Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Chciałbym uprzejmie prosić o poradę w następującej sprawie.
Mam 13-letniego owczarka szkockiego (płeć: pies). W niedzielę 4.12.2011 zaczął mieć problemy ze wstawaniem z podłogi (choć już od około roku miał niekiedy problem z podniesieniem się - problem dotyczy zwłaszcza tylnych...
|
4 | bilbok | 6409 |
2011-12-14
Sokal
|
Suczka foksterier lat 17 wysterylizowana po ataku – ciężkie dyszenie, obfite ślinienie, bolesne skurcze (prawdopodobnie nerek i trzustki ) schudła prawie 3 kg w ciągu tygodnia po intensywnym leczeniu antybiotykami powoli przybiera na wadze ale nadal po 1,5 miesiącu ma problem z wysokim...
|
1 | 62122713518 | 1174 |
2011-12-11
fiolkowet
|
Witam mojej 5 letnia suce owczarek niemiecki,nagle zaczęły siwieć wąsy.Czy to jakaś choroba?
|
1 | Andre | 1186 |
2011-12-11
fiolkowet
|
Witam
mam pieska rasy shitzu dziś rano moja mama dała mu dwie kosteczki z kurczaka piesek zjadł tak łakomczywie że po kilku minutach wymiotował teraz zdecydowałam że nie dam mu już więcej dziś jeść po południu zrobił się osowiały cały czas leży i głośno oddycha jak by go coś...
|
1 | arletanowak93 | 1352 |
2011-12-11
fiolkowet
|
Witam, moja fretka ostatnio chyba się przeziębiła .
Na początku bałam się że to nosówka przejrzałam internet i objawy się nie zgadzają .
On jak tylko się obudzi to oddycha tak jakby miał zatkany nos i bardzo kicha .
Oprócz tego nie ma innych objawów .
Ktoś mi polecił...
|
1 | www.kataryna | 1408 |
2011-12-11
fiolkowet
|
czy te objawy mogą być spowodowane przemieszczeniem trawieńca po niekontrolowanym spożyciu wiekszej ilości otrębów, które mogła wyciągnąć z korytarza- brak na to świadków, ale to prawdopodobne.
|
1 | haniazpodlasek | 1646 |
2011-12-10
mishaman
|
Od września pies jest leczony w kierunku zespołu Cushinga ketokonazolem dawką 1 tabl. 3x dziennie.
Objawy (łysienie, wzmożone pragnienie i apetyt, baryłkowaty brzuch, częste opróżnianie pęcherza), badania krwi i moczu przemawiają za niewydolnością nadnerczy. Test hamowania...
|
4 | beti661 | 3323 |
2012-01-08
beti661
|
Dzin dobry, mam psa, rasy malamut, od jakiegos tygodnia pies strasznie sie drapie.Nie jest to wina pcheł, bardziej wyglada mi to na swierzbowca, jak to leczyc? W okolicy brzucha i tylka robia sie jej sie czerwone kropki ktore rozdrapuje do rany. Piesek traci sporo siersci, mozna powiedziec ze...
|
1 | daffko123 | 929 |
2011-12-10
Mieszko
|
Dzień dobry mam kota który ma 5-miesięcy jest to suczka.Jest to rasa dachowca.Mój kot był zawsze ożywiony lecz teraz zauważyłem że ma po obu stronach brzucha ma guzy,bóle wystarczy że przejedzie się jej po futerku a ona miauczy w niebogłosy.Dziś cały dzień nie jedząc,nie pijąc...
|
2 | JOME95 | 964 |
2011-12-10
fiolkowet
|
Witam ! Bardzo prosze o jakas rade Mój piesek wymiotuje! co zje zaraz zwraca, ma suchy nosek i sapie tak jak by miała katar,cały czas pije wode i chce wychodzic na dwór . Ostatnimi czasy również bardzo schudła. Pojde z nia do weterynarza ale dopiero w przyszłym tygodniu,moja mama...
|
6 | lexim | 1623 |
2012-06-13
Mieszko
|
Powrót do kategorii |