Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.
Mam 7-mio miesięcznego kocurka MCO z rodowodem,świeżo wykastrowany.Kupiłam go od hodowcy z chorym oczkiem gdzie zapewniano mnie,że jest to wynik zadrapania w zabawie z innymi kotami.Cały czas stosuję krople do oczu gentamycyna i corneregel.Częściowo oko jest zakryte trzecią...
|
1 | virgo | 950 |
2011-12-07
Sokal
|
Witam mam pytanie miesiąc temu przygarnełem psa , znalazłem go na ulicy . Dodam , że byłem u weterynarza , który zapewnił mnie , iż pies nie jest zaczipowany . Pies był zagłodzony dostaje podwójne dawki pokarmu lecz nie tyje czy są jakieś środki bez recepty , sposoby aby pies...
|
4 | littwin23 | 990 |
2011-12-09
littwin23
|
Witam, mam suczkę 13-letnią jamniczkę, w marcu tego roku przeszła sterylizację z powodu ropomacicza. Teraz ma guzy na brzuchu, powiększają się, często liże i wciska nosem okolice, w których była operacja. Od kilku dni drapie się bez przerwy po całym ciele, mimo podania Ektoparu....
|
1 | margot | 924 |
2011-12-06
Martyna
|
Witam! Mam suczkę 6 letnią i troszkę przy kości. Pod skórą robią jej się miękkie guzki, lekko przesuwające się. Czy to groźne? Nie chciałabym narażać jej na niepotrzebny stres operacji ale nie chcę też żeby rozwinęło się to w coś poważniejszego. Nie wiem czy to ma związek ale...
|
3 | norka | 4209 |
2011-12-06
Martyna
|
Witam
Mam suczkę rottweilera dość leciwą. Pół roku temu miała operację usunięcia macicy. Badania były ok . Nerki nie były przez nic zaatakowane (tak powiedział weterynarz). Od wczoraj przy schodzeniu ze schodów piszczała. Dwa dni temu dostała kości do jedzenia więc myślałam że...
|
1 | aasiekk3 | 1787 |
2011-12-05
Maciej
|
Witam serdecznie.mam 10letniego pieska samca.jest to mieszaniec owczarka niemieckiego z rotwailerem,więc jest dosyć duzy.opowiem tak, od kilku lat Dźeki miał zawsze problemy z żołądkiem, chodziłam na konsultacje do lekarza i dostawał zawsze Betamox.niby pomagało ale na krótszą metę,...
|
1 | iwa884 | 2537 |
2011-12-05
Maciej
|
Witam, od dwóch tygodni mam w domu kotkę- ma w tej chwili 2m-ce i 2 tygodnie. Odkąd jest u nas zauważyliśmy , że ma drgawki. W momencie "rozjeżdżają" się jej łapki, ma rozszerzone źrenice i drży "pulsacyjnie", ślini się i traci na chwilę kontakt. Po około 5 minutach wszystko wraca...
|
1 | j-sasanka | 1028 |
2011-12-05
Maciej
|
Mój pupil to kundelek, pies, ma ok 13 lat.
Na jego oczku na dolnej powiece wyszedł jakiś wrzut czy coś w tym stylu, myślałam, że to może jęczmień lecz niestety pies ma to już od ok miesiąca a jęczmienie z tego co wiem pękają po 7-10 dniach. Oczko zaropiałe jest tylko nad ranem po...
|
1 | Magnus | 993 |
2011-12-05
Maciej
|
Witam, pytanie dotyczy psa - 1o lat, kundel z cechami owczarka niemieckiego. Dzisiaj uciekł, nie było go jakieś 2 godziny - kiedy wrócił powłóczył nogami, a ogon miał cały czas podkulony. Z trudnością wstaje i kładzie się. Do tej pory nigdy nie miał problemów z chodzeniem. Nie widać...
|
1 | b_obar | 1694 |
2011-12-05
Sokal
|
Witam. Bardzo proszę o wskazówki, co dalej robić. Od sierpnia mam kota- przybłędę. Do dnia dzisiejszego żyłam w przekonaniu, że jest to kotka. Wczoraj udałam się z nią do weterynarza na zastrzyk antykoncepcyjny. Przed badaniem poprosiłam lekarza, żeby sprawdził, czy kotka - kot nie...
|
1 | ernestka | 837 |
2011-12-05
Sokal
|
Powrót do kategorii |