Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Mam Yorka Terriera ważącego ok. 4,7 kg. Zjadł kość wieprzową. Co może się stać? Jakieś rady co zrobić. Bardzo proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
|
1 | szkodnik55 | 934 |
2011-12-05
Sokal
|
Witam. Mam 1, 5 rocznął myszkę. Około 2 tyg. temu stała się mało ruchliwa (Przestala biegać w kołowrotku, wspinać się po kratach od klatki itp. ) ,Coraz mniej jadła , a od kilku dni zaczęła wydawac z siebie dziwne głosy podobne do chrobotania. Przez ten czas bardzo schudła, a...
|
1 | klaudynka2000 | 1085 |
2011-12-04
Maciej
|
Witam, od miesiąca co jakiś czas widzę jak mój pies (owczarek niemiecki, 3-lata) po powąchaniu niektórych miejsc na trawniku i prawdopodobnie po polizaniu takiego miejsca zaczyna wydzielać pianę z pyska i drży mu żuchwa. Co to oznacza? niedługo mija termin szczepionki na nosówke......
|
1 | misia324 | 1241 |
2011-12-04
Maciej
|
Witam! Bardzo proszę O pomoc
Od Kilku tygodni z Moją Suczką Dzieje się coś niepokojącego Ma suchy nosek, ma katarek dziwnie sapie, odnoszę wrażenie jak by miała trudności z oddychaniem,również prawdopodobnie ma problemy z pęcherzem,gdyż bardzo często się załatwia zazwyczaj zaraz po...
|
1 | lexim | 877 |
2011-12-03
Martyna
|
Witam! Moja 7 letnia suczka (pinczerka) od kilku miesięcy ma problemy z układem pokarmowym, zaczęło sie głośnymi burczeniami w brzuchu, przestawała jeśc i wracało wszystko do normy, potem doszło to mlaskanie w nocy i przełykanie śliny (śpi przy mnie). Piesek ma apetyt, jedzenie - to ...
|
1 | 61091404681 | 2146 |
2011-12-03
Martyna
|
Witam
Mam 13.5 letniego kundelka. Od pewnego czasu po dłuższym leżeniu (jako staruszek przesypia prawie cały dzień) ma problemy z chodzeniem. Najpierw ma ruchu "robota", chodzi na sztywnych nóżkach, często kuleje na jedną łapkę. Po "rozchodzeniu" jest lepiej, ale widzę, że chodzenie...
|
1 | olaw | 931 |
2011-12-02
Mieszko
|
Mam kocórka ,ma około 8miesiecy,aby nie znaczył terenu to czy muszę go wysterylizować operacyjne czy można mu jakiś srodek dać do ustnie?
|
1 | buli | 982 |
2011-12-02
Mieszko
|
Witam
Mam 3letnią suczke(kundelek),kiedy ma cieczkę to wszystkie psiaki z okolicy się dobijają do niej.Czy mogę jej kupić jakieś tabletki antykoncepcyjne i jej zapodawać?
|
1 | buli | 936 |
2011-12-02
Mieszko
|
Witam, mam trzyletniego psa rasy boxer.Od jakiegoś czasu czyli około dwóch miesięcy temu pies średnio 2 razy w tygodniu ma erekcję, podczas której wypływa przezroczysta substancja. Pies niestety nie czuje się komfortowo- nie da się dotknąć. Czy jest to normalne? czy oznacza to że pies...
|
1 | 74111214227 | 4933 |
2011-12-01
Maciej
|
Witam, Mój pies od jakiegoś czasu (kilkanaście dni) jest leczony na chorobę skórną, która nazywana jest liszajem. Następujące objawy: łysienie w okolicach pośladków-tzn na udach i na ogonie, łupież w miejscach wyliniałych, skóra w tych miejscach jest sucha i się łuszczy-nie ma...
|
3 | esterka1987 | 3349 |
2011-12-05
Maciej
|
Powrót do kategorii |