Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam, od nedawna mam pieska Charta rosyjskiego "Borzoj". Piesek ma 3 miesiace jest żywy i wszystko go interesuje, zajrzy nawet do najmniejszej dziurki, od kilku dni nie chce jesc, czasem napije sie wody po czym natychmiast wymiotuje. Sopelek najprawdopodobniej mogl zjesc trutke na szczury, ale nie...
|
1 | kasia88 | 992 |
2011-11-24
Martyna
|
mam ok. 2-miesiecznego cielakczka,któremu juz z miesiąc z uszu ciągle wypływa śmierdząca ,szara ropa.Na poczatku cielak dostał przez trzy dni oxywet,potem po dwóch tygodniach enrobioflox,w międzyczasie codziennie czyszczę mu wacikiem uszy.Nadal z uszu śmierdzi,wydzieliny jest raz mniej...
|
1 | paulinka1962 | 1365 |
2011-11-24
Maciej
|
Dzień dobry. Mam 1,5 rocznego psa - samca rasy Australian Silky Terrier. Lucky od zawsze był moim marzeniem, ale zawiódł nas wszystkich. Pies jest zabawny, wesoły, energiczny, zdrowy i dobrze się rozwija. Wszystko jest w porządku, ale pewne jego zachowania budzą w nas niepokój i złość....
|
1 | Julanda00 | 886 |
2011-11-24
Maciej
|
Witam, mam zamiar kupic psa i wyjechać z nim za granicę (autem osobowym). Boję sie, że pies bedzie żle znosił droge, która będezie trwała około 10 godzin. Czy jest mozliwośc podania szczeniakowi środków nasennych (oczywiście przez weterynarza) ??
|
1 | 82072814226 | 1002 |
2011-11-24
Maciej
|
Jestem wlascicielka suni shih tzu.Sunia przeszła ciążę urojoną-obecnie ma 20 miesięcy. Ciąża objawiała się agresją i powiekosznymi cycuszkami. Dodam, ze sunia pierwsza cieczke dostala w wieku 7 miesiecy i przechodzila ja co 4 miesiace.Dostała urinol na 5 dni po urojonej nie ma śladu,...
|
1 | ankaw206 | 1383 |
2011-11-24
Maciej
|
Zauważyłam u mojej 13 letniej suki guza 3 cm na klatce piersiowej i raz na jakiś czas ma takie ataki jakby się dusiła czy to znaczy że ma raka i nie da się nic z tym zrobić ? jaki koszt leczenia byłby to bo takie operacje to napewno są drogie i nie będzie pewnie pewnośći że wogóle...
|
1 | Rita6677 | 933 |
2011-11-24
Maciej
|
Moja kilkumiesięczna kotka ma przekrwione dziąsła. Oprócz tego na szyi wyczuwalne ,,kulki"
( węzły chłonne????), nieprzyjemnie pachnie jej z pyszczka. Co zrobić?
|
1 | 73112100324 | 936 |
2011-11-23
Martyna
|
Witam. Mój 8 miesięczny york jest bardzo żywy i ciekawski. Będąc na dworze czy to z nami na podwórku, czy na spacerze na smyczy non stop szczeka. Próbuje się podkopywać pod ogrodzeniem działki, by wydostać się na zewnątrz. Poza tym w trakcie naszej nieobecności posikuje na narożniki...
|
1 | aleprzeslanska | 979 |
2011-11-22
Martyna
|
witam posiadam 5 miesieczna kotke brytyjska zauwarzylam ze od jakis 2 miesiecy robi kupke z krwia niema jej duzo ale jest i bardzo mnie to niepokoi poszlam z tym do weterynaza i powiedzial ze moze byc to wina karmy suchej jak i mokrej lub moze miec problemy przewodu pokarmowego moze byc bardzo...
|
1 | sekretarka24 | 980 |
2011-11-22
Martyna
|
Witam .
Mam 8 miesięczną kotkę po wypadku ale niestety nie wiem co się jej przytrafiło ,od 5 tygodni ma tylną nogę w gipsie ale to złamanie się goi dobrze , gorzej jest z tym że ma bezwładny ogon i załatwia się niekontrolowanie pod siebie więc nosi pampersa. Zdjęcie rtg pokazało...
|
1 | 76032204585beata | 1166 |
2011-11-21
Mieszko
|
Powrót do kategorii |