Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Ostatnio mam problem z moim 11-letnim kundelkiem. Około miesiąc temu miał jakiś atak. Zrobił się obrzmiały, napuchnięty, nie mógł utrzymać równowagi, był smutny, otępiały i strasznie sapał. Pojechałam z tym do weterynarza i okazało się, że ma podwyższoną temperaturę i ...
|
4 | anetau | 1881 |
2012-03-16
Wilga2006
|
witam Państwa,
mam kotkę, wysterylizowana, 5 lat, u której stwierdzono mocznicę,przez 2 tygodnie chodziłam z nią na kroplówki, lecz lekarze nie dali jej szans na przeżycie, i kot już prawie umierał, jednak po zakończeniu kroplówek, kotka zaczęła dużo sikać, mocz stał się jasny i...
|
1 | elomi | 1121 |
2011-11-28
Sokal
|
Witam mam problem z moim pieskiem który ma 4 miesiące jest kundelkiem i od 25 listopada zachowuje się podejrzanie mianowicie nie je ma podtulony ogon z wesołego szczeniaka zamienił się w zagubioną psinę .Czy te objawy mogą wskazywać na silne wystraszenie się psa na przykład od wybuchu...
|
1 | marcin | 918 |
2011-11-28
Sokal
|
Witam,moja psinka wabi sie Duska, pies rasy mops, wiek 1 rok, waga 8kg. Zaczęło się w kwietniu tego roku, a mianowicie pojawiła się pierwsza łysa łata nad okiem która zmienila się w okropny strup. Po pewnym czasie ran pojawiło się więcej. Byłam u trzech weterynarzy no i ten ostatni...
|
1 | anka4tz | 1108 |
2011-11-28
Mieszko
|
Dzień dobry.
Chciałabym dowiedzieć się jak leczy się kota chorego na grzybicę, którą mogą zarazić się także ludzie (objawia się u nich jako swędzące, łuszczące się liszaje na rękach i twarzy). Objawami u kota są łyse placki na skórze. Czy człowiek może zarazić się taką...
|
1 | majka1 | 1114 |
2011-11-28
Martyna
|
czy 12 letnia suczka z nowotworem może mieć operacje i jakie są szanse że ona przeżtje
|
1 | emila | 919 |
2011-11-26
wet83
|
witam.
mam świnkę morską w wieku około 3 lat.dzisiaj po południu jest stan nagle się pogorszył.
porusza się tylko w prawą stronę(mogę to ująć, że się tylko kręci w prawą stronę),przestałą jeść i samodzielnie pić(jak podtykam jej wodopój to trochę się napije).obecnie...
|
8 | filip12 | 2271 |
2011-12-02
filip12
|
witam,
od pewnego czasu podejrzewamy u naszej swinki ciaze, znacznie przytyla, jednak dzisiaj w nocy strasznie ja chcial "atakować" jej samiec. Od razu oddzieliliśmy go od niej, oglądałam ją potem i zauważyłam lekko zakrwione wejście rodne, i nie wiem teraz czy coś złego z ciążą się...
|
1 | monique222 | 1498 |
2011-11-25
Andrzej
|
od 2 tygodni mam 5-cio miesięczną koteczkę maine coon. Od samego początku mała mało jadła, ale kładłam to na karb stresu(zmiana miejsca). Po tygodniu od przybycia do mnie kotka dostała wysokiej temp.40,5 . Oprócz temp. i złego samopoczucia nie miała innych objawów. Oczywiście nie...
|
1 | marisza | 1133 |
2011-11-24
Sokal
|
Tak piesek byl szczepiony. W zeszlym tygodniu juz drugi raz. Czy jest mozliwosc, ze to wlasnie przez ta szczepionke moze byc oslbiony? Nie znam dokladnej nazwy tej szczepionki ale (co dowiedzialam sie po fakcie) jest to bardzo silna szczepionka i charty wlasnie takim oslabieniem moga reagowac.
|
1 | kasia88 | 877 |
2011-11-24
Martyna
|
Powrót do kategorii |