Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mój pies, który ma już za sobą kilka lat, ostatnio zaczął chudnąć. Na początku myślałem że po prostu potrzebuje większych porcji, więc takowe mu sprawiłem. Wyjadał wszystko, a nadal chudł, co jest widoczne. To nie jedyny objaw, czasem skamli, co mu się wcześniej nie zdarzało. Co...
|
1 | bluescreen | 916 |
2012-12-27
Sokal
|
Witam
Mam pewien problem a więc tak mój pies to Owczarek Niemiecki ma już około 13-14lat także staruszek ,nie trzymam go w domu a pod domem ma swoją budę i duży kojec . Pewnego dnia gdy poszłam mu dać jeść wołałam a pies nie podszedł okazało się żę leży w budzie i nie może...
|
1 | madziuszek77 | 1661 |
2012-12-27
Sokal
|
Witam, mam pytanie czy ktos może mi pilnie odpisac na moje pytanie. Mam problem,bo nie wiem czy moj mały piesek (straciłam go z oczu na chwile) przez przypadek nie zjadł wysypanej trucizny RAT KILLER na myszy i jakby do tego doszło czy to jest szkodliwe dla niego?Co robic POMOCY!!!!
|
3 | alka7606 | 924 |
2012-12-22
Sokal
|
Witam,
od ponad 2 miesięcy leczę moją kicię w pewnej klinice weterynaryjnej na Tarchominie w Warszawie. Niestety leczenie nie przynosi efektów i kicia, której podano już 4 różne rodzaje antybiotyków (syropki, zastrzyki, tabletki) dalej ma objawy choroby. W czasie ostatniej wizyty u wetki...
|
1 | Vivienna | 861 |
2012-12-21
Maciej
|
Witam wszystkich użytkowników! :)
Bardzo proszę o pomoc w poważnej sprawie. Kotka, lat 14, nie sterylizowana - przed kilkoma dniami wyczuliśmy guzek z boku brzucha, bardziej w okolicy żeber - 1,5 cm/0,5 cm, twardy, przesuwający się, niebolesny dla kota. Dzisiejsza wizyta u weterynarza...
|
2 | olivka | 6873 |
2012-12-20
olivka
|
mam problemy z nawracającym zapaleniem uszu u psa leki pomagają na krótko co może być przyczynom nawrotów czytałam że zła dieta,sestymatycznie ma czyszczone uszy.
|
1 | dominiak | 968 |
2012-12-18
Mieszko
|
Mam kota..ma około 9 lat spuchł mu policzek..już dużo wcześniej stracił kła, nie wiem z jakiego powodu. jest kotem wychodzącym więc może ktoś go uderzył. nie wiem co robić..może to jest jakiś ropień a na razie nie bardzo mnie stać na wizytę u weterynarza...proszę o pomoc..może...
|
1 | monitka_177 | 1231 |
2012-12-16
Martyna
|
czy pies shih tzu , który kopuluje ze wszystkim co ma w otoczeniu nawet po kastracji będzie gwałcił innego małego szczeniaczka suczkę, którą chcę kupić?dziękuję
|
1 | klara3415 | 838 |
2012-12-16
Martyna
|
Witam! Mam mieszańca owczarka niemieckiego. Ma już 5 lat. Czy może zostać wykastrowany w tym wieku? Ile kosztuje ten zabieg i jakie jest ryzyko chorób po operacji? Pozdrawiam, Ola
|
1 | abeceee | 1053 |
2012-12-12
Mieszko
|
Witam!Jestem właścicielką 3 miesięcznej amstaffki.W dniu przypadającym na 3 dawke szczepienia zauwazyłam,że suczka ma powiększony węzeł chlonny podkolanowy.Weterynarz pobral krew do badania, w której wyszła lekka anemia.Piesek nie miał gorączki.Jekarz zalecił Falwit i kontrolę za 4...
|
1 | anetag82 | 937 |
2012-12-11
Mieszko
|
Powrót do kategorii |