Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam,
moj 7-letni kocur od ok. 2 lat cierpi na powracające wymioty i biegunki. Badanie krwi swieżo powtórzone wskazują na chorobę trzustki i wątroby...kot schudł ok. 2-3 kg, jest odwodniony i chudy...gdy nie dostaje amylanu to po ok. miesiącu wymioty powaracają...tak jakby przestawal...
|
4 | kociara | 8312 |
2011-11-15
Mieszko
|
Witam.
Mam tygodniowa mała świnkę morska. Na początku maluchowi nic nie było ale od wczoraj zaobserwowałam, że jedno z oczek ma prawie całkowicie zamknięte, a drugie normalne. Dziś natomiast nie uległa poprawa z okiem, a do tego maluch dostał jeszcze rozwolnienie. Prosiła bym o pomoc,...
|
1 | Tsuki | 948 |
2011-11-14
Maciej
|
chciałabym zasięgnąć porady na temat skuteczności metody TTA, jak szybki jest powrót do zdrowia po tym zabiegu, jak wygląda poruszanie się psa w kolejnych latach życia, czy występują powikłania? Mój pies labrador ma 5 lat i ma zerwane więzadło krzyżowe w tylnej łapie i początki...
|
1 | fluxa | 1471 |
2011-11-14
Maciej
|
Od kilku dni zauważyłam, że mojej suczce wylatuje biały śluz z okolic intymnych, czasami nawet przybiera barwę szarą. Co to może być?
|
1 | paula2404 | 1279 |
2011-11-14
Maciej
|
Jestem w 6 miesiącu ciąży podejrzewam, że moja suczka ma ropomacicze. Czy to zagraża mi albo mojej ciąży?
|
1 | paula2404 | 871 |
2011-11-14
Sokal
|
Witam
Mam 13 letniego jamnika. ma chore serce od 2 lat bierze enareal 2x 1/2 tbl. oraz digoxin rano 1/2 tbl. wieczorem 1/4 tbl., dwa miesiące temu dołączyła mu się infekcja dróg oddechowych, uporczywy kaszel . otrzymywał antybiotyk i sterydy.jest przez cały czas pod opieką...
|
3 | dorotea4 | 1596 |
2011-11-14
Mieszko
|
Witam, mam 6 letniego kota, dachowca . Ostatnio , tak w tym tygodniu, zaczął miewać problemy żołądkowe. Gdyż jak się to zaczynało zrobił 5 takich na prawdę dużych odchodów. I codziennie gdzieś zrobi. A wczoraj nawet na rzygał na łóżko . Podajemy mu Kittekat . Myślałam, żeby...
|
1 | themrsdaffodil | 876 |
2011-11-13
Mieszko
|
WITAM ! PROSZĘ BARDZO O POMOC DLA MOICH YORKÓW JEDNA MA 3 LATA ,A DRUGA 1 ROCZEK I NIE SA SPOKREWNIONE .JEDZĄ ROYALA I OD OKOŁO TRZECH MIESIĘCY MAM PROBLEM Z WYMIOTAMI U NICH .ŚREDNIO RAZ W MIESIĄCU JEDNA ZACZYNA WYMIOTOWAĆ A PO 4-5 DNIACH DRUGA ŻÓŁTĄ WYDZIELINĄ, A NIERAZ PIANĄ ....
|
1 | doberman | 925 |
2011-11-13
Sokal
|
Witam,
mam problem gdyż ok 4 dni temu zauważyłam problem u mojego owczarka niemieckiego. Ma 7 lat
i zobaczyłam że dziwnie się zachowuje, jest smutny i bardzo ostrożnie siada. Po dokładnym przyjrzeniu się zobaczyłam że jego skóra na worku mosznowym jest bardzo wysuszona i popękana a...
|
1 | AsiaM | 1623 |
2011-11-13
Mieszko
|
Dobry wieczór od kilku dni mój chomik (płeć żeńska) wydaje z siebie dziwne dźwięki, sprawdziłem i wydaje je przy oddychaniu, mało tego ropieje mu oko od 3 dni jest to zauważalne na początku było jakby podbite lecz dzisiaj po obudzeniu nie mógł go otworzyć wcale. Klatka stała na...
|
1 | Danon62 | 1052 |
2011-11-13
Sokal
|
Powrót do kategorii |