Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mój kotek ma 9 miesięcy,od kilku tygodni nie chce robic kupki do kuwety lecz na podłogę w kuchni.Próbowałem różnych metod ale niestety nie ma poprawy.Sika na szczęście okey. do kuwety.Nie wiem co mam zrobić w tej sytuacji?
1 korsak8 935
2013-05-31
Sokal
Witam! Jestem właścicielką 10 miesięcznej suczki rasy Cocker Spaniel. Niepokoi mnie stan sierści na uszach suczki, która różni się zdecydowanie od tej, pokrywającej pozostałe części ciała i sprawia wrażenie posklejanych, `oklapniętych strąków`, jakby przetłuszczonych,...
1 Domka 1152
2013-05-27
Mieszko
Witam, ostatnio zauważyłam, że moja młodziutka świnka morska strasznie się drapie, gryzie sama siebie itp. Poszłam do weterynarza, ale nie stwierdził żadnych pcheł ani innych robali. Jednak na wszelki wypadek pani zapisała nam proszek przeciwpchelny czy coś takiego, miałam 2 razy ją...
1 Zuoo 1329
2013-05-27
Mieszko
Mam pytanie dlaczego moja 5 letnia kotka pogubiła zęby? Ostatnio, kiedy ziewała zauważyłam, że ma tylko dwa górne kły, a tak poza tym żadnych innych zębów. Uważam, że to chyba jeszcze nie ten wiek aby zęby jej wypadały. A może one nie są jej potrzebne? :) ponieważ dostaje...
1 kizia 1098
2013-05-24
Sokal
WITAM SERDECZNIE MAM DWA PSY RASY SHI-TZU OD JAKIEGOŚ CZASU STRASZNIE SIĘ DRAPIĄ I GRYZĄ W OKOLICY OGONA I OBOK.PRÓBOWAŁAM CHYBA WSZYSTKIEGO ZMIENIAŁAM KARMY ABY WYKLUCZYĆ UCZULENIE NA KTÓRYŚ PRODUKT W REZULTACIE DOSTAJĄ W TEJ CHWILI KARMĘ DLA PSICH ALERGIKÓW ZMIENIAŁAM SZAMPONY ZAWSZE...
5 tosia39 989
2013-05-31
tosia39
Witam Zastanawiam się nad przygarnięciem małego sczeniaka niestety piesek ten jest przed szczepieniami a w domu mieszka z nami już dorosły pies. Czy jest możliwość aby oba psiaki zamieszkały razem czy istnieje za duże ryzko że dorosły pies "przyniesie coś" z dworu i tym sposobem...
1 foofoo 750
2013-05-23
Sokal
witam, ok. 5 tyg. temu w ogrodzie okociła się kotka, jest to dzika kotka, ma hemoroidy, obecnie nie krwawi ale już od 4 tygodni ma rozwolnienie, wydaje mi się, że czasami również z krwią. Zmieniłam jej diete, dostaje tylko suchą karme i wode (jest to wolny kot, więc nie moge kontrolować...
1 caterina 973
2013-05-22
Mieszko
WItam, mam suczkę maltańczyka która ma 2miesiące i dwa tygodnie. Od kilku tygodni jest juz u mnie na początku była karmiona karmą sucha z BOSHA taką jak u hodowcy oczywiscie moczona w wodzie, ale od niedawna juz jej ta karma nie podchodzi prónowałam innych karm ROYAL, ACANA itp..ale...
2 Talkaq 1885
2013-05-21
Rikukla
Bardzo dziękuję za odpowiedz na pytanie. Mam jeszcze taką wątpliwość.. pisałam kiedys o brudnych uszkach mojeg kota, byłam u weterynarza w klinice i sprawdziło się - to świerz zaatakował. Wcześniej jak przewoziłam kota gdzieś (ok.25 km) pod koniec drogi wymiotował i sie załatwiał,...
1 Titek 921
2013-05-20
Mieszko
Witam serdecznie, Chciałabym zapytać, jaki środek mogłabym zastosować, aby rana na nodze kota zagoiła się. Rana jest dość duża, otwarta, widać mięśnie, nie goi się od dłuższego czasu mimo obmywania wodą utlenioną. Początkowo kot nie stawał na tę nogę, teraz już na nią...
1 Dagmara 1977
2013-05-20
Mieszko

99    100    101    102    103        

Wyświetlam [ 1001 - 1010 ] z 3015

Powrót do kategorii