Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, jestem właścicielką suczki u której w badaniach USG wyszło:"liczne szczawiany wapnia w polu widzenia. Na dnie pęcherza widoczne dwa cienie, jeden ok 8mm, drugi ok. 10mm. Podejrzenie kamienicy." Lekarz przepisał karmę URINARY S/O. Bardzo proszę o informację jakie są szanse na...
1 klarwa 859
2012-11-29
Martyna
Witam mam problem taki jak w temacie. Posiadam prawie 3 letnia suke ktora po ciazy urojonej zrobila sie okrpona. Rzuca sie bez powodu, dwa razy okaleczyla mi twarz i raz meza. Behawiorysta nie pomogl a bylo kilka spotkan...co ja mam z nia zrobic. Nie mozna jej wykapac, wyczesac...chodzi w dredach....
2 ankaw206 943
2012-12-04
ojeja
Witam, chciałam się dowiedzieć co dzieje się w momencie gdy ktoś odnajduje zaczipowanego psa, którego właściciele po prostu wyrzucili. Co jeśli pies był np bity i jest w złym stanie psychicznym? Czy w takim wypadku weterynarz powinien zawiadamiać poprzednich właścicieli psa?
1 Dianka1612 881
2012-11-27
Martyna
Witam mam problem taki jak w temacie. Posiadam prawie 3 letnia suke ktora po ciazy urojonej zrobila sie okrpona. Rzuca sie bez powodu, dwa razy okaleczyla mi twarz i raz meza. Behawiorysta nie pomogl a bylo kilka spotkan...co ja mam z nia zrobic. Nie mozna jej wykapac, wyczesac...chodzi w dredach. O...
1 ankaw206 846
2012-11-27
Martyna
Witam, chcialabym dowiedzieć się w którym tygodniu życia szczeniaka powinno udać się na pierwszą wizytę u weterynarza? Czy ten termin jest konieczny, jeśli tak to co jeśli przekroczy się go? Pozdrawiam
1 AnnaH. 809
2012-11-25
Martyna
Witam Wczoraj nasza kicia Iskierka miała zabieg sterylizacji. Pierwszy dzień mija spokojnie, poza tym że kicia bardzo mało śpi, od wczoraj łącznie może parę godzinek :/. Bardziej nas martwi to, że strasznie liże sierść na łapkach ( w miejscu gdzie kończy się kubraczek) do tego...
1 tusia_88ck 998
2012-11-25
Martyna
Mój kot (5 lat, po sterylizacji), od dłuższego czasu namiętnie wyrywa sobie sierść i pluje tym po całym domu. Co może mu dolegać, czy może być to kwestia pokarmu - jakie jedzenie jest wskazane do jak najlepszego utrzymania sierści? Dodam, że kotek dawniej zawsze wzbudzał podziw swoją...
3 rome93 1147
2012-11-26
Martyna
Wita. moja suczka miała w październiku operację wycięcia listwy mlecznej z powodu raka sutków.Przed operacją 5 dni wcześniej skończyła jej się cieczka a teraz znowu ją dostał przynajmniej ja tak myślałam bo psy za nią latały,ciągle lizała poichwę i miała ja powiekszoną. Okazało...
1 gosia1410 875
2012-11-25
Martyna
Witam serdecznie moj piesek miał lekka nadwage był na diecie na Royal Canin Vet. Obesity Mang. (Faza 1) i schudł 7kg wystarczająco następnie przeszłam na karmę Royal Vet. Weight Control która powinna utrzymac jego wage po schudnięciu lecz jest innaczej widze ze zaczyna z powrotem...
1 olkaps 826
2012-11-25
Martyna
Witam, Mam pytanie odnośnie padaczki. Mój pies po raz pierwszy od 12 lat (wcześniej zdarzyło się to w czasie gdy chorowała na parwowirozę) dostał ataku w październiku ubiegłego roku. Od tamtego czasu ataki zdarzały średnio co 3-4 miesiące. Jest teraz na dawce luminalu 2x100mg,...
4 Amicitia 2748
2012-11-26
Amicitia

123    124    125    126    127        

Wyświetlam [ 1241 - 1250 ] z 3015

Powrót do kategorii