Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
3 dni temu kupiliśmy 9 tygodniowego pieska rasy Labrador, piesek był 2 krotnie odrobaczony. Gdy przywieźliśmy Go do domu był bardzo spokojny, a gdy przez następne dni podawaliśmy mu karmę Pedigree Junior strasznie wymiotował i był bardzo smutny. U poprzednich właścicieli odżywiał się...
1 Kasia16 786
2013-01-07
Martyna
3 dni temu kupiliśmy 9 tygodniowego pieska rasy Labrador, piesek był 2 krotnie odrobaczony. Gdy przywieźliśmy Go do domu był bardzo spokojny, a gdy przez następne dni podawaliśmy mu karmę Pedigree Junior strasznie wymiotował i był bardzo smutny. U poprzednich właścicieli odżywiał się...
1 Kasia16 792
2013-01-07
Sokal
Dzień Dobry , jestem właśicielką Owczarka niemieckiego jest to suczka ma 8 lat. Mam częste problemy z cieczką i z przychodzącymi innymi psami . Czy decydować sie na sterylizaje suczki czy to dość ryzykowna decyzja z powodu wieku . ?
1 angela321 842
2013-01-07
Sokal
Prlzy próbie delkatnego pogłaskania psa po pupie / okolice przed ogonem / pies piszczy z bólu. Pierwszy raz zdarzyło sie to tydzień temu, potem nie bolało go i znowu dzisiaj pojawił się ból. Pies rasy briard w marcu będzie miał 7 lat, waży ok. 37 kg, we wrześniu miał badania krwi i...
1 60080100047 998
2013-01-07
Martyna
Dot. poprzedniego listu .... Podaję mojemu pieskowi przypisane leki, lecz jego stan wcale mnie nie zadawala. Pojawiły się dodatkowo co parę dni nasilone ataki duszności, kaszlu, utrudninego przełykania z znacznym wysunięciem głowy do przodu. Pies daje się położyć, wysuwam jego łepek do...
9 dani 2637
2013-02-04
dani
Dzień dobry mam takie pytanie mam 8 letnia sunie pinczer. Piesek normalnie je posiłki zachowuje sie normalnie przed wyjśćiem na dwór bądź w czasie wyjścia pies nagle staje sztywno szyja jej nabrzmiewa robi sie osowiała nie da sie dotknąć do karku i szyi po powrocie do domu kreci sie w...
1 Asia 780
2013-01-07
Mieszko
Dot. poprzedniego listu .... Podaję mojemu pieskowi przypisane leki, lecz jego stan wcale mnie nie zadawala. Pojawiły się dodatkowo co parę dni nasilone ataki duszności, kaszlu, utrudninego przełykania z znacznym wysunięciem głowy do przodu. Pies daje się położyć, wysuwam jego łepek do...
1 dani 787
2013-01-07
Mieszko
Witam:) Mój 3,5 letni piesek rasy shih tzu od kilku m-cy ma kłopoty z przełykaniem, czasami oddychaniem. Klopoty nasilają się najczęściej w nocy. Pes w zasadzie nie chrapie, sporadycznie kaszle /ekscytacja, zabawa/. Zaczęło się od zapalenia oskrzeli w lutym 2012 /Betamox/, niedługo...
1 dani 1500
2013-01-07
Mieszko
Mam pytanie , kiedy pierwszy raz trzeba zaszczepić psa przeciw wściekliźnie. dodam iż szczeniak ma 6 miesięcy
1 drabina302 807
2013-01-03
Mieszko
Witam.. Ostatnio zauważyłam że u mojej klaczy(3 lata) pojawiła się szczelina w kopycie. Nie taka ze środka ,tylko od dołu w głąb. Czytałam i natrafiłam że stara część kopyta się ułamuje częściowo i to jest normalne. Ale ta szczelina ma około 3cm w głąb kopyta i na początku...
1 werlak22 906
2013-01-02
passo

118    119    120    121    122        

Wyświetlam [ 1191 - 1200 ] z 3015

Powrót do kategorii