Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam :) Mam 6 miesięcznego ratlerka. Problem dotyczy zębów. Podwójny garnitur ;) Małemu wyrosły dolne kły, mimo, że nie wypadły mleczne. W opinii weta ( nie zajrzał psu do pyszczka) , mleczaki należy usunąć pod narkozą (nie poprzedzoną badaniami), zostawiając psiaka na 7 godzin w...
|
1 | ten_jedenraz | 8564 |
2010-07-31
bolilapka
|
Witam :) Mam 6 miesięcznego ratlerka. Problem dotyczy zębów. Podwójny garnitur ;) Małemu wyrosły dolne kły, mimo, że nie wypadły mleczne. W opinii weta ( nie zajrzał psu do pyszczka) , mleczaki należy usunąć pod narkozą (nie poprzedzoną badaniami), zostawiając psiaka na 7 godzin w...
|
1 | ten_jedenraz | 1385 |
2010-07-31
Sokal
|
Chciałabym zasięgnąć info o opróżnianiu gruczołów okołoodbytowych u psa. Mój 6-cio miesięczny pies miał już raz opróżniane-brzydki zapach spod ogona, lizanie się w tym miejscu (weterynarz mówił, że sporo tego było). Teraz po około 3 tygodniach sytuacja się powtarza, doszedł...
|
1 | gocha2p | 2666 |
2010-07-31
bolilapka
|
Witam Mam pekinke która ma obecnie 6 miesięcy- gdy miała ok 2 miesięcymiała bardzo ładna długą, kręconą, biszkoptową sierść. obecnie jązgubiła i jej kolor stał się o wiele ciemniejszy- oraz nie ma tegoładnego włosa co wcześniej- czy to możliwe żeby włos jeszcze rósł iże...
|
1 | wiolka_44 | 1361 |
2010-07-31
bolilapka
|
Witam i bardzo dziękuję za odpowiedz.od wczoraj robię śwince kąpiele potem natłuszczam ją oliwką obecnie po dwóch kąpielach jest ogromna poprawa mianowicie świnka odzyskuje apetyt więcej się rusza co do skóry bardzo ładnie znika skorupka i ma co prawda czerwoną skórę ale ona też...
|
1 | 81111003029 | 1297 |
2010-07-31
bolilapka
|
Mam 1,5 roczką koteczkę, która od 2 miesięcy ciągle wymiotuje. Jest wesolutka i ma apetyt, ale co zje to zaraz zwraca. Kiedy byłam u lekarza powiedział mi, że to pewnie zalegające kłaki i przepisał maść remover, ale mimo podawania jej tak jak zalecił kotek nadal wymiotuje i przez co...
|
1 | CzarnaCalineczka | 1312 |
2010-07-31
bolilapka
|
Witam. Mam psa samca rasy mieszanej, ktory obecnie ma 6 miesięcy, pies został wziety ze schroniska. W umowie adopcyjnej jest klauzula o kastracji zwierzęcia. Czy ten zabieg jest potrzebny i czy bardzo pies sie po nim zmieni?
|
3 | gocha2p | 2500 |
2014-06-18
Mieszko
|
Mam psa Owczarka Niemieckiego i od niedawna drapie się intensywnie w ucho gdy się drapie straszliwie piszczy. Zrobiła się jej taka rana która oblepiła się brudem podczas drapania wydaje nieprzyjemny zapach bardzo chciałbym wiedzieć co to jest bo teraz zauważyłem że zaczęła drapać...
|
1 | simson | 2400 |
2010-07-30
Sokal
|
moja 2miesieczna suczka owczarka niemieckiego zaczela krwawic z drog rodnych co moze byc przyczyna
|
1 | doxi | 2459 |
2010-07-30
Sokal
|
Czy pies może, bez uszczerbku dla zdrowia, łapać i jeść osy i pszczoły?
|
1 | Fiesta-F1 | 1407 |
2010-07-30
Sokal
|
Powrót do kategorii |