Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii gdzie na badania

Forum

gdzie na badania

Czy możecie mi Państwo polecić dobrą klinikę gdzie wykonać można badania krwi i moczu, oraz oczy- bo prawdopodobnie mój pies ma zaćmę.. mieszkam w Siedlcach, u mnie ni ma takich specjalistów, najbliżej mi do Warszawy...weterynarz mówił o SGGW na Nowoursynowskiej... polecacie też ją czy jest w Warszawie jakaś lepsza?

Powrót do tematów | Powrót do kategorii
Autor Wiadomość
Lekarz weterynarii: Łukasz Sokalski Spec.Chirurg
Data dodania: 2011-02-08
W Warszawie większość lecznic korzysta z zewnętrznych laboratoriów weterynaryjnych, które odbierają próbki do badań za pośrednictwem własnego kuriera, więc nie ma większego znaczenia gdzie krew i mocż będą przyjęte / pobrane. Co do okulistów to polecam poszukać opinii na forach internetowych. W warszawie jest ich kilku i bez problemu znajdzie ich Pani przy pomocy wyszukiwarki internetowej. Tu dla ułatwienia link http://www.google.pl/search?q=okulista+weterynarz+warszawa&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Pozdrawiam.
jambox
Data dodania: 2011-02-09
Polecam Przychodnię Auxilium w Milanówku, gdzie badania labaratoryjne robią we własnym laboratorium i gdzie przyjmuje dr Andrzej Łobaczewski, który konsultuje przypadki okulistyczne

Powrót do tematów | Powrót do kategorii