Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Mam 2-letnią świnkę morską – Cipuszkę. 9 listopada zauważyłam, że jej lewe oko jest większe niż prawe (wcześniej na 100% tak nie miała). Nie zaobserwowałam innych objawów – zachowuje się normalnie, je wszystko itd. Poszukałam w necie informacji na ten temat i najprawdopodobniej...
2 zuziaczek 6903
2013-02-20
Maja
Mam 6 letniego ogiera, koń nie kryje klaczy i nie został kopnięty. 5 dniu temu ogier wypuścił prącie, miał nieznaczną obwódkę w połowie długości. Następnego dnia obwódka dość poważnie spuchła. Kolejnego dnia poniżej obwódki prącie zaczęło ropieć. W tej chwili dostaje...
1 dinfo 1305
2011-11-30
passo
znalazłam małego kociaka a raczej kotkę mam ją od trzech dni i dzisiaj zauważyłam że kotka bardzo często puszcza bąki i ma wzdęty brzuszek czy to normalne?
1 aniusia-17 2570
2011-11-29
Martyna
hmm jak w tytule u mojej kotki od paru dni z odbytu wypływa śluz, jest przy tym bardzo milutka, jak zawsze nie pozwoliła się do siebie zbliży nikomu tylko mnie, tak teraz się łasi do wszystkich, apetyt ma taki jak wcześniej je dużo a nie wygląda bo nazywamy ją fitnesską:) hmm czy to...
3 sysia83 4185
2011-12-01
Sokal
Dzien dobry. Jestem włascicielka dzewieciomiesiecznej samiczki. Mam ja od bobasa i jest naszym ulubiencem. Kiedys gryzla przy zabawie,ale juz z tego wyrosla. Jest bardzo grzeczna i nie potrzebuje klatki. Od dwoch dni mam w domu doroslego samca. Pochodzi z wiekszej hodowli,wlasciciel twierdzil ze...
2 nina734dg 1335
2011-12-10
junona25
Moi rodzice mają 5-letnią suczkę Beagle. Pies był szczepiony jako szczeniak, regularnie odrobaczany niestety od ponad tygodnia pies choruje, wymiotuje wszystkim co tylko zje (przyjmuje tylko wodę). Byliśmy w pobliskiej lecznicy, zostały poczynione badania min. krwi, USG, prześwietlenia....
3 mibli 6598
2011-12-03
Mieszko
Witam. Wczoraj byłam z moim rocznym yorkiem u weterynarza gdyż od paru dni piesek w nocy mi wymiotował. Poza tym nie zauważyłam nic niepokojącego w jego stanie zdrowia. Był wesoły bawił się jak zwykle, apetyt też miał jak zawsze i weterynarz stwierdził że pies ma tasiemca. Stwierdził...
1 kasia117 1421
2011-11-29
Sokal
Witam. Jestem właścicielką 3-letniej suczki rasy Beagl. Psiesek zachorował na COŚ co jest bardzo tajemnicze. Robiono USG żołądka i przełyku, oraz badania krwi. W krwi nie wyszło nic niepokojącego. Jedynie wykryto zapalenie żołądka i bardzo silną pracę jelit, która po podaniu...
1 didigaga 937
2011-11-29
Sokal
Witam, mam kota 1,5 rocznego, który wazy 5,5 kg. kot jest wykastrowany. od tygodnia biegam z nim po weterynarzach ponieważ nikt nie wie co jest mojemu zwierzakowi i jestem odsyłana od jednego weterynarza do drugiego. Objawy u kota: 1) ból kręgosłupa od piersiowego do lędźwiowo...
3 Kasia 2452
2011-12-04
Mieszko
Witam wszystkich, zacznę od początku. Mój psiak to 15 letnia suczka - kundelek, 13 kg wagi. 3 tygodnie temu skończyła się jej cieczka. Od tego dnia pochłaniała ogromne ilości wody, szczegónie popołudniu i wieczorem. Wiązało się to oczywiście z nocnymi spacerami a kilka razy zrobiła...
1 Lukasz1980 1033
2011-11-29
Mieszko

201    202    203    204    205        

Wyświetlam [ 2021 - 2030 ] z 3015

Powrót do kategorii