Logowanie Rejestracja
E-Mail / Login
Hasło
Strona główna Forum Porady lekarzy weterynarii

Forum

Kategoria: Porady lekarzy weterynarii

Wybierz temat forum:

Powrót do kategorii
Tematy Odpowiedzi Autor Wyświetleń Ostatni Post
Witam, moj 7-letni kocur od ok. 2 lat cierpi na powracające wymioty i biegunki. Badanie krwi swieżo powtórzone wskazują na chorobę trzustki i wątroby...kot schudł ok. 2-3 kg, jest odwodniony i chudy...gdy nie dostaje amylanu to po ok. miesiącu wymioty powaracają...tak jakby przestawal...
4 kociara 8312
2011-11-15
Mieszko
Witam. Mam tygodniowa mała świnkę morska. Na początku maluchowi nic nie było ale od wczoraj zaobserwowałam, że jedno z oczek ma prawie całkowicie zamknięte, a drugie normalne. Dziś natomiast nie uległa poprawa z okiem, a do tego maluch dostał jeszcze rozwolnienie. Prosiła bym o pomoc,...
1 Tsuki 948
2011-11-14
Maciej
chciałabym zasięgnąć porady na temat skuteczności metody TTA, jak szybki jest powrót do zdrowia po tym zabiegu, jak wygląda poruszanie się psa w kolejnych latach życia, czy występują powikłania? Mój pies labrador ma 5 lat i ma zerwane więzadło krzyżowe w tylnej łapie i początki...
1 fluxa 1471
2011-11-14
Maciej
Od kilku dni zauważyłam, że mojej suczce wylatuje biały śluz z okolic intymnych, czasami nawet przybiera barwę szarą. Co to może być?
1 paula2404 1279
2011-11-14
Maciej
Jestem w 6 miesiącu ciąży podejrzewam, że moja suczka ma ropomacicze. Czy to zagraża mi albo mojej ciąży?
1 paula2404 871
2011-11-14
Sokal
Witam Mam 13 letniego jamnika. ma chore serce od 2 lat bierze enareal 2x 1/2 tbl. oraz digoxin rano 1/2 tbl. wieczorem 1/4 tbl., dwa miesiące temu dołączyła mu się infekcja dróg oddechowych, uporczywy kaszel . otrzymywał antybiotyk i sterydy.jest przez cały czas pod opieką...
3 dorotea4 1596
2011-11-14
Mieszko
Witam, mam 6 letniego kota, dachowca . Ostatnio , tak w tym tygodniu, zaczął miewać problemy żołądkowe. Gdyż jak się to zaczynało zrobił 5 takich na prawdę dużych odchodów. I codziennie gdzieś zrobi. A wczoraj nawet na rzygał na łóżko . Podajemy mu Kittekat . Myślałam, żeby...
1 themrsdaffodil 876
2011-11-13
Mieszko
WITAM ! PROSZĘ BARDZO O POMOC DLA MOICH YORKÓW JEDNA MA 3 LATA ,A DRUGA 1 ROCZEK I NIE SA SPOKREWNIONE .JEDZĄ ROYALA I OD OKOŁO TRZECH MIESIĘCY MAM PROBLEM Z WYMIOTAMI U NICH .ŚREDNIO RAZ W MIESIĄCU JEDNA ZACZYNA WYMIOTOWAĆ A PO 4-5 DNIACH DRUGA ŻÓŁTĄ WYDZIELINĄ, A NIERAZ PIANĄ ....
1 doberman 925
2011-11-13
Sokal
Witam, mam problem gdyż ok 4 dni temu zauważyłam problem u mojego owczarka niemieckiego. Ma 7 lat i zobaczyłam że dziwnie się zachowuje, jest smutny i bardzo ostrożnie siada. Po dokładnym przyjrzeniu się zobaczyłam że jego skóra na worku mosznowym jest bardzo wysuszona i popękana a...
1 AsiaM 1623
2011-11-13
Mieszko
Dobry wieczór od kilku dni mój chomik (płeć żeńska) wydaje z siebie dziwne dźwięki, sprawdziłem i wydaje je przy oddychaniu, mało tego ropieje mu oko od 3 dni jest to zauważalne na początku było jakby podbite lecz dzisiaj po obudzeniu nie mógł go otworzyć wcale. Klatka stała na...
1 Danon62 1052
2011-11-13
Sokal

207    208    209    210    211        

Wyświetlam [ 2081 - 2090 ] z 3015

Powrót do kategorii