Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
witam
Moja 2 letnia suczka choruje już od ponad 2 tygodni. byłam z nią u weterynarza, ponieważ była bardzo osłabiona i przewracała się. okazało się ze miała temperaturę 39, 6 stopni. lekarz podał kroplówkę i 5 zastrzyków. stwierdził że to od kleszcza. chodziłam z nią jeszcze...
|
1 | karolina28 | 1767 |
2013-05-05
Maciej
|
witam mój pies jest dwa m-c po kastracji i jestem bardzo zdziwiona jego zachowaniem nigdy nie załatwiał sie w domu od szczeniaka był uczony wychodzenia na pole a teraz chodzi do łazienki i tam sie załatwia potrafi przyjść z pola i idzie do łazienki i tam załatwia swoją potrzebe ja niewiem...
|
1 | ASIA7553 | 994 |
2013-05-05
Maciej
|
Mam 1,5 roczną sunię od jakiegoś czasu z pyszczka małej czuć brzydki zapach.Nie wiem,czy mam odwiedzić lekarza a może można jakoś temu zaradzić.Jest to mała yorczka.
Z wyrazami szacunku Marta.
|
1 | Martusia218 | 903 |
2013-05-05
Maciej
|
Witam serdecznie, na wstępie krótkie pytania: 1. czy toksyczne uszkodzenie szpiku kostnego oraz wtórna niedoczynność tarczycy (na skutego hormonalnego sprzeżenia zwrotnego) po trwajacej przypuszczalnie nawet 3-4 lat hiperestrogenii u suki mogą być nieodwracalne? 2. czy i na podstawie...
|
1 | coco | 1395 |
2013-05-05
Maciej
|
hmmm mam takie pytanie.
mianowicie jak mozna sprawdzic i jakie badania zrobic( gdzie w jaki sposob) czy wystarczy tylko pobrac krew krolika aby zobaczyc czy nasz okaz nie zarazil sie niczym od szczura?;-)
|
1 | milten | 876 |
2013-05-05
Maciej
|
Czym karmić królika miniaturkę jak stracił zęby?
|
1 | Marta | 1054 |
2013-05-05
Maciej
|
Witam. Mój pies od kilku dni ma nietypowe objawy (jak powiedziała pani weterynarz do której udałam się wczoraj). Mianowicie:
Na początku był to lęk, apatia, oczekiwanie.
Następnego dnia w nocy nadpobudliwość, chodził po pokoju całą noc, chociaż zawsze przesypia.
Brak apetytu. Po...
|
1 | zozol2405 | 858 |
2013-05-05
Maciej
|
Moja kotka ma 2 latka, dziś urodziła 4 kotki. Zauważyłam u niej kleszcze, jak je usunąć? Jakie preparaty można stosować u karmiącej kotki, tak by nie zaszkodziły jej i jednodniowym kotkom? Czy są na tyle bezpieczne prwparaty, bądź obroże? Czy należy odczekać aż maluszki podrosną?...
|
1 | Nano_20 | 1044 |
2013-05-03
Martyna
|
Witam, mój 8-letni kocurek od wielu lat ma tendencję do tworzenia się kamieni struwitowych. Karmię go specjalistyczna karmą zarówno suchą, jak i mokrą. Moje pytanie dotyczy różnego rodzaju przysmaków dla kotów. Czy powinnam mu ich odmawiać, czy może istnieją jakieś konkretne...
|
1 | nat | 810 |
2013-05-01
Martyna
|
Witam potrzebuje porady dwa dni temu wzięłam pieska ze schroniska piesek ma ok 7 miesięcy odebralismy go ze schroniska po kastracji inaczej nie dają piesków do adopcji. Mam problem tego typu ze piesek nie daje sie poglaskac nie można sie do niego zbliżyć ,ucieka. Mamy go w zagrodzie z buda...
|
1 | m.szoorc | 834 |
2013-05-01
Martyna
|
Powrót do kategorii |