe powikłania znieczulenia ogólnego? (uczulenie,śpiączka itp) i jak statystycznie wygląda sprawa powikłań.
Proszę o...
|
1 | annna | 864 |
2013-04-24
Mieszko
|
Witam,
mam suczkę kundelka, która ma 2 lata i 8 miesięcy.
Od 3 dni budzi się w nocy i dziwnie się zachowuje.
Pierwszej nocy załatwiła się w domu, po czym wywaliła język i telepała się.
Po wyjściu na dwór załatwiła się ponownie i było już dobrze.
Drugiej nocy znów było to...
|
1 | fadka09 | 875 |
2013-04-24
Martyna
|
Dzień dobry,jestem zaniepokojona faktem że mój 1,5roczny pies (12kg,rasa mieszana) już po raz drugi w ciągu 3dni miał dziś wzwód i wytrysk nasienia bez konkretnej sytuacji temu sprzyjającej, zupełnie przypadkowo tzn,będąc w domu i drzemiąc nagle wstał ze wzwodem i stał tak ok.15minut...
|
1 | e_mu | 11406 |
2013-04-24
Martyna
|
witam i prosze o pomoc
czy moglem sie zarazic czyms od krolika ktory byl raniony przez szczura?
poprostu zlapalem krolika zauwazylem ze jest ranny ale mnie zdazyl troszke na reke ta krwia dotknac (reka bez zadrapan)
pozniej poszedlem do domu i zapomnialem umyc rak no i zjadlem kawalek chlebka...
|
1 | milten | 854 |
2013-04-22
Sokal
|
Byłam dzisiaj z psem na działce (kundel dość mały), miał radochę bo sobie biegał, gdy nagle zauważyłam że czymś się bawi, patrzę a on gryzie żabkę (była dość mała), natychmiast go odizolowałam od niej i zabrałam do domu, przepłukałam mu pysk, ale nie wiem, bo szyja (dolna...
|
1 | aniolka12 | 957 |
2013-04-22
Mieszko
|
Proszę o radę. Pies chyba ma gradówkowe zapalenie w obu oczach.Dostaje Unidox, 1/4 tabletki z 100 mg.Wcześniej również smarowałam tetra deltą.Nie ma poprawy. Pies jest bojaźliwy, każda wizyta u wet jest bardzo stresująca, szarpie się, panikuje itd. Jaką maść lub tabletki mogłabym...
|
4 | haimi | 993 |
2013-04-24
Maciej
|
Witam, czy przetykanie zatkanych kanalików łzowych u psa pomaga na dłuższy czas, czy jest to jedynie chwilowe "uśpienie" problemu? Suczka w typie chow-chow, ma 11,5-miesiąca i cały czas łzawią Jej oczy, aż cieknie Jej ta ropa. Lekarz powiedział, ze pomoże na to jedynie przetykanie....
|
1 | Roxy | 1665 |
2013-04-22
Maciej
|
Witam. Jestem właścicielką 11,5-miesięcznej suczki w typie rasy chow-chow. Ponad miesiąc temu(ok. 12 marca) suczka doznała kontuzji. W czasie biegu, podczas skrętu zaskamlała, zapiszczała i podwinęła pod siebie łapkę. W ten dzień aż do późnego wieczora szczekała im piszczała,...
|
1 | Roxy | 944 |
2013-04-22
Maciej
|
Wraz z ciepłymi dniami nasza trzyletnia beagle zaczęła sporo popijać a co za tym idzie adekwatnie do wypitej ilosci wody było siusianie . Pomyslałam ,że to spowodował ten nagły skok temperatury . Niepokoi mnie jednak fakt ,że ilośc moczu jest ogromna . Baja stoi dosłownie w kałuzy ....
|
2 | 110558 | 863 |
2013-04-24
saricibi
|
Powrót do kategorii |