Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mój pies, który ma już za sobą kilka lat, ostatnio zaczął chudnąć. Na początku myślałem że po prostu potrzebuje większych porcji, więc takowe mu sprawiłem. Wyjadał wszystko, a nadal chudł, co jest widoczne. To nie jedyny objaw, czasem skamli, co mu się wcześniej nie zdarzało. Co...
1 bluescreen 916
2012-12-27
Sokal
Witam Mam pewien problem a więc tak mój pies to Owczarek Niemiecki ma już około 13-14lat także staruszek ,nie trzymam go w domu a pod domem ma swoją budę i duży kojec . Pewnego dnia gdy poszłam mu dać jeść wołałam a pies nie podszedł okazało się żę leży w budzie i nie może...
1 madziuszek77 1661
2012-12-27
Sokal
Witam, mam pytanie czy ktos może mi pilnie odpisac na moje pytanie. Mam problem,bo nie wiem czy moj mały piesek (straciłam go z oczu na chwile) przez przypadek nie zjadł wysypanej trucizny RAT KILLER na myszy i jakby do tego doszło czy to jest szkodliwe dla niego?Co robic POMOCY!!!!
3 alka7606 924
2012-12-22
Sokal
Witam, od ponad 2 miesięcy leczę moją kicię w pewnej klinice weterynaryjnej na Tarchominie w Warszawie. Niestety leczenie nie przynosi efektów i kicia, której podano już 4 różne rodzaje antybiotyków (syropki, zastrzyki, tabletki) dalej ma objawy choroby. W czasie ostatniej wizyty u wetki...
1 Vivienna 861
2012-12-21
Maciej
Witam wszystkich użytkowników! :) Bardzo proszę o pomoc w poważnej sprawie. Kotka, lat 14, nie sterylizowana - przed kilkoma dniami wyczuliśmy guzek z boku brzucha, bardziej w okolicy żeber - 1,5 cm/0,5 cm, twardy, przesuwający się, niebolesny dla kota. Dzisiejsza wizyta u weterynarza...
2 olivka 6873
2012-12-20
olivka
mam problemy z nawracającym zapaleniem uszu u psa leki pomagają na krótko co może być przyczynom nawrotów czytałam że zła dieta,sestymatycznie ma czyszczone uszy.
1 dominiak 968
2012-12-18
Mieszko
Mam kota..ma około 9 lat spuchł mu policzek..już dużo wcześniej stracił kła, nie wiem z jakiego powodu. jest kotem wychodzącym więc może ktoś go uderzył. nie wiem co robić..może to jest jakiś ropień a na razie nie bardzo mnie stać na wizytę u weterynarza...proszę o pomoc..może...
1 monitka_177 1231
2012-12-16
Martyna
czy pies shih tzu , który kopuluje ze wszystkim co ma w otoczeniu nawet po kastracji będzie gwałcił innego małego szczeniaczka suczkę, którą chcę kupić?dziękuję
1 klara3415 838
2012-12-16
Martyna
Witam! Mam mieszańca owczarka niemieckiego. Ma już 5 lat. Czy może zostać wykastrowany w tym wieku? Ile kosztuje ten zabieg i jakie jest ryzyko chorób po operacji? Pozdrawiam, Ola
1 abeceee 1053
2012-12-12
Mieszko
Witam!Jestem właścicielką 3 miesięcznej amstaffki.W dniu przypadającym na 3 dawke szczepienia zauwazyłam,że suczka ma powiększony węzeł chlonny podkolanowy.Weterynarz pobral krew do badania, w której wyszła lekka anemia.Piesek nie miał gorączki.Jekarz zalecił Falwit i kontrolę za 4...
1 anetag82 937
2012-12-11
Mieszko

120    121    122    123    124        

Wyświetlam [ 1211 - 1220 ] z 3015

Powrót do kategorii