Powrót do kategorii |
Tematy | Odpowiedzi | Autor | Wyświetleń | Ostatni Post |
Witam.Proszę o radę w sprawie ciągłego skrobania po uszach moich dwóch psów rasy grzywacz chiński,mają dwa lata,są w bardzo dobrej kondycji poza tym, tylko te uszy.Co jakiś czas czyszczę pałeczkami te uszyska,potem smarowałam kremem na uczulenia co pomaga tak na dwa,trzy dni,ale...
|
1 | Tymotka13 | 997 |
2011-11-10
Maciej
|
Hej!
Miałam małego, kilku tygodniowego kundelka. Wszystko było ok i nagle z pyska zaczęła mu toczyć się piana a on sam zaczął dygotać. Miał trzy takie ataki. Co mu dolega?
|
1 | kamcica100procent | 899 |
2011-11-10
Maciej
|
mam 6 miesięcznego goldena.po odrobaczeniu pyrantelum w kale są cienkie długie na 3 cm robaki.co to i co robić dalej. czy są szkodliwe dla ludzi ? jak dalej postąpić ?
|
1 | mariau1960 | 937 |
2011-11-10
Maciej
|
witam chciałabym się dowiedzieć co dolega mojemu pupilowi od 2 dni nie je wymiotuje ledwo się trzyma na nogach jest to szczeniak ma 7 miesięcy jest to mieszaniec zauwarzyłam tez ze wyjada odchody od gołębi czy musz szybko jechac z nim do lekarza
|
1 | efeflina | 958 |
2011-11-09
Mieszko
|
Mojej kotce pojawiły się strupki w futrze, wzdłuż kręgosłupa. Kotka ma sześć lat, jest drobna ( waży ok. 2,8 kg ). Strupki są suche, nie widać wybroczyn.
|
1 | pticka | 1308 |
2011-11-09
Mieszko
|
mojej 11 letniej suni od pewnego czasu zaczol puchnac pyszczek lecz po dwoch dniach zchodzilo ,lecz teraz opchlizna trzyma sie od 3 dni i puchnie z dnia nadzien coraz bardziej ...Na dodatek zauwazyłam ze dostała rowniez jakis guzek na brzuchu (opuchniety, tak wyglada) niewiem co mam robic...
|
1 | bleksia | 948 |
2011-11-09
Maciej
|
Witam,
prosze o wskazówki jak dobrać ilość pożywienia do wieku i wagi psa.
Mój szczeniak ma 5 miesięcy, pod moja opieką jest od tygodnia. Niestety wcześniej karmiony był resztkami obiadowymi i sporadycznie sucha karmą. Takie informacje uzyskałam od sprzedawcy. Maluch to Golden Retriver...
|
1 | meandra | 873 |
2011-11-09
Maciej
|
Witam. Mój niespełna 4 letni sznaucer miniaturowy, miał 14 dni temu przeprowadzony zabieg utworzenia cewki, gdyz lek.wet. stwierdził u niego piasek zapychający prącie. Obecnie wszystko w tej sprawie sie wyklarowało, ale nastąpił kolejny problem psiak ma bardzo duży problem z oddawaniem...
|
1 | Szagii | 858 |
2011-11-09
Maciej
|
Witam.. Konkretnie chodzi o to że chcę zabrać pupila do Szkocji i wiem że obowiązkowe było zrobienie badań krwi na obecność przeciwciał.. Słyszałam że takowe badania zostały zniesione.. nie mogę jednak znaleźć konkretnej informacji potwierdzającej te słowa.. Proszę o odpowiedź....
|
2 | Paula2207 | 918 |
2011-11-10
nata
|
dzieńdobry
Moj piesek ma codziennie czkawkę i nie wiem co robić ? czy to jest niebezpieczne dla pieska i jak temu zapobiec ?
|
1 | dominiczka825 | 995 |
2011-11-09
Sokal
|
Powrót do kategorii |