Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, bardzo prosiłabym o poradę. Moja kotka Tosia ma prawie trzy lata i co jakiś czas, podczas głębokiego snu zaczyna biegać łapkami, potem wzdryga się, puszy ogon i posikuje. Czasem są to niewielkie plamki ale zdarzają się też większe. Kotka ma drobne zaburzenia chodzenia (np gdy...
1 aniaa86 984
2013-01-17
Sokal
Mam roczna suczkę rasy beagle. Około 2 miesięcy temu. OK. 2 tygodni po pierwszej cieczce zauważyłam zmiany na jej brzuszku, (glownie pachwinach) wyglądały jak małe krosty, zagjone pozostawiały przebawienia i takie jakby łuszczące sie stupki. Z czasem pojawiły sie na grzbiecie wzdłuż...
1 paulinaboci 830
2013-01-16
Martyna
Witam serdecznie. Posiadam suczkę 21msc Goldenka.. Mamy problem z jej sierścia a raczej z nadmierną ilościa wypadanej sierści. Robiłem badania na tarczyce ale wyszły ok. Następnie biochemiczne badania krwi i tutaj wynik wyszedł niepokojący dla mnie ale nie dla Pani doktor która twierdzi,...
1 bylly 837
2013-01-15
Maciej
Dzień Dobry. Posiadam 5 letniego psa, Goldena Retrivera, niewykastrowanego. Miał problem z kamieniami w układzie moczowym, byłam u weterynarza, i zalecił karmę, która rozpuszcza kamienie i zapobiega powstawaniu nowych. Jednak 5 kg tej karmy kosztuje 134 zł, Przez ponad rok kupowaliśmy ją,...
1 RySia 872
2013-01-15
Mieszko
Kot-kastrat, wiek 2 lata i 5 miesięcy. Od 08.2012 pojawiają się co 2 miesiące zaburzenia: brak apetytu, osowiałość, w sierpniu bardzo wychudł = po podaniu leku o nazwie dexafort wrócil apetyt i kot odbudował masęi tak co dwa miesiące tyle, ze nie zdąży schudnąć a już jesteśmy u...
1 71092404207 1601
2013-01-14
Maciej
prosze o pomoc Owczarek niemiecki 4.5 Miesiac temu zauwazylam na szyi powiekszone wezly chlonne,piesek stracil apetyt. Nastepnego dnia poszlismy do weterynarza,dokladnie ja zbadal i stwierdzil -powiekszone wszystkie wezly chlonne, -lekko zolte oczy,uszy,dziasla PRAWDOPODOBNIE...
1 nwronska13 858
2013-01-12
Sokal
Dzien Dobry ma owczarka niemieckiego suczke 8 lat i wazy okolo 45 kg. Jakie jedzenie jej podawac ponieważ nie stać mnie na karmy suche za 300 zł mogę jej przyżadzic ręcznie ? np rosół z makaronem i mięsem z kurczaka ?
1 angela321 864
2013-01-11
Mieszko
Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc, mam następujący problem: jestem właścicielką dwóch piesków - pięcioletnich kundelków (rodzeństwo), pies i suka. około 5 tygodni temu mój pies został wykastrowany, zgodnie z zaleceniami weterynarza, co było konieczne, ze względu na chorą...
1 brzencz 3466
2013-01-11
Mieszko
Dzień Dobry, mam konia rasy sp ma 3,5 lata wałach , mam duży problem bo konik łyka , w boksie o żłób jak go wyciagnę to nie łyka a na pastwisku łyka o wszystko co możliwe . Czy jest możliwość oduczenia tego nawyku. ?
1 angela321 881
2013-01-10
passo
Witam, Jestem zrozpaczona i potrzebuje opinii porady... zacznę od początku.. Moja suczka rasy amstaff zaczęła regularnie wymiotować od początku grudnia, wymiotowała żółcią i woda, na początku raz w tyg. następnie zaczela zwracac czesciej, az doszlo do tego ze wymiotowala codziennie....
1 rajka 1019
2013-01-10
Sokal

116    117    118    119    120        

Wyświetlam [ 1171 - 1180 ] z 3015

Powrót do kategorii