Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
Jestem po konsultacji weterynaryjnej mojego 12-letniego psa, mieszańca owczarka niemieckiego. Problemy moczowe pojawiły się jakiś czas temu, wtedy to zdiagnozowany został przerost prostaty i zalecone usunięcie jąder. Kastracja się odbyła, pies przeszedł ją dobrze, ale po pewnym...
|
1 | 93042310688 | 1739 |
2013-06-11
Mieszko
|
jak w temacie ciagnie jej sie juz 2 miesiace.Moj weterynarz twierdzi ze leczenie trwa dlugo .ale od poczatku.zauwazylem ze lapjka mojej swinki jest bardzo spuchnieta, poszedlem do weterynarza swinka dostala antybiotyk w zastrzyku nieznam nazwy ponoc "jedyny bezpieczny dla swinek" pozniej zaczela...
|
1 | webla | 1716 |
2013-06-11
Mieszko
|
Witam,proszę o poradę co mogą oznaczać bardzo wysokie wyniki ALT-189.1 U/l,AST-68,45 U/l,AP-1248,31 U/l u 8-letniej suki /bokser/kastrowanej.Objawy :od 5-m-cy bardzo częste pije i sika, ma wzdęcia,dużo śpi. Weteryniarz po wynikach krwi jw. zalecił podawać 2 tab. HEPADOL . Po m-cu...
|
1 | markiewicz | 1871 |
2013-06-06
Mieszko
|
Witam, Chciałabym sie zapytać o zmiane miejsca pobutu Kota. Od narodzin do 1 roku mój kot mieszkał razem ze mną w miejscowości X (kot wychodził na dwór) po czym przeprowadziłam się do oddalonej o 20 km miejscowości Y tutaj mieszkam i kot był wypuszczany przez kilka dni, pozniej...
|
1 | Titek | 933 |
2013-06-05
Maciej
|
U naszej suczki - beagle/ 10 lat/ po sterylizacji - stwierdzono zespół Cushinga. Zalecany lek o nazwie Vetoryl. Jak nas poinformowano lek jest dostępny, ale sprowadzany z Anglii jest bardzo drogi. czy istnieje jakiś odpowiednik polski - równie skuteczny? gdzie go szukać jeżeli nasz...
|
1 | 69012301886 | 1453 |
2013-06-04
Mieszko
|
Muszę napisać referat.Nie wiem jak się za niego zabrać i gdzie szukać informacji :(
Czy mogłabym uzyskać jakiekolwiek informacje na poniższy temat ?
"Scharakteryzuj interakcje farmakologiczne oraz metody eliminacji leków z
ustroju"
Z góry dziękuję
Pozdrawiam Ania
|
3 | Ania88 | 936 |
2013-06-07
mund1k
|
Mój pies ma 9 lat i jest kundelkiem . Wczoraj zauważyłam ze jego przedni dolny ząb jest wygięty do przodu tak jakby wyleciał ale jeszcze sie na czymś trzymał. Wiem ze mu to bardzo przeszkadza i boli mało je. Nie wiem jak mu pomóc. Czy mam iść do weterynarza z nim??
|
1 | monia6446 | 889 |
2013-06-04
Martyna
|
Witam. Mój trzy letni kocur w marcu przechodził chorobę pęcherza. Był dwukrotnie cewnikowany lecz wyszedł z tego i wszystko było wporządku. Ma charakter krzykacza i dużo zazwyczaj miauczy. Sika normalnie. Jednka od dwóch dni zauważyłam że zaczął tracić na wadze. Być moze nie...
|
1 | kasiunia8100 | 956 |
2013-06-04
Mieszko
|
Witam
Jakiś czas temu niekompetentny weterynarz zdiagnozował po prześwietleniu spondylozę u mojego mopsa. Inny po oglądnięciu tego zdjęcia powiedział że nic na nim ciekawego nie widać, a poza tym zrobione jest źle. Niestety kontakt z nim się urwał. Moim zdaniem większy problem niż...
|
1 | ola | 883 |
2013-05-31
Sokal
|
Posiadam ok 9 letniego bernardyna który jest alergikiem na kukurydze zboża oraz białko
kurczaka, jak też ma problemy jelitowe co jakiś czas, typu przelewanie się oraz burczenie
w żołądku. Chciałbym prosić o radę w sprawie karmy, która jest lepsza
1/ Mera Dog Pure łosoś z ryżem...
|
1 | Omega30 | 897 |
2013-05-31
Sokal
|
Powrót do kategorii |