Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam Mam 1,5 rocznego beagla, który od szczeniaka ma ogromne problemy z jedzeniem i trawieniem. Ma duże biegunki prawie po wszystkim co zje, karmię go specjalistyczną karmą suchą i puszkami jagnięcina z ryżem, bo weterynarz zabronił go karmieniem czymś innym. Cokolwiek zje innego,...
1 ewaunia97 1448
2011-11-13
Sokal
Witam, nie wiem czy takiego typu pytania tutaj tez sa brane pod uwage, bo jestem tu nowa, ale sprobuje . Mam 3 kociaki - jeden 5 letni wykastrowany kocurek DIX miał zlamana lapke, która przez niekompetencje lekarza nie zostala prawidlowo wyleczona ,. Drugi bardzo dobry lekarz i wspanialy...
1 elsandra 987
2011-11-13
Mieszko
Witam posiadam kota samca rasy pers lat 11 od tygodnia bardzo rzadko wychodzi ze swojego posłania, jedynie zalatwic swoje biologiczne potrzeby badz napic sie wody. Jesc je malutko, otoz problem tkwi w tym ze kot od 3 dni ma bardzo mocno spuchniete przednie lapy, chodzi normalnie leczy gdy siada...
1 maga8152 4845
2011-11-13
Sokal
Witam, mam pytanie dotyczące tego jak powinno się żywić 11letniego psa? Mój pies często ma rozwolnienie i gazy. Zdarza mu się nie wytrzymać do porannego spaceru i załatwić się w domu, na swoje posłanie, tak jakby przez sen. Karmiony jest suchą karmą i karmą z puszki (Chappi)...
1 kaissa 961
2011-11-13
Mieszko
Dzień dobry! Mam suczkę yorka urodzoną 02.09.2011. Przy ostatniej wizycie u weterynarza Pan Doktor powiedział,że mała może mieć jakieś problemy z "cipcią".Polecił mi ją umyć i obserwować,czy nie będzie miała poklejonych włosków w okolicach intymnych.Zauważyłam,że ma sklejone...
1 Martusia218 977
2011-11-12
Maciej
Witam, Mam 5 letniego owczarka niemieckiego-długowłosego. Od jakiegoś czasu (ok 2lat) ma nawracające się problemy uszne, zdiagnozowane przez weterynarza jako zapalenie uszu. Za każdym razem dostawał po wizycie krople do uszu (surolan) i po jakimś czasie przechodziło. Zaleceniem też...
1 ejakubiec 999
2011-11-12
Maciej
mojemu psu zrobił się jakiś dziwny guz chciała bym wiedzieć czy to może wywołać raka i co z tym robić
1 emila 938
2011-11-12
Maciej
Mój pies (west highland white terrier) praktycznie codziennie rano lub w nocy wymiotuje żółcią bez treści pokarmowej, dodam że jest alergikiem nie dostaje nic innego poza karmą Royal hypoallergenic 2 tyg temu mial robione wyniki krwi i wyszły dobrze, zmienilismy mu godziny podawania...
2 js322 2448
2011-11-13
Mieszko
Witam! Moja suczka ma problem z wypróżnianiem od 2 dni, próbuje, ale nie może, ma wzdęty i obolały brzuch. Jak jej pomóc? Można jej podać jakiś środek przeczyszczający? Próbowałam domowymi sposobami, dałam jej mleko, ale nie pomogło. Boję się, że to jakaś niedrożność.
1 nataliaala 2130
2011-11-11
Maciej
Mam 8 letnią suczkę mieszańca labradora około 3 tygodni temu pojawiła się na małżowinie lewego ucha opuchlizna wielkości małego kurzego jajka po konsultacji telefonicznej z lekarzem dowiedziałam się że mogę samo wykonać nakłucie skóry na uchu w celu spuszczenia płynu.(zaznaczam że...
1 gocha512 3199
2011-11-11
Maciej

208    209    210    211    212        

Wyświetlam [ 2091 - 2100 ] z 3015

Powrót do kategorii