Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.
Mam 4,5 miesiecznego samca labradora retrivera. Jest bardzo niezgrzeczny... Skacze na ludzi jak jestesmy na dworze, ma jeszcze kly mleczaki ktorymi gryzie az do krwi. Ponadto zjada wszystkie smieci jak z nim wychodze. Skacze nawet na mnie jak ide z nim na smyczy, ja rozumiem ze sie cieszy...
|
1 | kotit85 | 1502 |
2011-02-08
Sokal
|
Czy możecie mi Państwo polecić dobrą klinikę gdzie wykonać można badania krwi i moczu, oraz oczy- bo prawdopodobnie mój pies ma zaćmę.. mieszkam w Siedlcach, u mnie ni ma takich specjalistów, najbliżej mi do Warszawy...weterynarz mówił o SGGW na Nowoursynowskiej... polecacie też ją...
|
2 | mmychaa | 1725 |
2011-02-09
jambox
|
Witam,
mam 2,5 rocznego kota rasy Maine Coon.Od ok miesiąca ma problemy z chodzeniem,wskakiwaniem,bieganiem.Przez całe dnie leży przy tym mocno rozciaga tylnie łapki.Byliśmy u trzech specjalistów, w naszej przychodni został zrobiony RTG,po tym dostał Mydocalm 2x1/4 tabletki+wit.B+Traumeel...
|
1 | onufry | 1686 |
2011-02-07
Maciej
|
Ostatnio urodziły się mi króliki rasy baranek. Niestety wszystkie już zdechły zdziwiłam się bo ten ostatni który został był dość żywy i silny ale po kilku godzinach gdy sprawdziłam co u królików leżał martwy w koncie klatki. Nie wiem co się stało ostatnim razem jak były małe...
|
4 | Natalia456781112 | 1314 |
2011-02-10
Natalia456781112
|
Witam, mam prawie 9-letnia suczkę, podobna do jamnika(matka rasowa jamniczka,ojciec nn:) ) Jakieś 3 tygodnie temu zaczęła mi kuleć na przednią łapę...weterynarz dawał przez tydzień zastrzyki, dostałyśmy tabletki, które też brała przez tydzień..i jakoś przeszło. Gdy skończyły się...
|
1 | mmychaa | 1138 |
2011-02-07
Maciej
|
Witam. Mam kotkę 6-8 miesięczną(przybłęda), kotka nie będzie wychodziła na dwór ,mieszkamy w bloku,(tylko balkon)więc nie będzie miała styczności z innymi kotami. Mam pytanie , czy jest potrzeba sterylizacja kotki. Jak będzie dla niej lepiej-sprawy zdrowotne. Proszę o odpowiedź....
|
1 | JanuszMJ02 | 1233 |
2011-02-07
Maciej
|
Witam serdecznie.
Jestem właścicielem 12 letniego pudla u którego ostatnio rozpoznano tarczycę ,która w tym przypadku objawia się zmianami dermatologicznymi (łysienie).Oprócz innych przepisanych preparatów P.weter.zalecił podawanie kropel KERABOL .
Zakupione powyższe krople straciły...
|
1 | cezary345 | 1130 |
2011-02-05
Sokal
|
witam zdjagnozowano u mojego pieska porażenie krtani ( wiotkość chrząstek). Moj pupil ma aktualnie 6 miesięcy i wazy 1,3kg. Prosze o jakies rady w sprawie mozliwości leczenia, które są najbezpieczniejsze, najlepsze dla psiaka oraz najbardziej skuteczne. Z góry dziekuje i prosze o pomoc.
|
6 | kornelia1209 | 2280 |
2011-02-08
Maciej
|
Witam, jestem wlascicielka 4 miesiecznej suczki rasy Shih Tzu u ktorej lek. wet. stwierdzil przepukline pepkowa i w zwiazku z tym nie wiem czy suczka bedzie mogla zachodzic w ciaze. Czy jesli weterynarz wykona u niej zabieg usuniecia przepukliny to w przyszlosci bedzie mogla rodzic szczenieta?...
|
1 | sandra_873 | 3403 |
2011-02-03
Maciej
|
Witam,
zauważyłem u swych pupili niepokojące zachowania, drapią się po uszach oraz często potrzepują głowami, w uchu zalega brud koloru ciemnobrązowego koloru i brzydko pachnie.
Uszy są systematycznie czyszczone ale problem się pojawia. Czy może to być koci świerzb, proszę o...
|
1 | rafnow6 | 1199 |
2011-01-31
Mieszko
|
Powrót do kategorii |