Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,mam psa który ma 4 lata,waży 30kg jest mieszańcem.Jak był młody karmiłam jego puriną dog chow przez jakieś 2 lata,póżniej przeszłam na tańszą purinę darling. Jakieś 2 mies temu chciałam znowu wprowadzić mu dog chow ale zaczął po tym wymiotować więc najpierw mieszałam mu...
|
3 | gosienka_001 | 16099 |
2013-01-03
Martyna
|
Witajcie,
Bardzo proszę o pomoc - weterynarz, u którego byłam nie umiał powiedzieć co się stało z moim pieskiem. Dał tylko szampon, ale nie pomaga. Pies trzepie uszami, drapie uszy pazurami, trzęsie głową i wyciera się uszami o podłoże, szczeka i jest niespokojny. Nie chce jeść...
|
1 | navel | 818 |
2013-01-03
Mieszko
|
Witam
Jestem właścicielką 4-letniej suni rasy mieszanej.
Zastanawiam się czy Kala nie ma problemu z tarczycą, od dawna próbuje ją odchudzić niestety bezskutecznie mimo że je mało , w domu cały czas śpi nie chce sie bawić, mimo że w mieszkaniu jest ciepło Kala cały leży przy...
|
1 | wercia.kala | 855 |
2012-12-30
Mieszko
|
witam. Od kilku miesięcy mój piesek rasy york ma problem z przełykaniem śliny. Zaczęło się pod koniec sierpnia, sunia zaczęła głośno przełykać, widać było że sprawia jej to problem, do tego doszły wymioty, głównie żółcią. Weterynarz psa zbadał (pies dodatkowo miał lekko...
|
1 | iwka | 4244 |
2012-12-30
Mieszko
|
Dzien dobry, mam 2 miesieczneko kotka ropieje mu jedno oczko, czesto je mruzy, co mam robic?
Dziekuje.
|
1 | ania066 | 838 |
2012-12-29
Martyna
|
Dzien dobry, mam 2 miesieczneko kotka ropieje mu jedno oczko, czesto je mruzy, co mam robic?
Dziekuje.
|
1 | ania066 | 844 |
2012-12-29
Martyna
|
Moj kot od kilku dni na jednym i drugim oku ma widoczna trzecia powieke . Jest biala tylko kot czesto mruzy oczy jakby mu to przeszkadzalo .Jednak je ,spi ,bawi się ,wychodzi na dwor choc staje sie troche osowialy .Czytalam ze tak moze sie dziac przez zarobaczenie i dodam ze wstydem ze kot byl...
|
1 | agatka11033 | 1108 |
2012-12-28
Mieszko
|
Witam
Proszę o pomoc. Mam 1,5 roczną sunie Shih-tzu , która jest obecnie po 2 cieczce. Niepokoi mnie jej zachowanie, ponieważ po cieczce nie chce jeść, zrobiła się bardzo zazdrosna o wszystko i wszystkich i dzisiaj , gdy spała to się nad nią pochyliłam , a ta w odwecie ugryzła mnie w...
|
1 | tysia1993 | 979 |
2012-12-27
Sokal
|
Zacznę od tego, że moja kotka ma już 14 lat od jakiegoś czasu pije dużo więcej wody niż kiedyś, nie zauważyłam jednak żeby częściej chodziła do kuwety. Od jakiegoś czasu poza nadmiernym pragnieniem ma również inne dziwne zachowania: zaczęła znacznie mniej jeść niż zwykle,...
|
1 | lenka.f | 1250 |
2012-12-27
Sokal
|
Witam. Moja suczka skończyła niedawno 10 lat od lipca zauważyłam u niej nietypowe zachowania tj. zwiększone pragnienie, apetyt a przy tym nagły spadek kilogramów (ok. 5 kg w ciągu niecałych 2ch miesięcy) częstsze oddawanie moczu (nawet w domu), osłabienie, ziajanie, oczy zaczęły...
|
1 | hefe | 985 |
2012-12-27
Sokal
|
Powrót do kategorii |