Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Dzień dobry.
Zwracam się z tym pytaniem, bo sprawa bardzo mnie męczy. Ostatnio w trasie z dala od miasta minąłem potrąconego kotka, który na poboczu jeszcze żył. To okropny widok. Jechałem z dziećmi i nie chciałem się zatrzymywać, ale wiem, że pewnie bardzo trudno byłoby mi...
|
1 | jastar | 1821 |
2011-11-17
Maciej
|
Kiedy mój kot miał ok. 10 miesięcy na jego ogonie pojawiła się tłusta plama, chciałam ją zmyć ale to nic nie dało. Wyczytałam gdzieś , że to sprawa hormonów i oznacza, że kot osiągnął dojrzałość płciową. Teraz kot jest ok. 2 miesięcy po kastracji a ta plama ciągle jest! Kot...
|
1 | jaga78 | 1279 |
2011-11-17
Maciej
|
Mój piesek ma 11 miesięcy. Jest to cocker spaniel. 6dni temu przeszedł kastracje. Od tego momentu przestał trzymać mocz. Cały czas popuszcza kropelki moczu. Ma prawie cały czas gorączke. Bardzo dużo pije. Jest juz na drugim antybiotyku. Miał badanie moczu i nic mu w nim nie wyszło. Ma...
|
3 | paulinar96 | 1249 |
2011-11-20
Maciej
|
krótki wywiad:
od pięciu dni biegam z moim Koteckiem do lecznicy (codziennie kroplówka, sterydy, antybiotyk - nazw i składu nie znam) bo 10.11 nagle, bez zapowiedzi zacząła się słaniać, przestał jeść i się załatwać, potwornie zbladł, nie był w stanie przejsć paru kroków....
|
3 | Ziomyslaw | 1644 |
2011-11-17
Mieszko
|
Witam.
18.10 mój wówczas 10 tygodniowy szczeniak Sheltie dostał zastrzyk z Buscopanu na kłopoty żolądkowe. Od tamtej pory kuleje na tylną łapę podwijając ją do tyłu czasem stapając na zewnętrznej częsci palców, lub stawiając ją na opuszkach ale wyginając staw skokowy na...
|
1 | kasiunqa | 13943 |
2011-11-16
Mieszko
|
Mój pies to 6-cio miesięczny labrador maści biszkoptowej. Jakiś czas temu (ok.mieś.) zjadł kości kurczaka, po których miał ciężką niestrawność. Dostał jakiś zastrzyk i przez dwa dni dostawał olejek rycynowy.Z niestrawności wyzdrowiał. Po kilku dniach(2-3 dni) w miejscu w którym...
|
1 | agabon | 1012 |
2011-11-16
Mieszko
|
mam 2 miesięcznego kotka i od 2 dni ma biegunkę i takie jakby skurcze żoładka bo wtedy miałczy głośno i po chwili przestaje. jeść je nawet dobrze do picia mu podaje strzykawką rumianek i smecte bo czytałam o tym na forum. w zeszłym tyg. był też odrobaczany . Ale narazie poprawy...
|
1 | jerry1234 | 919 |
2011-11-16
Martyna
|
witam, mam kotkę , wykastrowana, która ma 9 lat, waży ok 7-8 kg i na jej ciele od roku są wyczuwalne pod skórą twarde 2 guzy. Jeden znajduje się na plecach na wysokości tylnej łapy (wystający - ok 3cm) a drugi na boku (bardziej zagłębiony - 2cm). Była u 2 lekarzy, jeden stwierdził że...
|
1 | lilka | 1210 |
2011-11-16
Martyna
|
witam, mam suczke rasy Yorkshire terrier, ma rok i 5 miesięcy, od ok. 7 dni ciągle się liże, jej srom jest bardzo spuchnięty, a sutki powiększyły sie, nie zauważyłam natomiast żeby krwawiła, a kiedy zbliżył się do niej roczny pies pozwoliła się tylko przez chwilę powąchać a...
|
1 | karolina314 | 3002 |
2011-11-14
Martyna
|
Witam. Wczoraj znalazłem w ogrodzie martwe zwierzę, moim zdaniem była to kuna. Zwierzę sam usunąłem, ale dziś przyszło mi do głowy, że może było wściekłe, a w miejscu gdzie leżała zostało trochę zaschniętej śliny. Czy powinienem zabezpieczyć jakoś miejsce w którym go...
|
1 | cez.radz. | 5194 |
2011-11-14
Martyna
|
Powrót do kategorii |