Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Pytanie tak jak w temacie, czyli jakie leczenie będzie najlepsze? Rasa - owczarek niemiecki, waga 37 kg.Wczoraj weterynarz zdiagnozował chorobę i powiedział że możemy poczekać 2 miesiące i zobaczyć !!!??? Czy na pewno ? Czy nie lepiej od razu działać, żeby uniknąć gorszego stanu ? ...
1 doda 893
2013-05-01
Martyna
Witam,mam psa rasy owczarek niemiecki długowłosy moja sunia 9 maja skończy 8 miesięcy a moje pytanie dotyczy sterylizacji.Ponieważ słyszałam opinie że lepiej przeprowadzić zabieg przed pierwszą cieczką tak aby nigdy już nie miała czy lepiej jest dopuścić psa i pozwolić na jedną...
1 malgorzataprozorowska 897
2013-04-29
Mieszko
Witam, Chciałabym kupić świnkę morską, w sklepie zoologicznym powiedzieli, że mają 1,5 miesięczne świnki morskie. Czy to nie za duży wiek, by ją odwoić? Czy lepiej poczekać 2 tygodnie na dostawę nowych, młodszych świnek?
1 Zuoo 1181
2013-04-29
Mieszko
Mój kot ma 4 lata i jest zwykłym dachowcem. Z uwagi na to że mieszkam w małej miejscowości w domu mój kot często szwęda sie po okolicy i jak to kocury maja w zwyczaju wracam często po tygodniu nieobecności lekko poturbowany. Tym razem wrócił z kulawą łapka. Początkowo...
1 Cicia 908
2013-04-29
Martyna
Witam. Mojej 2,5- letniej dalmatynce z kilku sutków wycieka biało- czasami żóltawa lepka maź. Ona sobie to liże. Ja czasami naciskam i ca trochę pojawia się znowu. Proszę napisać, co to może być? jakiś stan zapalny, urojona ciąża? Czy może jeszcze coś innego?
1 ania123 933
2013-04-29
Martyna
Około miesiaca temu kot miał duzo ranę na łapie, która się co pewien czas sączyła. Gdy rana nie przestawała założyliśmy opatrunek z anybiotykiem. Po tygodniu rana zaczęła się goić, więc zdjeliśmy opatrunek. Teraz, gdy rana nie jest do konca zagojona kot szybko chudnie, nie chce...
1 szoser 2032
2013-04-26
Maciej
Zacznę od początku. Jakieś dwa lata temu moja już 8 letnia suczka (wyżel niemiecki krótkowłosy) doznała złamania przedniej łapy. Złamanie to jak określił weterynarz było jednym z najgorszych jakie mógł doznać pies. Miała ona wykonaną kosztowną operację w której wkręcono jej...
1 kaszana 1403
2013-04-26
Maciej
Witam. Mam suczkę, kundelka która ma 3,5 roku, nagle straciła apetyt i zaczęła wymiotować. zauważyłem u niej osłabienie kończyn tylnych, i wzmożone napięcie brzuszka. Zadzwoniłem do weterynarza, ten kazał podać tabletkę nospy, ale jej stan nie uległ poprawie. Następnego dnia...
7 baksior 1355
2013-04-27
Mieszko
Witam! Moja kotka przyszla poturbowana w poniedzialek (5 dni temu), popoludniu zawiozlam ja do weterynarza do pogotowia. Pani dala jej 2 zastrzyki, miala temp 40,1, i powiedziala ze kotka musi zostac - zrobi jej przeswitlenie czy nie ma nic zlamanego... Podano jej kroplowke, jakies sterydy,...
1 juli-82 2202
2013-04-26
Mieszko
Suczka, rasa amstaf, wiek:13 lat i 5 m-cy, po sterylizacji w 2010r. Od dwóch tygodni piesek mało je, od tygodnia praktycznie nic nie chce jeść, schudła około 5 kg od wyjściowej masy, często sapie (raczej z bółu), jest apatyczna, dużo pije, przesypia całe dni. -Wynik USG j.brzusznej z...
1 mama-amstafa 932
2013-04-26
Mieszko

103    104    105    106    107        

Wyświetlam [ 1041 - 1050 ] z 3015

Powrót do kategorii