Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Szanowni Państwo,
mam kota 14-letniego.Ogólnie jest zdrowy.Od jakiegoś czasu traci co jakiś czas apetyt i nie je nic.Wiążę to z wyjazdami syna, z którym jest związany.Byliśmy z tą przypadłością u Lekarza, ale Lekarz nie uważa za stosowne podać coś pobudzającego apetyt, ponieważ...
|
2 | Ewa | 981 |
2012-12-07
Ewa
|
Witam. Mój 6-cio letni pies (mix owczarka) od luteg ubiegłego roku ma katar. Byłam z nim w lesie i po spacerze zaczął kichać (z początku myślałam że to przeziębienie, ponieważ napił się wody z rzeczki). Po wizycie u weterynarza dostawał antybiotyk, w trakcie zarzywania katar znikł....
|
3 | ojeja | 1524 |
2012-12-08
Martyna
|
Witam, proszę o informację czy objawem ubocznym leczenia lekiem ivomec może być bardzo silny świąd skóry? Mój pies zachorował na nużycę rok temu, na początku dostawał antybiotyki na sączące się zmiany skórne. Mimo iż były wypisywane na podstawie antybiotykogramu, żaden nie...
|
1 | Cathy | 1048 |
2012-12-06
Martyna
|
Witam, Moja sunia ma cieczkę, od 9 dnia jest odprowadzana do psa, stoi chętnie , jednak pomimo tylu prób psy nie szczepiły się ze sobą, czy jest szansa, że moja sunia pomimo tego będzie w ciąży, dzisiaj to już 16 dzień cieczki, ona nadal chętna
|
1 | juka | 1142 |
2012-12-06
Martyna
|
witam moj golden ma 2,5 roku od ok. 1,5 roku odwiedzamy roznych weterynarzy poniewaz zaden z nich nie potrafil zdiagnozowac choroby mojego psa, na podstawie dobrych wynikow krwi nie podejmuja sie szukania przyczyny choroby. a zaczelo sie od tego ze w wieku ok 15 miesiecy moj oskar z dnia na dzien...
|
1 | kastaa1 | 966 |
2012-12-04
Martyna
|
Witam,
Mój 8 letni bernardyn od zawsze miał taką przypadłość, że raz lub dwa razy w miesiącu
zazwyczaj z rana słychać było w jego żołądku burczenie i głośne przelewanie.
Wówczas nie chciał jeść. Po kilku godzinach przechodziło mu. Poem zacząłem mu
podawać Espumisan....
|
1 | Omega30 | 4147 |
2012-12-04
Mieszko
|
Witam. Mój pies niedawno złamał nogę w nieokreślonych okolicznościach. Jedynie wiem, że zobaczył kota na podwórku i zaczął się z nim ganiac do momentu kiedy usłyszałam jego przeraźliwy pisk. (więc musiał na coś wpaść). Usztywnioną ma nóżkę, spuchniętą. Weterynarz...
|
3 | dorotah5 | 1532 |
2012-12-09
Martyna
|
Witam. Mam 15 letniego psa-kundla , ktory ma ataki dusznosci przewaznie w nocy. Trwa to okolo 10min i juz do rana jest spokoj. Czasem ataki ma 2 razy w nocy. Pies juz jest bardzo stary slabo slyszy ,widzi . Strasznie mu smierdzi(inaczej nie da sie opisac) z pyska. Kupowalam mu wszystkie pokarmy ,...
|
1 | sylwia | 899 |
2012-12-03
Martyna
|
Witam,czy powinnam się niepokoić faktem,że sunia nie miała cieczki po 8 miesiącach?Wcześniej miała miesiączki co pół roku,raz wypadło na 8 miesiąc.W miesiącu wrześniu wydawało mi się,ze było krwawienie jednego dnia,ale nie jestem pewna.Dzięki za odpowiedz.Pozdrawiam.
|
4 | becia | 1299 |
2012-12-06
becia
|
Witam posiadam suczkę shih tzu która skończy 10 miesięcy. Pierwszą cieczkę miała 5 października która trwała 3 tygodnie i teraz nie wiem czy nie ma ciąży urojonej tzn jest jakaś nie spokojna ma swoją maskotkę która piszczy jak się naciśnie na łapce i dziś nacisnęłam i moja...
|
1 | Olunia24 | 849 |
2012-11-30
Mieszko
|
Powrót do kategorii |