Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Jak Się pozbyć Larw Much u Jałówki ?
|
1 | Paulina | 1890 |
2010-07-30
mishaman
|
Witam.Mam problem ze świnką rozetką od jakiegoś czasu pojawiła się choroba skórna wygląda ona jak ludzka łuszczyca świnka ma czerwoną skórę pokrytą białą skorupą która się łuszczy.czy mogę zastosować maść i jaką?
|
1 | 81111003029 | 1878 |
2010-07-30
bolilapka
|
Dzień Dobry . Byłam wczoraj z moim pieskiem u lekarza by odebrać antybiotyk na jego problemy skórne ( ma alergie tylko jeszcze nie wiadomo na co ) Dostał zastrzyk przeciw świądowi, antybiotyk, który dostał to SYNULOX wczoraj wieczorem dałam mu pierwsza tabletkę a dzisiaj nad ranem...
|
1 | marina1290 | 1555 |
2010-07-30
Sokal
|
Witam!Mam 8-letniego pieska kundelka. Od paru dni zauważyłam u niego szybki i płytki oddech. Mam wrażenie,że ciężko mu się oddycha,jakby stękał. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miał. Czasami też zdarza mu się charczeć,jakby coś przeszkadzało mu w gardle,ale to charczenia...
|
1 | lszychowska | 1876 |
2010-07-30
Sokal
|
Po jakim czasie od urodzenia można podawać kotom krowie mleko? Mozna wcześniej podawac mleko w proszku dla niemowląt?
|
1 | kasia387 | 1572 |
2010-07-29
bolilapka
|
Witam mam problem z moją 3 letnią labradorką, od kilku tygodni bardzo obficie się leni i jak chcemy ją pogłaskać po bokach robi uniki i zaraz się drapie.Byłam z nią u weterynarza dostała taki bialy proszek którego nazwy nie pamiętam dosypuje jej to do jedzenia i do tego dostaje jeszcze...
|
1 | doris640 | 1567 |
2010-07-28
Martyna
|
Witam. Mam suczkę rasy mieszanej: yorko - szpic pomeranian. Od czasu kiedy ją mam ciągle ma problemy z układedem pokarmowym. Drugi dzień po przywiezieniu jej do nowego domu - czyli do nas, miała poważne problemy z wątrobą - jak się na końcu okazało, bo początkowo do jej leczenia...
|
1 | kaja0300 | 1279 |
2010-07-27
bolilapka
|
Witam mam dwuletniego psiaka rasy Golden Retriever, piesek już czwarty raz z kolei ma problem ze skórą , zapewne jest to na tle alergicznym a jak wiadomo alergie może mieć na wiele różnych rzeczy karmę, owady, pyłki itd. Piesek wygryza sobie skórę a tam gdzie nie sięga drapie się...
|
1 | marina1290 | 1697 |
2010-07-27
bolilapka
|
mam yorka rocznego niechce jesc karmy przeznaczonej dla tej rasy psow wiec gotuje jej sama nieprzybiera na wadze jak rowniez wymiotuje co drugi lub trzeci dzien bylam u lekarza to stwierdzil ze nic jej niema i jest zdrowa co mam dalej robic
|
1 | boldrik | 2019 |
2010-07-26
bolilapka
|
Witam ponownie,pisze z zapytaniem czy w 4 tyg można podawać szczeniaczkom (york) już mięsko? przeczytałam w internecie ze dobre będzie misko wołowe starte w formie kuleczki tylko nie dopisali czy gotowane ale domniemam ze tak, pytanie co jeszcze można podać szczeniaczkom i w jakich...
|
1 | lala7991 | 1497 |
2010-07-26
bolilapka
|
Powrót do kategorii |