Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, chciałam zapytać o zachowanie mojego kota. Mój kot zazwyczaj po tym jak się z nim bawię np. jego zabawkami, piłeczką czy myszką rzuca się na mnie na moje nogi albo skacze aż do ramion.. stąd moje pytanie czy on jest jakiś agresywny, mam się jego bać? czasem bez powodu czai się...
1 Titek 938
2013-05-18
Mieszko
Witam,kotek mojego chłopaka ma wypadniecie trzeciej powieki,tak na polowe oka. O czym to może świadczyć? Kotek ma 2,5lat. Zachowuje się raczej normalnie, raczej częściej lizę się po tyłku i może trochę schudł. Dziękuje za odp.
1 malwis88 936
2013-05-17
Mieszko
Dzień dobry, Pies ma około 3- 4 lat, adoptowany ze schroniska. Płeć męska, w grudniu ubiegłego roku był wykastrowany . Jest to mieszaniec, nazywa się Tofik. Od około 3 tygodni pies jest nużliwy, zmęczony, słaby ruchowo, miałi chyba jeszcze ma bóle podbrzusza. Nie miał ciągłej...
9 Marta66 2776
2013-05-27
Marta66
Witam, Kilka dni temu,podczas harców z młodszym kolegą,moja 9letnia labradorka prawdopodobnie naderwała sobie ścięgno achillesa ( takie było pierwsze przypuszczenie weterynarza). Nie staje na tylną lewą łapkę. Lekarz wyznaczył termin zabiegu dopiero za kilka dni,do tego czasu sunia jest...
1 zuzawalas 898
2013-05-15
Sokal
Witam!Mój Golden zauważyłem od jakiegoś czasu liże mocz naszego 2 psa-czemu to robi?Mimo ,że go gonię od tego to raczej często mu się to zdarza.W czym tkwi problem?Czy to normalne psie zachowanie?Jak tego oduczyć?Pozdrawiam Roland
4 Rolando85 3601
2013-05-21
Rikukla
Miesiac temu moja 10 letnia suczka- Sonia miałą operacje, okazało się, że ma raka sutków,operacja się udała wszystko było dobrze, wczoraj moja mała 1,5 roczka kuzynka niechcąco uderzyła a raczej kopnęła psinkę w głowę, od tego czas pies jest dziwny, ciągle leży, mało je, jest...
1 blondas 848
2013-05-12
Mieszko
Witam,bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dobrego lekarza weterynarii o specjalizacji neurolog,najlepiej z okolic Krakowa ale jest już mi wszystko jedno,dojadę choćby na koniec świata.Mam problem z buldożką francuską,odkąd skończyła rok ma ataki padaczki,na początku były pojedyncze raz...
13 agakrak 4567
2013-06-26
blacky
Dzień dobry. Mam pieska Yorka 8 miesięcy. Piesek długo nie miał jąderek. Jakieś 2 miesiące temu wyszło mu jedno ,drugie natomiast wyczuwam w pachwinie przy brzuszku. Czy jest nadzieja że te drugie będzie jeszcze na miejscu czy już tak pozostanie. Bardzo się o niego martwię.Pozdrawiam i...
4 iwcia1970 955
2013-06-26
blacky
Witam serdecznie, Riko jest Stafordshire Bullterier pies, lat 5. W sierpniu zeszlego roku mial zrobione USG jamy brzusznej: Watkoba powiekszona z wyrazna przebudowa miazszu, podwyzszona echogenicznoscia, miejscami niejednorodnie. Sledziona powiekszona z mierna przebudowa miazszu, podyzszona...
2 RIKO 859
2013-05-19
Rikukla
Witam ponownie W poprzednim wątku (04.12.2012) opisywałam problem z katarem u mojego psa. Okazało się że pies ma gronkowca złocistego. Od 08.04. do 07.05. zażywał "Enroxil Flavour". Katar się zmniejszył a wydzielina miała kolor przeźroczysty. Weterynarz stwierdził że leczenie...
1 ojeja 1173
2013-05-11
Maciej

100    101    102    103    104        

Wyświetlam [ 1011 - 1020 ] z 3015

Powrót do kategorii