Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam, jestem właścicielką suczki u której w badaniach USG wyszło:"liczne szczawiany wapnia w polu widzenia. Na dnie pęcherza widoczne dwa cienie, jeden ok 8mm, drugi ok. 10mm. Podejrzenie kamienicy."
Lekarz przepisał karmę URINARY S/O.
Bardzo proszę o informację jakie są szanse na...
|
1 | klarwa | 859 |
2012-11-29
Martyna
|
Witam mam problem taki jak w temacie. Posiadam prawie 3 letnia suke ktora po ciazy urojonej zrobila sie okrpona. Rzuca sie bez powodu, dwa razy okaleczyla mi twarz i raz meza. Behawiorysta nie pomogl a bylo kilka spotkan...co ja mam z nia zrobic. Nie mozna jej wykapac, wyczesac...chodzi w dredach....
|
2 | ankaw206 | 943 |
2012-12-04
ojeja
|
Witam,
chciałam się dowiedzieć co dzieje się w momencie gdy ktoś odnajduje zaczipowanego psa, którego właściciele po prostu wyrzucili. Co jeśli pies był np bity i jest w złym stanie psychicznym? Czy w takim wypadku weterynarz powinien zawiadamiać poprzednich właścicieli psa?
|
1 | Dianka1612 | 881 |
2012-11-27
Martyna
|
Witam mam problem taki jak w temacie. Posiadam prawie 3 letnia suke ktora po ciazy urojonej zrobila sie okrpona. Rzuca sie bez powodu, dwa razy okaleczyla mi twarz i raz meza. Behawiorysta nie pomogl a bylo kilka spotkan...co ja mam z nia zrobic. Nie mozna jej wykapac, wyczesac...chodzi w dredach. O...
|
1 | ankaw206 | 846 |
2012-11-27
Martyna
|
Witam, chcialabym dowiedzieć się w którym tygodniu życia szczeniaka powinno udać się na pierwszą wizytę u weterynarza? Czy ten termin jest konieczny, jeśli tak to co jeśli przekroczy się go?
Pozdrawiam
|
1 | AnnaH. | 809 |
2012-11-25
Martyna
|
Witam
Wczoraj nasza kicia Iskierka miała zabieg sterylizacji. Pierwszy dzień mija spokojnie, poza tym że kicia bardzo mało śpi, od wczoraj łącznie może parę godzinek :/. Bardziej nas martwi to, że strasznie liże sierść na łapkach ( w miejscu gdzie kończy się kubraczek) do tego...
|
1 | tusia_88ck | 998 |
2012-11-25
Martyna
|
Mój kot (5 lat, po sterylizacji), od dłuższego czasu namiętnie wyrywa sobie sierść i pluje tym po całym domu. Co może mu dolegać, czy może być to kwestia pokarmu - jakie jedzenie jest wskazane do jak najlepszego utrzymania sierści? Dodam, że kotek dawniej zawsze wzbudzał podziw swoją...
|
3 | rome93 | 1147 |
2012-11-26
Martyna
|
Wita. moja suczka miała w październiku operację wycięcia listwy mlecznej z powodu raka sutków.Przed operacją 5 dni wcześniej skończyła jej się cieczka a teraz znowu ją dostał przynajmniej ja tak myślałam bo psy za nią latały,ciągle lizała poichwę i miała ja powiekszoną. Okazało...
|
1 | gosia1410 | 875 |
2012-11-25
Martyna
|
Witam serdecznie
moj piesek miał lekka nadwage był na diecie na Royal Canin Vet. Obesity Mang. (Faza 1) i schudł 7kg wystarczająco następnie przeszłam na karmę Royal Vet. Weight Control która powinna utrzymac jego wage po schudnięciu lecz jest innaczej widze ze zaczyna z powrotem...
|
1 | olkaps | 826 |
2012-11-25
Martyna
|
Witam,
Mam pytanie odnośnie padaczki. Mój pies po raz pierwszy od 12 lat (wcześniej zdarzyło się to w czasie gdy chorowała na parwowirozę) dostał ataku w październiku ubiegłego roku. Od tamtego czasu ataki zdarzały średnio co 3-4 miesiące. Jest teraz na dawce luminalu 2x100mg,...
|
4 | Amicitia | 2748 |
2012-11-26
Amicitia
|
Powrót do kategorii |